- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whaazzup
senior tag
axrose32-kiváló kollégám,igen tapasztalt remek szakember igen sok tagon segített már!
Szia.Szeretem az építő kritikákat,de nem értékelem sőt dühít ha valaki a segíteni akarón veri el a port,mert ez a valaki csak szinte vakon tudja az elmondottakból kifűzni mi lehet a hiba.Ezért felháborít sértő hangnemű megszólalás,remélem elvárható az itt megszólaló emberektől a másik felé a tisztelet én ehhez tartom magam és én is elvárom másoktól.
Mindenkinek jó fórumozást,kevés mérgelődést és higgadt kérdés válaszokat kívánok.ÜDV. -
Maarki
aktív tag
Igaz csak tudod ahelyett hogy azt mondta volna hogy nem tudom a választ azzal jött hogy ez nem jó az nem jó mert a 15m hdmi kábel 30k kezdődik ez ügy jött le hogy te csóró hülye gyerek mit képzelsz csak azzal működhet a lajikusnak meg teljesen jó a 6000ft kábel mert már működik vele csak állítani kellet egy két dolgot amúgy meg a 30k hdmivel is ilyen képet adót volna. És én ezzel le zártam a témát köszönöm az építő kritikát és a segítséget!!!
Üdv Maarki
-
El Kebir
őstag
az a windows és a vga kártya "hibája" nem szeretik, ha kikapcsolod a monitort...beáll tőle 640*480-as (vagy 800*600) felbontásra (állíts be készenlétet, azzal nincs gond)
régi Benq is ugyanehhez a géphez volt? (mert winxp alatt nem jelentkezett ez a gond, és/vagy régebbi vga driver mellett... nálam se)
-
axlrose32
őstag
"bocsika, nekem hasonló volt a Benq FP937s+ monitorommal. Nálam táp gond volt. Vettem tranyó szettet bele (kb 8$ volt) és kicseréltem mindet. Azóta is jó. Egyébként az inverter gond nem jelenti feltétlenül azt, hogy elszáll és utána egyáltalán nem megy. Simán lehet az is. Én szétszedném és egy pl fénycsőinverterrel megpróbálnám, hátha...
"
"Vettem tranyó szettet bele "
Emberek tisztázzunk valamit, egy tranzisztor vagy szar vagy nem jó, köztes állapot ritkán van. Amit vettél az egy repair kit és főként kondenzátorokat tartalmazhatott, illetve az inverter trafókat meghajtó BC5707 tranyókat. De hogy a tranyó miért száll el az egy másik történet, próbálkoztak már sokan otthoni vajákolással, aztán zömében mind szakembernél kötött ki.Ezen kívül még rengeteg probléma lehet a háttérvilágításban, hibás ccfl csövek, (ami külső inverterrel hajtva faszán be fog gyújtani (mivel nem figyeli a cső áramfelvételét), tehát a nagy semmit állapítod meg vele, gondolom 25000ft-os ccfl teszterre senki nem akar beruházni egy 10000ft-ot érő monitornál).
Ráadásul az inverter minden esetben tilt, tehát szar cső, szar táp, szar invertertrafó esetén is ugyanaz a jelenség, nem beszélve arról hogy az inverter bekapcsolása és a dimmelés a digitlapról megy, úgyhogy hajrá, lenin is megmondta, mérni, mérni, mérni... -
axlrose32
őstag
Vagy nagyon reggel van vagy nem értem.
"kikapcsolt monitornál nyomok egy resetet"
Hol nyomsz resetet kikapcsolt monitornál?
Feltételezem a gépen, de akkor mi köze van annak a monitorhoz->miért lenne monitor hiba?
Nem vagyok szőke, pláne nem nő, de ez magas nekem, mint bocinak az eperfa...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest