Új hozzászólás Aktív témák
-
Cool Face
aktív tag
válasz
szkink #15195 üzenetére
Service menü ultrasharp monitorokhoz: ugyebár van 4 gomb a monitoron plusz a bekapcs. Kikapcsolod a monitort, majd folyamatosan nyomod az elsőt és a harmadikat (fentről számolva) és miközben nyomva tartod a gombot visszakapcsolod a monitort és ott fogja írni az üzemórát. Az enyémbe 3100 van. Kilépéshez csak ki-bekapcs.
-
Cool Face
aktív tag
-
Riccsiz_h
aktív tag
válasz
szkink #15151 üzenetére
Extreme Digitalnál vettem tavaly novemberben, de én egyből a Dellt hívtam mivel a régi a monitoromat (egy 4:3-as Dell monitort) is anno úgy intézem hogy velük kellett beszélnem, mivel a bolt ahonnan vettem megszűnt közben.
Így megkérdeztem a Dell-es ügyintézőt hogy most akkor a boltba kell-e visszavinnem vagy esetleg tudják ők is intézni, mondták hogy ahogyan szeretném (de ugye ha az Extreme Digitál intézi akkor be kell hurcolnom a monitort a legközelebbi üzletbe, majd érte menni ha megjött az új). Szóval a Dell-t kértem meg, ez történt egyik nap délelőtt, majd másnap reggel olyan 8 óra fele csörgött a telefonom és azért ez kiemelném hogy a Dell ügyfélszolgálata felhívott angolul és elnézést kértek hogy csak másnap tudják hozni a monitort, mert épp nem volt raktáron (!) és így 1 napot várnom kell
Utána minden rendben lezajlott a futár jött hozta az új monitort (dupla biztonsági csomagolásban), másnap elvitte a régit, ennél korrektebb ügyintézést még nem tapasztaltam ezért nagyon dicsérendő a Dell (annyit teszek hozzá hogy a garanciális cseredarab "Seller Refurbished" - ami annyit takar hogy esetleg van benne olyan alkatrész ami volt már használatban de minden egyes darab 100%-ban funkcionális és újként kezelhető)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Samsung Full HD LED Monitor
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest