Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Egyszerűen gyenge a Big Typ. Mugen 2 vagy a Coolink Corator DS a tuti. Nem drágák és könnyen beszerezhetőek. Na meg persze veszettül jól hűtenek. Nekem volt mind a kettő az i7-emen, csak jókat tudok mondani róluk.
adamssss: Bevallom hogy fingom sincs, azt soha nem piszkáltam. A többiek talán tudják... Minden esetre ha +0,1-0,2V-al megtolod attól nem lesz baja a cuccnak.
mod:
flash-: QPI mennyi feszt kap? 1,35V-ot tolj neki, ilyen magas ram órajelen már nem árt...
Tápod tuti elég. Nekem az i7 920 alapon húzott GTX260-lal játékok alatt sem eszik többet 260-270W-nál többet (igaz HT off-al).
-
Cybertrone
veterán
Szerintem "kicsi", és ezt most ne ugy értsd hogy méretileg a mugenre 4 12-esventi fér rá kisseb vízzel ér fel az ereje! De mondhattam volna még a megahelms-t is neked csak azt nehezebb megszerezni kishazánkban, illetve a nochtua cuccok még nagyon jók, a legnagyobb modell kicsivel jobb is mint a mugen, bár az ára is borsosabb, szerintem a mugen lessz a te alternatívád!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Filmvilág
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest