- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
Ilyen jelenséget az LG LCD TV-men (nem LED-es) is láttam és mindig csak egy bizonyos szögből. Ahogy változtattam a betekintési szöget, úgy változott a "kifehéredés" mértéke. Ha a TV-t közben elfordítottam akkor máshol láttam ezt a "kifehéredést" és ilyenkor a betekintési szöggel változásával együtt másképp is változott a mértéke. De volt olyan is, hogy sehol sem, mert olyan irányba nézett.
Másik szobában már nem nézegettem, de szerintem "optikai csalódás" (is) lehet a dologban. Befolyásolható tényező lehet az, hogy nappal vagy este illetve fel-, vagy lekapcsolt világításnál figyeljük meg. Gyenge fénnyel megvilágított (pl. asztali lámpa) szobában és este mintha jobban megfigyelhető ez a "kifehéredés".
-
moonguru
őstag
Szia!
Szerintem Videokártya hiba, ki kéne próbálni másik számítógépen is a monitort!
Ui:
A pontokra írtam! (ha a világosabb pontok szabad szemmel nem látszanak akkor természetesen nem hiba)
A sarkokon látható felhősödés sajnos tényleg megszokott "hiba" nagyon sok monitornál, de vannak kevésbé felhősödő monitorok is.
Ebben a fórumban kaphatsz infót a választáshoz:
-
moonguru
őstag
Igen, mivel alapban nem PC-re hanem pl. setupboxra van optimizálva. (persze az user manuálban lehet PC-s beállítás is)
Egyébként jól beállítva szebb, élesebb képe lesz HDMI-n mint D-SUB-bon.
Hibás beállítás esetén fekete keretet és homályos betűket kaphatsz. (sajnos általában ilyen alapban)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest