- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
radi8tor #20620 üzenetére
Én hozzáállásban valahol kettőtök között lehetek. Elolvastam amit linkeltél. Az a baj ezzel az írással is, hogy ezeken már túl vagyunk. Egymás körül járkálnak szabadon, direkt egy száraz tápos (elvileg ezt nem is ehetné még a kicsi, de simán megrágja és meg is eszi magától... Eltiltani nem fogom tőle) és egy vizes tányérjuk van, hogy biza szokják hogy egy helyen kell enniük. A nedves tápot azt viszont külön adom, mert arra nagyon alfa Vasárnap. Ütni még nem ütött ilyenért, de többször egymás után fúj ha a nedves tápot egy tápból próbálom etetni. Az írásból amit te is mondtál korábban a safe place ami igazán hasznos, de azt már meg is csináltam. Felraktam azt az ajtót a cicát hordóra amin van egy kis lyuk. Ezen a kicsi befér de a nagy nem. Volt is már benne párszor, de hogy ha menekülőre kell fogni használja majd e... Reméljük nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest