- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
Cybertrone #23120 üzenetére
Vnnak még képek mikor épült a rendszer, mikor még a 280-as volt benne, mikor ki van belezve bla bla, ha esetleg érdekel valakit szivesen megosztom a köszösséggel!
-
-Ben-
veterán
válasz
Cybertrone #23117 üzenetére
/@pottyantós/Cybertrone
az a helyzet, hogy pontosan nem tudom mi történt, csak azt, hogy a víz valahogy kiszivárgott, és a csővel volt gond. Lehet, hogy ilyen nem sűrűn fordul elő, de vele megtörtént és igencsak sajnálta a CPU-ját (mondjuk én is, mert akkor csorgott a nyálam rendesen, nekem akkor még csak egy E6600-am volt)
majd megkérdezem tőle, hogy egész pontosan hogyan történt a dolog, de egyébként meglepne, ha ő cseszett volna el valamit, mert elég jól vágja a témát...
-
BullKoxa
őstag
válasz
Cybertrone #23117 üzenetére
Hi!Képet tudnál feltenni a gépedről?(mindene érdekel!)
-
-Ben-
veterán
válasz
Cybertrone #23114 üzenetére
A vízzel nem szimpatizálok .... haveromnak durrant el már cső és oda is csapta keményen a Q9550 prociját...
nem merek egy vízhűtést bevállalni, és hát drága is..
@HSM: Nekem egy Arctic cooling freezer 7 pro van ezen a procin, és elég jó. Most a másik gépbe tervezek egy CM Hyper 212+ -t... az egyik 6.000 a másik 7.000 ft
nyilván nem olyan jó mint a tiéd, de ha nem húzom akkor bőven jó (és kisebb húzás is belefér).
-
-Ben-
veterán
válasz
Cybertrone #23108 üzenetére
'
-
-Ben-
veterán
válasz
Cybertrone #23108 üzenetére
ez igaz.
Egyébként szoktam játszani, csak régebbi / kevésbé vas igényes játékokkal, komolyabb játéknak meg nem állok neki 9400 gt-vel
majd egyszer.. ha lesz jobb
-
-Ben-
veterán
válasz
Cybertrone #23094 üzenetére
kezdtem megijedni, hogy elment az eszed.
Egyébként úgy tudom lesznek 8 magos szörnyek is 2011 -ben. Na arra megérné frissíteni, de a pénztárcám szerint nem (már látom előre az árakat
) és attól még, hogy lesz 8 magos, nem lesz rosszabb a 4, csak lesz nála gyorsabb is (való igaz, már most is van... "Gulftown")
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone #23094 üzenetére
Attól nem nagyon sztem, főleg ha vmi rendes ramot pakol mellé az ember (nem 1066-osat mint a gyári spec-ben van).
pincehely: Írta, hogy csak a win stabil így, 4 hsz-el előbb.
-
-Ben-
veterán
válasz
Cybertrone #23086 üzenetére
Te ezen idegeskedsz ?
Miért? ha 4% -kal jobb akkor lecseréled a 920-as procid?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone #23086 üzenetére
Azzal minimum pariban kéne legyen... de az első tesztekig csak jósolni lehet.
mpierre: Oks, majd kérek linket!!!!
-
pincehely
addikt
válasz
Cybertrone #22756 üzenetére
Nem, nincs bekapcsolva, mert nem használnám ki az előnyeit. A hátrányai azonban annál inkább jelentkeznének.
gera021: Intel Burn Testet felejtsd el, LinX-el tesztelt, a lehető legtöbb maggal.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
Cybertrone #22747 üzenetére
thx, tápokat ismerem
meglátjuk mik a szükségletek.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
Cybertrone #22745 üzenetére
elég lesz ez még neki
gondoltam már a cserére, de előtte szépen kiméricskélem, megnézem mit tud a konfig, és csak akkor cserélem, ha ténylegy kívánja.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
Cybertrone #22743 üzenetére
köszönöm, természetesen minden infó/vélemény számít.
-
troly
tag
válasz
Cybertrone #22735 üzenetére
Rendben van.
Várjuk a végeredményt. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone #22731 üzenetére
Csak nekem nem jön be a link?
mod:
Henk: Az könnyen lehet, hogy többet. Kell egy rendes hűtő vagy akkor marad a kompromisszumos megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest