- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustármag
őstag
válasz
borbely29 #7620 üzenetére
Nem, mert ha kivetted az elem és újra bekapcsolod és képet is ad akkor megfogja kérdezni hogy mit szeretnél "F1" v. "F2"
De ha nincs több winchester a gépben, akkor alap beállításokkal is be fog bootolni.
Nekem pl 2 winyom van az egyik rendszer a másik háttér tár és mindig a háttér tárat álltja be alapból így ha Cmos resetet csinálok egyből kézzel állítom be a a Boot miatt meg a ram miatt és bekapcsolom a Q-fan kontrollt is hogy ne pörögjön fullon a proci hűtő.
A donor gépel kezd mert így elméletileg ha ad képet kiszűrhető a VGA hiba! -
Mustármag
őstag
válasz
borbely29 #7616 üzenetére
Elég kicsi a lehetősége annak hogy mind2 gépbe ugyan az legyen a hiba viszont azt tény hogy kivetted az egyik gépből a VGA-t ás át tetted a másikba majd ezután vissza és a donor gép is produkálta a hibát.
Egyébként a BIOS reset egy nagyjából 1 perces művelet, és lehet hogy segítene.1066-os ramom van amit a lapom alapból alul feszel, és régen nem tudtam hogy ez a hiba ezért igen gyakran előfordult hogy nem tudtam bekapcsolni (gépet benyomtam majd a monitort a monitor fekete maradt majd alvó állapotba ment és nem történt semmi, volt hogy elég volt a BIOS reset de volt hogy nem.) majd rájöttem hogy a ramokkal kell játszanom.Majd rákérdeztem az alaplap topijában és ott mondták hogy állítsam be fixre a ram feszültséget és megszűnik a hiba.
-
Mustármag
őstag
válasz
borbely29 #7614 üzenetére
Szia
Ez nem monitor, inkább hardveres gondra utal! Leszámítva ha pittyen a gép indítás után és úgy nem ad képet!
Próbálj egy cmos resetet(húzd ki a gépet a hálózatból, vedd ki az alaplapi elemet, várj pár másodpercet majd tedd vissza)minden beállítás elfogsz veszíteni a BIOS-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged