Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc88
senior tag
-
Lacc88
senior tag
Nekem ilyen van !
Hát annyit tudok mondani , hogy kinézetre az egyik legjobb , és teljesítménybe pedig szintén , voltak tesztek még itt ezzel a lappal , és elég komolyat ment benne az i7-920as proci
!
Csak ajánlani tudom , nem fogsz csalódni az is biztosMEG KELL VENNI annyiért Ajándék ... ez a lap
főleg 2 év garival ...
A Teljesítményről ADAM1337 tudna beszélni neked 1 kicsit bővebben .
-
mpierre
veterán
Jó.
Raktam össze ilyen deszkával gépet. Ha jól emlékszem alulfeszelés nem megy rajta, illetve nálam megdeglett egy giga superb táp rendszertelepítés után. Ez közel sem biztos, hogy a lap hibája, de megtörtént.
pincehely: Nincs ott hangzavar. Tulajdonképpen 4 db plusz ventit telepítettem a házba, már azokon kívül amik amúgy is belekerülnek. 120-asok leszabályozva 700-900 rpm-re. Az is hozzátartozik, hogy nincs több lehetőségem, mert jól be van építve a géppark. Oldalról asztal, meg fal, felülről az asszony gépe, alant a padlat. A lényeg, hogy a vrm-eken kívűl minden 46°C alatti hőmérsékleten üzemel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest