- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Eldobták az S25 Ultrát, mint egy követ
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kubokra
tag
Sziasztok!
A Slux HD660 és a 681EVO között kéne dönteni?
Általános hangminőségben melyik a jobb?
Most egy HD662B-t használok itthon, ehhez képest a fenti kettő hogy teljesít?
Szerk: Esetleg egy HD330?[ Szerkesztve ]
Apró darabokra szaggatott, dióba, cukorba megforgatott, rétegesen összerakott kelttészta
-
kubokra
tag
Egyébként ez is igaz, magamra nézve én is így tennék ahogy írod. De nem tudjuk a konkrét helyzetet Forraszto kollégánál, így nem is éri meg többször mondogatni. Ő is mondta, hogy tisztában van vele, hogy kicsiért több jobbat kap(?), de ennyi van, az a max.
Apró darabokra szaggatott, dióba, cukorba megforgatott, rétegesen összerakott kelttészta
-
kubokra
tag
Emberek, én értem amit mondtok, de van úgy néha, hogy nincs az a két plusz ezer forint. Szomrú, meg nem jó, de megesik.
-
kubokra
tag
válasz
Forraszto #58213 üzenetére
Ennyiért én használtan nézném meg, itt az aprón, vagy akár, ha már említetted a 681-et, ugyan nem B, de na. [link]
Bocsánat, felületes voltam, nem néztem hogy újat szeretnél.[ Szerkesztve ]
-
kubokra
tag
Közben ahogy látom Muzikerék is rájöttek, hogy Spílernek van igaza, és a HD562-t már 12k-ért adják a múltheti 7,5 helyett.
-
kubokra
tag
Na, akkor #57958-höz kapcsolódva, végül 3 játékos lenne, Spíler segítségével (köszi amúgy).
Superlux HD562(-BK), Superlux HD661(-BK), és a Takstar HD2000.
A HD661-et már próbáltam pár hónapja, akkor tetszett, mind hangügyileg, de méreteiben is. A HD562-ről nem tudok sokat, nem zárkózom el. Az Invotone-t pedig már régebbi kérdésekkor is ajánlottá(to)k, de valamiért ódzkodom tőle, talán csak addig amíg meghallom mit tud ténylegesen.
Lényeg, hogy a három közül melyiket ajánlá a közösség házban mászkálós, rövid sétálós, időnként utazós (vonat, autó) fejhallgatónak? Árban nagyjából ugyanaz, tehát az sem gond.Apró darabokra szaggatott, dióba, cukorba megforgatott, rétegesen összerakott kelttészta
-
kubokra
tag
válasz
Spíler #57961 üzenetére
Abszolút nem ragaszkodom, csak mint lehetőség, meg preferencia felvetettem. A zárt se teljesen fontos, csak pont a használat alatti háttérzajos környezet miatt nem lenne rossz. De nem egy muszáj dolog se a circum, se a zárt.
Az sem fontos hogy olyan piszkosul kicsi legyen, csak mégse ebből álljon a fél fejem. Mint a 661-nél, vagy egy Retro DJ-nél, vagy épp az invotone-nál.[ Szerkesztve ]
-
kubokra
tag
'Estét!
Tyűha, régen jártam már itt, de újból szükségem lenne a fórumozó kollgéák segítségére.
Egy olyan fejhallgatót keresnék, amit telefonról/mp4 lejátszóról hajtanék meg, lényeg hogy diszkrét méretű és kényelmes legyen. Cél hogy a lakásban tudjak azzal körbe-körbe járkálni, amíg kiviszem a szemetet is az legyen rajtam, amíg biciklit szerelek ne egy 662B monstrumnak kelljen rajtam lennie, stb., szerintem értitek mire gondolok. Egy könnyű, viszonylag kicsi (ne túl kicsi, a circumauralban hiszek, bár nem tudom hogy ide reális elvárás e) fejes, aminek az ára max. 8-10k körül alakul.
Amit néztem eddig az egy 661, de nyitott vagyok az ötletekre (ezért is írok ide).Üdv: Rub
-
kubokra
tag
válasz
Dorien #53283 üzenetére
#53550-höz kapcsolódóan, ha a kettő közül választanál, melyik lenne? TAKSTAR HD2000(gondolom ugyanaz mint az Invotone) Kínából, $22(~6500HUF) vagy a Superlux itthonról, jelenlegi áron szállítással 8,5k-ért?
-
kubokra
tag
Használtál ilyet, vagy ismered? Esetleg tapasztalatok? Szerk.: Sajnos ma már nem valószínű hogy meg tudjam rendelni, esetleg van bármi alternatívád, kedves Bodz?
Spíler: Köszi a tippet neked is![ Szerkesztve ]
-
kubokra
tag
Üdv!
Utazásra, buszra keresnék valami olcsó megoldást, természetesen fejhallgatót.
Egy ősrégi Sony MDR G45-s, on-ear fejhallgatót nyűttem eddig, viszont ennek egészen egyszerűen eltűnt a basszusa(ilyet még nem is láttam, tudja valaki mitől lehet?).
Úgyhogy újat kell vennem.
Utazásnál nem vagyok híve az over-ear fejeseknek, csak ezeknek az on-ear fajtáknak. Egy diszkrét, kompakt modellt preferálnék, tehát viszonylag kicsi, könnyen kezelhető jószág.
Hang terén, kérhetnék akármit, egy relatív olcsó, nem nagy fejestől nem várok nagyon sokat.
Emellett ha nem ilyen hajszálnyi vezetéke van, az se lenne rossz, utazás közben hamar tönkre tud menni a vékony vezetékes, a busz fergetegében.
Tudtok ajánlani valamit?Apró darabokra szaggatott, dióba, cukorba megforgatott, rétegesen összerakott kelttészta
-
kubokra
tag
Sziasztok!
Biztos volt már kérdés elég sokszor, de mégis felteszem.
Utazáshoz, napi 1 órás használatra keresnék valami diszkrétebb fajta fejhallgatót.
Használatából adódóan, bár szeretem megosztani a jó zenét, de zártnak kéne lennie. Circumaural, már amennyire ez utazósnál meglehet.
Egy Sansa MP4 lejátszóról menne, itthonról venném, ahol legjobb az ár.
Hangzásban valami dinamikusat, nem tudom jobban kifejezni, valami határozottat, amivel nem kell ordíttatni a zenét, mégis hallom(tudom, zártságtól utazásnál extrán függ, de mégis). Jobban kedvelem a lágyabb zenéket, illetve elektronikusat.
Ár:10-12 db Mátyásom lenne rá max.Apró darabokra szaggatott, dióba, cukorba megforgatott, rétegesen összerakott kelttészta
-
kubokra
tag
válasz
Dorien #50430 üzenetére
Te Dorien, mi ez a basszus?
Még erősítő nélkül is teljesen más világ, mint a 662B, pedig én tényleg azt gondoltam, hogy az mennyire überkirály fejes(ettől függetlenülamúgy nem rossz, de mennyire nem
), de hát ez...waaaaaaaaa
-
kubokra
tag
válasz
saphancs #50381 üzenetére
Bár hogyha már azt elolvastad, hogy milyen szempontok alapján kell kérdezni, akkor arra is ránézhettél volna, hogy mi a zárt/nyitott, vagy circum/supraaural. Ezek is ott vannak az összefoglalóban.
-
kubokra
tag
Oké, hogyha már úgyis itt vagyok mostanság:Mennyi ideig érdemes bejáratni új fejest? Nagyjából mivel(milyen fajta zenével/zajjal)? Az erősítőt (E10k) is éremes?
-
-
kubokra
tag
Igen, közben arra gondoltam hogy veszek egy komolyabb forrást, ahhoz meg egy szolidabb fejest, aztán max. majd fejlesztem a fejest a jövőben.
Szerk: Dorien, köszi a kódot is, így pont benne is van a 33k-s keretben.
[ Szerkesztve ]
-
kubokra
tag
-
kubokra
tag
válasz
Dorien #50346 üzenetére
A helyzet hasonló(an rossz) hangkártyával is? Egy Terratec Aureon 5.1, igazából semmi extra hangkártyám van, ehhez nézek jelenleg Bodz ajánlásából M30X-et, illetve egy tízessel drágábban Philips SHP9500-at.
Tehát azt mondod, ha a keret egy erős 35k, akkor jobb lenne/lehetne egy 18-23ezres fejes, meg mondjuk egy K1?
Nem tudom mennyi múltbeli tapasztalatod van, esetleg tudnál ajánlani a fent említett keretbe illő fejes-amp együttest(#50217)?Apró darabokra szaggatott, dióba, cukorba megforgatott, rétegesen összerakott kelttészta
-
-
kubokra
tag
Hát szeretem én a mélyeket, amik ebben benne is vannak bőven, de a magasa nem az igazi. Összességében amúgy nem rossz ez na.
Itt egy kis offkérdés:ezeknél az árkategóriáknál számít ha egy ezen árkategóriához hasonló (mondjuk 8-12 ezres) hangkártyával vagy fejhallgató erősítővel használom?Apró darabokra szaggatott, dióba, cukorba megforgatott, rétegesen összerakott kelttészta
-
kubokra
tag
Na jó napot kívánok!
Szeretett Superlux 662B-m ma úgy döntött, hogy csak félmunkát fog végezni, ezért sajnos le kell cserélnem.
A keret 15-25.000 körül lenne.
Cél nagyjából 80% zenehallgatás vagyis egy nagyon tiszta hangzású valami kéne.
Egyértelműen circumaural, nem olyan családból vagyok én hogy supraaural legyen.
Hogy nyitott e vagy sem, az nekem nagyjából mindegy, bár inkább a zárt felé húzódnék.
Egy semmi extra TerraTec Aureon 5.1 hangkártyát használok, ami igazából igény szerint cserélhető, bár nem tudom hogy ilyen árkategóriában használ e az valamit.
Mit utdnátok javasolni?Apró darabokra szaggatott, dióba, cukorba megforgatott, rétegesen összerakott kelttészta
-
kubokra
tag
Üdv!
A jelenlegi Superlux HD 662B-m betegeskedik, szervízben van,de ha nem sikerül megcsinálni akkor kell keresnem új fejest.
Hol használnám? Otthon, utcára nem igen szeretek ilyen nagy valamivel a fejemen menni(ilyen célra ott a füles)
Mire? Zenére nagyon, illetve játékra is, erre kevésbé.
Max. 20k-t költenék, de azért nem baj ha olcsóbb.
Használt játszik? Hááát nem tudom szabad e bízni a használt fejesekben, így azt mondom, csak ha épp van egy jó fogás aprón, de inkább új.
Circumaural vagy supraaural? Circumaural.
Zárt vagy nyitott? Igazából nekem mindegy, amelyik szebben szól.
Hangzás elvárás:Szeretem a mélyet.
Honnan vásárolnálárhonnan, de a Muzikertől már többször rendeltem, így valószínűleg innen.
Forrás:Miközben a házban mászkálok akkor telefon/mp4, gép előtt egy aueron 5.1 fun hangkártyáról, de ezt lecserélem ha szükséges.
Így gyorsba ezeket nézegettem:HD681(EVO), HD668B, vagy maradok a HD 662B-nél. Hát...igen jelenleg Superlux hívő vagyok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest