Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok. Itt is leírnám a gondjaimat hátha itt hamarabb kapok választ mint az LG topicba. Szóval van egy IPS224V monitorom és lenne 2 problémám. Az egyik, hogy nem tudom hogy hova tettem a cd t amit adtak hozzá, neten pedig nem találom sehol a drivert...így csak általános pnp nek érzékeli a windows. Nem tudom hogy ez nagy gond-e vagy sem de ha valaki tudna linkelni oldalt ahonnan letölthető azt megköszönném. A másik problémám, hogy letöltöttem a monitorhoz beállítást amit windowson belül lehet berakni és azóta annyira sötét a monitor hogy pl Bioshockba amikor az elején be lehet állítani a fényerősséget, ha maxra felhúzom akkor se látszódik a legutolsó kép...de ez igaz mondjuk az összes játékra is. Ebben tudna valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- MSI MAG 341CQP Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/175hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/Type-C/HDMI 2.1
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest