- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
válasz
Gergosz2 #17017 üzenetére
Ez valami rossz széria lehet...
Írtam az áruháznak még ma délelőtt és elküldtem a fotókat és kérdeztem gariztatható e, de még nem válaszoltak.
Pedig akkor elállás lesz, keddig megtehetem és persze tudom hogy ők ebben ugyanolyan vétlenek, lelkiismeretem csak az nyugtatja, hogy tőlük veszek majd jobb minőségüeket drágábban. -
martin.p
tag
válasz
Gergosz2 #16804 üzenetére
Most eljutottam oda, hogy bele raktam a kártyát, és mindent átállítottam amit lehetett. Rájöttem arra, hogy 1280-as felbontásban működik, illetve ha az AMD ECC-ben a VGA képbeállításoknál az összetett szinkronizálást választom ki, akkor eltűnik ez a "hullámzás". Viszont a monitor menüjében a Fine opció állításával megint elő tudom hozni. (Ha 70 fölé viszem, de 85 után megint kezd eltűnni, 100-nál elhalványul, viszont 50-60 tartományban tökéletes
)
Valami összetett probléma lesz ez a monitor és a videókártya között valószínűleg. Az alapzaj megmaradt, azt valóban a kábelnek köszönhetem valószínűleg, mivel a másik kártya is produkálja, de nem foglalkozom vele. Ha ezt a hullámzást sikerül véglegesen megoldani, már annak örülök. Jelenleg jónak tűnik, de nem tudom meddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest