Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
Freddy76
üzenetére
Hát azt nem tudom az omd-t hányan sajnálják le. Mondjuk én kipróbálhattam, ahogy ismerős EPL-3-át is és tényleg látok benne rációt, csak a dslr valahogy jobban bejön.
Sokat az itteni beszélgetésekhez nem tudok hozzászólni, de ezt egyáltalán nem bánom, mert ugyan úgy lehet élvezni a fotózást viszonylag olcsó, vagy inkább úgy írom, elérhető áru obikkal. Mert a 18-105, 55-200, 70-300VR/VC, 35, 50 obik igen is jó cuccok.
Még Ti sem lőttetek sport sorozatot a drága f 2,8-as obikkal (legyen az alapzoom, tele).
Makrót leszámítva meg a fentiekkel is jó eredményt lehet elérni...
Pl mióta van vakum hát nekem nem hiányzik a fényerős obi. Így legalább van nagyobb DOF-om és nem kell a másik arcába belemászni vagy éppen kimenni a házból mert belefér a látószögbe a család...
Egyszer jéghoki meccset meg fogok próbálni 70-300 VR-el lőni, hogy mennyire használhatatlan egyáltalán ilyen célra...Eléggé megdöbbentő, hogy a durván drága technikákkal meg megy a szívás.
Valahol egyébként nem csodálkozom. D7k, D800 mid újabb váz. Előbb utóbb növekedni fognak a 3rd party obikkal való problémák. Az is gáz, hogy egy drága obi a szervizben kezdi, hogy beállítsák...
Olyan mint régebben a dácsiák. Megvette az ember és vihette összerakatni....Nem tudom a hibrid megoldások mennyit segítenének ezen a fókusz mizérián...
Én nem aggódok.
Elolvasgatom azt itt leírtakat és mindig megspórolok 300k-t

Aktív témák
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest