- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Cole86 #33910 üzenetére
A CPU-hűtő szerintem nem elég neki... Nálam pl a szemből jövő hűvös légáram szépen lehűti a legelső modult, a mellette lévő kettő meg melegszik, mivel azokat már nem éri közvetlen, mert az első miatt szélárnyékban vannak. Szóval ha nagyon húzom a bajszát, csak úgy lehet, ha szembefújom direktbe. Nálam mondjuk nem tudom, hibáznának-e de nagyon átforrósodnak 1,65V 1600-tól felfele, pedig hűtött, gyári tuningram, ha nem kapnak rendes szellőt. Úgy viszont hűvösek maradnak, akár csak kicsitől is.
Sok dolognak kell klappolni I7-nél a ramtuningnál, procinak is bírnia kell, a beállításokat is jól kell belőni,cserébe alig érsz el vele valamit.
Én ezt javaslom, játsz a subtimingekkel, illetve kérdezd meg a supportot, milyen subtiming időzítések ajánlottak a lapodban.
És mégegyszer, nem állítom, hogy nem rossz a memóriád, csak azt, hogy esetenként nagyon nehéz belőni a ramokat mondjuk 1400@Cl7 fölött ezen a platformon stabilra.
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest