- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Sancho22 #2000 üzenetére
Nagyon szép a cicó!
Mi most kezdtük a párommal a macskatartást. Rögtön kettővel, de mostanában nagyon kezdett hullani a szőrük. Ilyenkor mit szoktatok csinálni? Simán kefélitek a szőrét vagy mi?
Nem lehet hiányuk semmiben, mert vitamint is kapnak meg rendes kajcsit szal gondolom nem betegség...semmi jele annak. Mit lehet ilyenkor vagyis mit érdemes csinálni? -
Kidus
őstag
válasz
Sancho22 #1985 üzenetére
En azt vettem eszre, hogy a voros macskak altalaban kicsit masok, mint a tobbi.
Az enyem is voros, es hihetetlen arc
Ahany voros macskaval talalkoztam, majdnem mind nagyon szelid volt ( korhazban ), kezelhetobbek, mint a tobbi, de sosem jottem ra, miert van ez. Hiszen csak a szinuk mas....
Az enyem peldaul soha eleteben nem harapott, karmolt, fujt, es meg a beteg degut is kepes volt orizni egesz nap, pedig akar meg is akarhatta volna enni.
Minden mas allattal baratsagos, az emberekkel is, bar kicsit bizalmatlan eleinte, es erdekes mod hozzam ragaszkodik, nem a helyhez, ahol el. O olyan, aki meg enni sem hajlando, ha nem vagyok itt.
Szoval erdekes dolgok ezek. Jo lenne egyszer beszelgetni vele, kar hogy nem ertem, amiket mesel
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest