- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD!4ever
őstag
Persze hogy küldök!!!
Sajnos a gazdijával már nem vagyok együtt,de azért képeket kapok meg készitek is néha róla meg a Nagyobbik cicatársáról is.
Jo helyre került ő ,a lakásban most ugyan felujitás van,de szerintem ennek csak örül. Meg a Lány szülei nem szeretik(nemértem miért) és vaditják amikor ott vannak,ennek folyománya képpen megkarmolt a multkorPersze nem rá haragszom....
akkor tehát a képek(némelyik nem a legjobb minőségű,dehát nemmind én csináltam)
Bővebben: link
Jóbarátok már dörmivel is
Amugy az ö neve ''Kicsi''de azért már növöget mint látod.
-
AMD!4ever
őstag
SZIA!!! Hallom mi lett szegény Cicátokkal!!
Itt egy kép ami hátha felvidít egy kicsit!!!
Ugye emlékszel még rá?
Ö most a (mostmár volt) barátnömnél lakik és nagyon jól érzi magát. Igazi kis rosszcsont. -
Kaoru
senior tag
nekünk is kertes, jobban mondva kertes a ház, de a macsekoknak szabad ki-be járása van. Az öreg inkább kint napozik, vele nincs gond, csak amikor este 11kor rájön, h na én most dorombolhatnék és nekifutásból ráugrik a hasamra, meg dagaszt körömmel
A pici meg még inkább bent van, mint kint. Bárki hazajön egyből szedi a kis pipaszár lábait egy üdvözlésre.
Jó elismerem jól esik, a cica, amikor odajön 1 xarabb nap után, de nagy általánosságban kijlenteni, h nyugalmat hoza macskám kiröhögne.
Ő azért van, h mi kényeztessük, ő emg ha úgy gondolja hálából visszakényeztettde azért imádom mind a 2t
-
-
mr.geeZ
aktív tag
Tudtommal nem kéne neki, dehát macskáknál már el tudok mindent képzelni azok után, hogy a nagymamámék állata az ivartalanítás után egy egészséges kiscicát hozott a világra. Aztán mehettek vissza 'garanciába' elvégeztetni a műtétet megint
Amíg szoptatás van, addig elvileg nem tüzel, csak abban az esetben, ha elvesztette a kölykeit/ azok elpusztultak. Az oroszlánoknál van pl, hogy ha egy új hím lesz a vezére a falkának, egy másik hímtől származó kölyköket megöli (akár meg is eszi
), hogy ezzel 'fogadóképessé' tegye a nőstényt, aki a kölykök elvesztése után újra készen áll új kölykök nemzésére.
-
mr.geeZ
aktív tag
Összesen hány állatotok volt az utóbbi hetekben? Ivartalanításban nem gondolkoztatok? Nekünk még a környékbeli kóbor macskát is el kellett kapni ivartalanításra, mert a padlásra fialt
Igaz, volt pár saját alom is, de ugyan gyönyörűek voltak a cicák, és elolvadtunk tőlük mindig, de azthiszem jobban jártunk, hogy végül a miskárolás mellett döntöttünk.
Te az iit tanszéken dolgozol
[Szerkesztve] -
mr.geeZ
aktív tag
Aranyos cicák, ha nem lenne 2 vén macsek már a lakásban(Bővebben: link,Bővebben: link), biztos hazahoznék egyet-kettőt belőlük.
Megkérdhetem mit csinálsz (ha csinálsz) az iit tanszéken? -
Surv
tag
Szerintem is hamar megtanulja, bár minél korábban kezdi, annál jobb.
Én azt javasolnám, hogy amikor máshová piszkit, akkor azt tegyétek be az alomtálba, vigyétek oda a macsekot és akkor elvileg egy idő után ráérez, mit vártok tőle.
A miénk is így tanulta meg 6 hetesen amikor hozzánk került, kb. 2 nap mellékakálás után.
Azt, hogy idpsebb korban is megtanulja-e egy macska nem tudom, de szerintem igen. -
szasza_xp
senior tag
Elvileg a macska könnyen szobatisztaságra szoktatható, könyebben, mint a kutya!
Gyakorlatilag passzolok, az én macskámat 1 évesen találtam, és már szobatiszta volt, meglátta az almot és természetesen használta!
Szerintem nézd meg a Bővebben: link oldalt, ott biztosan találsz infot a szoktatásról.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
jaja, nagy tűlélők ezek a kis dögök
nálam az egyik mikor hideg volt és eltűnt, kiderült hogy a szomszéd házának a tetején egy cserép hiányzott és ilyenkor mindig felmászott a fáról a háztetejére, bemászott és ott aludt. ráadásul az ablakomból pont lehetett látni ahogy nyomult a szomszéd háztetején
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest