- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.lala
aktív tag
válasz
Askformore #21890 üzenetére
Régi vga-val jött elő először, nemrég cseréltem a kártyát és azzal ugyanúgy van hiba. Drivert is persze, win újratelepítés. Most nincs egy hete, hogy alaplap, ram, proci csere volt. Hdmi kábel csere is volt. Sajnos a másik gépemben a kártyán nincs hdmi, hogy átdugjam a monitort, hogy kiszürjem. Tul. képpen táp, hdd ssd ami a régi gépből ami megvan.
Mostmár tényleg csak a monitor hdmi csatlakozóra tudok gondolni, bár nem értek hozzá.DVi-t még próbálhatnám megnézni, csak épp nincs DVI kábelem csak vga, ahhoz meg nincs átalakitóm...
Terhelésre nem jön elő. Próbáltam stresz tesztet vga, cpu, memória hátha a táp de semmi.
A monitor led ég, látszólag nincs semmi, csak fekete kép és pár pillanat múlva visszajön, már a monitor menüjét is átnéztem. random hiba...rém frusztráló. -
Lumpy1
csendes tag
válasz
Askformore #21873 üzenetére
ugyanez van nálam is, de nem azért vettem 75Hzes monitort, hogy 50Hzen használjam...
mezis válaszát nem értem: "Ha az op. rendszer valamilyen képlopójával is látható egy hiba, akkor az nem a monitor, nem kábel hiba."A képlopó azt adja vissza ami a monitor képén van. Ha bárki más megnézi azt a képet más eszközön, láthatók a csíkok.
-
Askformore
senior tag
válasz
Askformore #21868 üzenetére
Visszaraktam 50hertz-re, és így nem csíkos.... semmi más nem segít.. emiatt visszaküldhetem szerintetek?
-
mezis
félisten
válasz
Askformore #21863 üzenetére
Üdv.!
- [link]
- Ha az op. rendszer valamilyen képlopójával is látható egy hiba, akkor az nem a monitor, nem kábel hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged