- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
-
Mobilarena
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Batman2 #5800 üzenetére
Nekem kis koromban volt nem tudom milyen valami orosz lehetett aminek vagy 40 cm vagy mégtöbb volt a sínmérete a két szélső szál között, és minden massziv fémből volt, 3 sines volt az az áramot a középsőből vette váltóáramos volt,a mozdonyon kellett az irányt kapcsolni, valami ilyesmi méret nincs ma ?
Igaz annak a pályáját egy féleképpen lehetett csak összerakni, de sajnos már nincs meg, már amikor én használtam is beteges volt az egész, nem én voltam az első felhasználója, talán apám használhatta kis vagy nagyobb korábban.
A fa vonat az nálunk is van, egy halom sinnel hidakkal, 2 elemes mozdonnal,
-
Core2duo6600
veterán
Helló,
Gyerek számára 5 , éves múlt , vonatot.
Legtöbb helyen azt látom a gyüjtüknek, stb.., és irreálisan magas az ár.A h0 méret túl finom a gyermek számára úgy vettem észre, jobb lenne valami nagyobb maszivabb felépítés ami megfelelően áll a padlón, és nem igényli, hogy le legyen rögzítve a sin pl egy fa lemezre.
Mit javasoltok ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest