- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leesinop
csendes tag
válasz
Raidon #14369 üzenetére
Próbáltam másik tápkábellel másik konnektorral, másik elosztó aljzattal, másik helységben. Próbáltam úgyis hogy lekötöttem a lakást a koax-ról úgy hallottam ott szokott kialakulni földhurok. Nem használt egyik opció sem. :\ Vga to Vga kimenettel és kábellel tökéletesen működik a régi gépemmel. .Az új pc-emen ugye nincsen már dsub port, csak dvi és hdmi. A monitor ugyanaz csak. Tipikus fehér 3 slotos mlegegyszerűbb elosztót használok. A tápom chieftec ctg 600as. A dsub-dvi adapter nem okozhatja ezt? Ha jól tudom a dsub analog és én dvi portról használom átalakítóval ami ugye digitális jelet ad.
-
dergander
addikt
válasz
Raidon #13964 üzenetére
Mivel media marktos a cucc oda viszem,mivel itt nincs szerviz ahol lakom.
Nemkellett azt nagyon szedni megindult az egyik sarka,ha úgy veszem idő kérdése lett volna,csak én úgy gondoltam valami hülye fólia szerű akármi azért próbáltam lehúzni egy részét,csak épp láttam h mennek el a szinek.Nemakarok okoskodni de ez a glossy megoldás elég kínai megoldás nem ezt vártam el,egy ilyen kategóriás monitortól. De sebaj majd mondanak ma valamit ha elviszem gariztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged