Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• renato

aktív tag

válasz S.Sanya #643 üzenetére

nah. ugye a monitor nem a számítógép tápjába csatlakozik, hanem a hálózati áramforráshoz ;)
    a monitor hátuljában próbáltam mozgatni a csatlakozókat, hogy hát' hátha enyhül a sistergés, és valahogy most kellemesebb. most már inkább a gép zúgását hallom... :P

a színt kipróbáltam. inkább a túlnyomóan feketére gerjedt be, de pl egy sötétebb háttérképre behozva a start menüt, ami fehér, ismét elkezdett zúgni. szal nem értem.
    mondjuk most nagyon elviselhető. így nem fogom visszavinni. ami macerás is lenne, mert ugye tömegközlekedés a fővárosban + 19 CRT... minimum 4 ember :) :B

köszönök mindent. remélem ilyen marad, és akkor semmi probléma nem lesz :) :U

• renato

aktív tag

lécci valaki aki tud segítsen.
    egyik napról a másikra történt valami olyami, ami nagyon zavar, de nem tudom hogyan és mikor is eshetett ez meg...

monitor; Samsung SyncMaster 997MB
    nyár végén vettem. tehát új.

úgy három nappal ezelöttig tökéletesen működött.
    most is 1360*1024 ben megy, 85Hz-en.

DE sípol, és búg. vagy mindkettő nem tudom megállapítani.
    halkan, de ha nem megy semmi zene pl, simán észrevehető. eddig pedig nem esett le, hogy sípolna.. :(

az erőssége a búgásnak más-más kép esetén változó. most van egy háttérképem, amin tökéletesen megy. aztán a rejtett tálcát beugratom, és máris búg egy kicsit.
    A fekete színűre belőtt Total Commander is búg. elég erősen.

ugye garancia három év. de visszavinni ezért nem tudom érdemes e.

a búgás egyébként a monitor végén, a csatlakozóknál a legerősebb, illetve onnan eredhet... vagy a táp, vagy a VGA kimenet zavarhat be. érintkezési hiba?!

próbáltam más-más felbontásokat, Hz-számokat, az eredmény változatlan.
    lehet kipróbálok egy másik tá kábelt... nemtom. ha változik jelzek, de lécci írjon valaki akinek előfordult valami hasonló.
    a képe mondhatni tökéletes, de ez a búgás zavaró. :(

előre is köszönöm mindenkinek...! :U

Új hozzászólás Aktív témák