- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
PhoenixK #21502 üzenetére
Manapság már sajnos csak ez a biztos opció. Én a világ végén lakom, autóval vagy határendész, vagy erdész, vagy eltévedt. Szomszéd is egy van, akinek vannak macskái. Mégis valószínű, hogy ő lőtte meg az egyik Cicámat pont egy éve. Azóta van magas kerítés, villanypásztorral, csak 300 méteren, körben....
Közben szenvedek az új Cicával, aki amilyen gyönyörű, olyan elviselhetetlen a többiek számára. Nekem azonnal dorombolt, dörgölőzött. De ha az enyémeket meglátja, azonnal támad, és ha nem szedem szét őket, lehet szét is tépné a másikat. Féltékeny, hogy végre jó helye van és nem csak őt szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Diablo IV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest