Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Superlux HD685-tel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Milyen a hangja mondjuk egy HD681 Evohoz képest? Metálhoz mennyire ajánlott?
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
Megérkezett az Evo, most kezdtem el próbálgatni, véleményt majd később írok a hangminőségről. Kényelem szempontjából elsőosztályú, mintha nem is lenne a fejemen.
Egyedül a cserélhető párnákkal akasztottak ki, köröm nélkül nem tudtam felrakni rá a bársonyt, úgyhogy édesanyámat kellett megkérnem.
-
Bjørgersson
félisten
No, voltam délután a Media Marktban, viszont nem láttam AKG K511-et, helyette egy Philips SHP6000-et próbáltam ki. Nagyon kényelmes volt, a hangja is egész korrekt, igaz csak telefon volt nálam, úgyhogy lehet közel sem hallottam, mire képes. Van vele kapcsolatban valakinek tapasztalata? Milyen egy Superlux HD681 Evohoz képest?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
#71562240 #32456 üzenetére
Nem valószínű, hogy a következő félévben mennék Budapestre, úgyhogy jövőhéten szerintem benézek a Media Marktba, aztán megnyúzom megint azt az AKG-t. Superlux-szal szerintem nem nagyon fogok találkozni Debrecenben.
(#32457) Mercutio_: Szerintem az én fejem sem olyan nagy, bár egy Coloud Boomot majdnem teljesen szét kell húzni, hogy kényelmesen álljon a fejemen.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
#71562240 #32450 üzenetére
Képes voltál visszakeresni?
Nézegettem azt a listát, de sokkal nem lettem tőle okosabb.
AKG K511-et nyáron már próbáltam a Media Marktban, de valamiért nem volt annyira kényelmes, úgyhogy azt inkább hanyagolnám. De szerintem maradok a Superluxnál, nyáron ajánlottátok, tetszik is, az ára is nagyon korrekt.
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Kezd aktuálissá válni a vásárlás, ha minden jól megy, jövőhéten rendelek fejhallgatót. A kérdésem annyi lenne, hogy 10e Ft-os árkategóriában még mindig a Superlux HD681 Evo számít bestbuynak zenehallgatásra, azon belül is 99,99% metálra?
-
Bjørgersson
félisten
Muziker vagy Hangszerdiszkont? Melyik üzlet megbízhatóbb, segítőkészebb, ha pl. garanciális dologról van szó?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
gyenesmartin #29992 üzenetére
Azon agyalok még, hogy ha a fejhallgató mellé még hangkártyát is vennék, akkor gondolom ajánlott lenne a zenetáramat mp3-ról lecserélni veszteségmentes formátumúra.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
gyenesmartin #29990 üzenetére
Hmm, akkor lehet csúszik karácsonyig a "projekt".
-
Bjørgersson
félisten
Egy Superlux HD681 Evohoz mennyire javasolt dedikált hangkártyát venni? Elég még hozzá az alaplapi integrált?
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
10.000 Ft-ig bezárólag létezik olyan sztereó fejhallgató, melynek jobb a hangminősége egy Coloud Boomnál, lehetőleg fekete színű, alkalmas zenehallgatásra és játékra egyaránt, van rajta mikrofon, valamint nem nyomja a fülkagylómat, hanem körülöleli?
99%-ban metált hallgatok, ha gondoljátok, linkelek párat, hogy milyenekre kell gondolni. A mikrofonnak pedig nem muszáj ilyen kilógó vacaknak lennie, sőt, jobb lenne, ha a kábelen van.
Remélem nincs túl sok elvárásom.
-
Bjørgersson
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Noctua 4080 Super
- HP Elitedesk 800 G5 és G6 mini PC i5 9500 v. i5 10500// 16GB Ram // 256GB NVMe számla + gari több db
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest