- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.Sanya
tag
Nincs mit!
Én még nem találkoztam ilyen hibával, mármint, hogy a kábel miatt legyen szellemképes egy monitor (lehet, hogy keveset javítottam, vagy csak egyszerűen azok amik nálam jártak ebből a szempontból mind jók voltak!). Nem elképzelhetetlen, de lesz ott valami más gond is (fókusz, konvergencia). Egyébként pont erre valók a monitor teszt progik!
... Jut eszembe. A fényerő növelésével egyre jobban előjön a szellemkép
Ha igen, akkor sajna a képcső kezd ''fáradni'' és ezzel nem igazán lehet mit tenni ill. nem biztos, hogy érdemes! Egyéb más esetben egy jó szerelő csodákra képes!
[Szerkesztve] -
zeg
őstag
Nem látom mennyire szellemképesek azok az öreg monitorok, de ha még az árnyékolt kábel sem segített rajtuk akkor azokat szakemberrel be kellene állíttatni. Vagy ha már csináltál ilyesmit akkor a monitorban fogsz találni egy jó adag potit, melyekkel beállíthatod a monitort.
A beállítás még szétszereléssel is alig pár percet vesz igénybe(ha van a közelben egy tesztprogi).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Acer notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged