- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
User_2
tag
-
Magnum_
nagyúr
Semmi akadályát nem látom - csak saját példából kiindulva
- tudjon a bérlő rendesen parkolni, mert én olyan vagyok, aki szól azért, ha vonalra áll és nem tartja az ajtónyitási távolságot
Aranypatkány: szerintem call the NAV és járj utána, hogy mi ez, mert ötletem sincs, ha nem látom az illetékkiszabó határozatot.
Rison77: csak halkan mondom, hogy ne sajnáld a pénzt védőügyvédre, mert van olyan védencem (egyébként több is), akinek nem kellett még kirendelt védő sem, amikor többször kihallgatták gyanúsítottként, mondott is olyan, amit nem kellett volna, most meg én küzdök, mint malac a jégen, de gondolom ilyesmiről drzozo Kolléga is tudna beszámolni, aki ezer éve büntetőzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest