- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
JaniS
senior tag
Ilyesmikre gondolok pl.:
Bővebben: link
JaniS -
JaniS
senior tag
Így már érthető a dolog, köszi az infot, valaki írta is ebben a topicban ezt az aksis dolgot. Korábbi kérdéseim (XPlay2, Anapod Explorer tapasztalatok) mellé várom még a különböző működőképes hotkey ötleteket, pl. merevlemez ellenőrzése - a neten közölt bill. kombináció a mininél vagy ennél a verziónál nem működik.
JaniS
[Szerkesztve] -
JaniS
senior tag
Annyira nem fogalmaznék sarkalotosan az iTunes-zal kapcsolatban, mint a kolléga. Egy-két probléma akadt vele nekem is (valami miatt néhány mp3-ból nem bírta az idtag-ot kiolvasni), de amúgy normálisan ment.
Viszont: jó lenne, ha leírnátok ki milyen programról hallott még iPod (mini)-hoz. XPlay2, Anapod Explorer az általam ismertek.
JaniS -
JaniS
senior tag
Amit találtam iPod-hoz és erről beszéltem az előbb:
Bővebben: link
JaniS -
JaniS
senior tag
válasz
zlaboncz #202 üzenetére
Igen, engem is meglepett, hogy nem volt benne a hálózati adapter és a firewire kábel, mert az Apple oldalán a leírás szerint ezt is tartalmaznia kellett volna. Tekintve azonban, hogy nyeremény, csak egy kicsit kellemetlen ez. (De az Apple részéről talán nem túl jó üzletpolitika.)
Fénykép tárolás: nem, nem, ugyanazt szeretném megoldani, mint amit meg lehet pl. a már említett iAudio X5-tel, vagyis kártyaolvasót csatlakoztatni hozzá és közvetlenül másolni, számítógép nélkül. Szerintem ezt a mini nem tudja, az iPod pedig csak kiegészítővel (erről találtam infot a neten, meg hogy nem compatible with mini).
JaniS -
JaniS
senior tag
Gondolom a válasz nem, azért megkérdem...
Lehet az iPod minire digitális fényképezőgép képeit direkt úton átmásolni?
(iPod-hoz létezik ilyen megoldás) Egyébként a nyereményjátékon (kóla) nyert minikhez sem adnak tápegységet
JaniS
(Azért van különbség ár/tudás arányban egy iPod mini és mondjuk egy iAudio X5 között...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest