- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaGii
tag
Update:
Voltam ügyvédnél. Az van amit itt többen is felvetettetek: nem ez az eljárásrend. Először kulcsot kellett volna igényelni, jelezni a bejutási szándékot, ha ezt semmibe vesszük, akkor bíróság, és majd ők állapítanak meg használati díjat.
Valamint én, mint más lakcímen lakót nem is terhelhet használati díj. A visszamenőleges fizetési kérelem értelmezhetetlen. Ráadásul formai hibákat is vétettek: nem jelezték mitől, meddig, mennyit igényelnek stb.
Jelenleg így áll a dolog, ügyvédet megbíztam, hogy jelezze eladási szándékunkat. -
a valóságban egyébként használja valaki az ingatlant? a szomszédok mit mondanak? voltál ott megnézni?
az, hogy nem tudnak bejutni, még nem jelenti azt, hogy te akadályozod őket ebben, első körben ugyanis attól kellett volna kulcsot (vagy a bejutáshoz való módot) szerezniük, akitől vették, és utána sem felszólítással, hanem kéréssel élni feléd, hogy ha neked van módod a bejutásra, akkor oszd meg velük.
én is nyilatkoztatnám őket, hogy nem használják/ták az elmúlt 5 évben (úgy tudom annyi visszakövetelhető, a korábbiak elévülnek) -
amargo
addikt
Amúgy nekem necces, hogy még is mi alapján kérnek tőled bármit is, ha nincs róla szerződés, ugyan ez igaz rád is, szerződés nélkül mi alapján kérsz.
Viszont teljesen jogosnak tartom, hogy rákérdeztél, mert az értelmezésük alapján te is igényt tarthatsz tőlük a díjra. Amit a telefon másik végén mondott annak se füle se farka, puszta ijesztés célja volt csak szerintem. Mindenképp ügyvéddel írjál vissza, ha ennyire buták.. írd majd meg a fejleményeket. -
Sanyi.mTs
addikt
"használati díjat állapítanak"
ha nem élsz ott, akkor mi alapján? te nem használsz semmit se, nekik kellene használati (bérleti) díjat fizetnie részedre.
ha lakás, akkor max a közös költség felét igényelhetnék tőled. te meg az albérlet felét.amúgy milyen ingatlanról van szó? lakás, ház, stb?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Magánvélemény: Olcsón akarják megvenni, így gondolják aládvernek egy kis "tartozást", majd emiatt a tartozás fejében odaadod + kapsz egy kis alamizsnát. Mivel bizonyíthatóan nem élsz ott életvitelszerűen szerintem nem kérhetnek tőled semmilyen alapon pénzt.
Eladni sem vagy köteles.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest