- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robokutya
senior tag
Azok igen szépen megsűltek tényleg érdemes mind a 4 et lecserélni mégha leméred őket és 10% csökkenést mutatnak akkor is érdemes ujjat venni. Ja mielőtt lemérnéd öket süsd ki egy rézlapon vagy zárd a kondik lábait valamivel nehogy elszálljon a mérő műszered
Ja és az újjakat is mérd meg mert azok is érték csökkentek lehetnek
Beforrasztásnál a polarításokra figyelj mert ha jól látom mindegyik más irányba áll
A kapacítás lehet nagyobb pontossan nem tudom mennyivel de szerintem egy + 50 belefér még
-
Mikisys
őstag
Ha idővel beindul, akkor nem trafó-hibája van.
Esetleg megnyúlt ellenállás is okozhat ilyen jelenséget.
Inkább a primer kör kondenzátorait kell megnézni, mérni, ha van mivel,- és kicserélni a hibásakat, vagy szemmel láthatóan púposodottakat. Ezt a szekunder-táp részben is meg kell cselekedni.Üdv!
-
Robokutya
senior tag
Elég rég egy darab nekem 2333hdm van és most kezdenek nála is előjönni problémák Pl ha egy bizonyos színmélységet állítok a 3 beprogramozottból a legjobban kedvelt beállításban zúg a kicsike
Ha trafó gondja lenne az szerintem nem úszod meg pár ezer forintból talán egy tízes lesz munkabérrelha megcsinálja a szerviz a kondit meg pár százból meglehet úszni ha értesz a forrasztáshoz
Szerintem nem rossz moncsi de ha tudsz újabbat szerválni akkor cseréld
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest