- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
leesinop
csendes tag
válasz
HollyBoni #14367 üzenetére
Más környezetben és hálózatban működött dvi monitorral, az otthoni hálózatomban sincs baja a hdmi-vel tv-n keresztül a pc-nek. Csak olvastam erről a földhurok-ról lehet az a baj. Csak nemtudom mi tévő legyek vegyek-e egy uj dvi-s vagy hdmi monitort evégett? Teljesen tanácstalan vagyok.
-
leesinop
csendes tag
válasz
HollyBoni #14363 üzenetére
Szia sajnos nem jó a linked. HOTLINKING BLOCKED ezt irja ki. V sync-el sem oldódik meg sajnos csak javul valamilyen szinten. Ugy értve hogy néhány játékon belül van V sync opció. Esetleg windowsban is lehetne állitani vmit? Nem vagyok nagy pc guru. Bújtam az internetet ezzel a típussal sok ilyen gond volt D-sub to DVI adapterrel. hdmi-n keresztül a tévémen hibátlanul futtat minden játékot. Úgy fest bekell ruháznom egy új minimum DVI portos monitorra. ipon.hu-n néztem ezt egy BENQ DL2215 monitort. tudom hogy off téma de érdekelne a véleményed/véleményetek.
-
Mikisys
őstag
válasz
HollyBoni #14311 üzenetére
A Gamma-értéket állítsd vissza kb. középre.
Szoftveres beállítás soha nem lesz elég jó, tehát, ha mindent visszaállítottál a kezdő, vagy alapértékre, akkor először a monitoron kell a fényerőt, kontrasztot beállítani.
Próbáld meg a fényerőt levenni, mert a feketének, feketének kell lennie, nem szürkének.
Nézd meg az általam előzőleg javasolt "fotovilag.hu" weoldalon balra lévő ábrát és próbáld ahhoz közelíteni a helyes beállítást.Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest