Új hozzászólás Aktív témák
-
ZetorGumi
addikt
-
kaszas19
senior tag
válasz
csomi1977 #33879 üzenetére
köszönöm a gyors válaszokat.
nem holmi sima 775-tös hűtőt akarok rá tenni csak vannak olyan hűtők itt amikhez nem adnak 1366-tos hűtőt csak 775-töst és azért akarom így megoldani.
ezért kérdeztem meg ezt szemeltem ki. -
kaszas19
senior tag
válasz
csomi1977 #33876 üzenetére
pontosan ez az a lapbocsi hogy nem linkeltem be.
-
-
Rajjmen
aktív tag
válasz
csomi1977 #33751 üzenetére
Akár lehet is benne. Most néztem meg az én régebbi eredményeimet. Nekem ez volt a csúcsom a 920 D0-mal. 220MHz fölött sajna nem sikerült indítanom.
Talán most míg ilyen kellemes az idő tesztelek még egy kicsit.Igen szeretem ezt a házat, csak ebbe a felállásba mozgatni, lehetetlen. Szerintem több mint 50kg.
-
MPowerPH
félisten
válasz
csomi1977 #33715 üzenetére
Na, akkor az első észrevétel. Az 1.4v-s PLL majdnem lehetetlen, asszem 1.8v körül van default-on.
Az 1.4v a VTT lesz, ami viszont már károsan magas lehet. Ott 1.35v az egészséges határ, az Intel szerint.
Az aero nagyon érdekes, semmi köze nincs a cpu energiatakarékossági feature -ökhöz. Ott valami más gond lesz. Még csak nem is találkoztam ilyennel.
kaszas19: Prime helyett jó lesz a LinX, max memory -n 20 kör. i7-nél az hatásosabb, és nem kerül annyi időbe.
-
MPowerPH
félisten
válasz
csomi1977 #33706 üzenetére
Az 1.8V és az 1.4v az micsoda? Nem a PLL véletlenül? Mert arra stimmelne. Jó lenne majd egy pontos BIOS beállítás lista, mert az a proci tudna többet is. Auton meg semmit nem hagyj.
darky@: Ez nem lapfüggő.
Az X58-as lapok pár kivételtől eltekintve mind nagyon jók 4 magra. A 6 magos cpu-kal lehet gondja a nagyobb többségnek. Azokra inkább a második szériás lapok a jók.
Egyébként tököm ki van ezzel az idővel... Hólapátolást, tavon lékvágást már nagyon unom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged