- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi4
tag
válasz
lorcsi4 #21621 üzenetére
Meg köszönöm hogy egyből írtál remélem én is tudtam neked segíteni valamennyit bár szerintem te ezeket már rég tudtad én még csak most tudtam ezket eddig azon csodálkoztam hogy néha 1,29 volton 200 mhzes cpu fequency mellet elment(így használtam 4ghzen 20.as szorzóval amíg attis 80 nem szólt
) üdv,lorcsi4
-
AirBooms
addikt
válasz
lorcsi4 #21589 üzenetére
Nem tudom, hogy laphiba-e, de én most hasonló cipőben járok. A ramokat már leellenőriztem. Most következik a proci és a táp. Esetleg még nézd meg egy másik bios-szal. (én megnéztem, nekem egy korábbival is ezt csinálja). Nálam azért nem lehet laphiba, mert több R2E-vel is csinálta ezt, sőt, egy másik lappal is. Amúgy tök stabil minden beállításon, csak éppen leállítás után nem indul el, csak ha teljesen áramtalanítom, vagy resetelek...
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest