- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
3.Aragorn
addikt
válasz
m0h0senator #1332 üzenetére
Teljesen jó vétel volt, mert a kábeleken még rajta volt a gyári kötöződrót, valószínűleg kipróbálva se volt, max kiállítva, az egyetlen hiba a doboz egyik sarkának benyomódása. Egy kevésbé jó kartondoboz pedig megér nekem ennyit
Tegnap fölraktam a War Thundert, viszont ennek a játéknak az irányítása enyhén szólva "overwhelming". 3 órás beállítgatás/finomhangolásés gyakorlás után is képtelen vagyok repülőt becélozni és lelőni.
Tudtok valami egyszerűbbet, amiben lehet használni ezt a hotas-t? -
3.Aragorn
addikt
válasz
Ha valami botrányos állapotban van, úgyis visszaküldöm. De ha csak tényleg annyi hogy ki lett bontva, meg lett fogdosva egy kicsit vagy bolti vitrinben állt, akkor nagy veszteség nem ért. Ha igaz amit mondtak, minőség ellenőrzésen átment, és a gari ugyanúgy él rá mint a bontatlanra.
-
BoB
veterán
válasz
Csak nem neked lesz ajándékba?
-
3.Aragorn
addikt
válasz
m0h0senator #1323 üzenetére
Ez mennyivel tud többet mint a sokat emlegetett Thrustmaster T.Flight HOTAS X/One?
Az összefoglalót elolvastam ugyan, de mivel semmi tapasztalatom nincs ezek terén abszolút meg vagyok lőve. -
hulp01
senior tag
válasz
m0h0senator #1299 üzenetére
Az szép.
Azért annyit halkan megjegyeznék, hogy szupersportautók között sem tudsz olyan árat adni, amiért ne vennék meg őket. Csak kellően jól kell meghatároznod a céközönséget és a legyártandó mennyiséget. Szóval az, hogy ez mind elfogyott, még nem jelent sokat. Mekkora darabszámot jelent ez? De értem, amit írsz és ezt én is írtam korábban, hogy nekik relative kevésbé drága, mint nekünk, de azért ott sem tömegtermék. -
Vesa
Topikgazda
válasz
m0h0senator #1289 üzenetére
Pontosan így van!
kraven54
Na igen, Virpil még viszonylag új játékos a piacon, de az alkalmazott anyagokra tekintettel, legalább is bizakodni bizonyosan lehet a minőséget illetően. Bár a fröccsöntés nem 100-as, látni néhány videóban, hogy itt-ott nem teljesen pontos, vagy kicsit sorjás a műanyag. Elektronikáról nincs infóm, gombok élettartama is kérdéses, a fémszerkezet viszont strapabírónak tűnik. -
kraven54
aktív tag
válasz
m0h0senator #1289 üzenetére
Virpilnél a tartóst még nem merem kijelenteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged