Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dayco
tag
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak kedvenc kereskedőnk, Sincerity Trading garanciális ügyintézésével kapcsolatban?
Sajnos az történt, hogy vettem egy Transcend TS128GUSD300S típusú kártyát, ami egyetlen eszközben használva kb. fél év alatt elromlott. Több cuccban is próbáltam: akciókamera, dashcam, kártyaolvasó, fényképezőgép, telefon: egy ideig jónak tűnik aztán pár perc/másodperc írás múlva mindnél leáll a felvétel és/vagy lefagy az eszköz, hiába formázom az adott eszközzel vagy számítógéppel. Ebből következtetve hibásnak nyilvánítottam a kártyát, ami egyébként még életemben nem fordult elő velem hogy saját memóriakártyám kipurcanjon, pedig még 16MB-os kártyám is van.
A kártyára van 5 év Worldwide garancia, na most ezt egy ebayes vásárlásnál hogyan tudnám érvényesíteni esetleg itt Magyarországon? Előre is köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- World of Warships
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest