- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
RAMyMamy #14653 üzenetére
"mert a 10+ eves QcK-mrol is feljott a szelen a szovet,"
No shit.Egy TÍZ éves szövetpadról beszélünk. Nincs olyan, ami ennyit bír. Már ha van is rajta toládozva egér, és nem csak a port fogja.
"mert semmi baja"
Akkor nem is nagyon használtad. Ezek 2-3-4 év alatt elkopnak. Főleg az újabbak, mert már nem az a minőségi szint, mikor még a régi SS logót használta a cég.Ha olyan kell, ami tényleg bírhatja eddig vagy tovább, akkor üveget kell venni. És 3-4 havonta minőségi PTFE tappancsokat cserélni.
-
camper
tag
válasz
RAMyMamy #14650 üzenetére
Medium az kicsi, azon nem csodálkozom, ha kevés. De nem elég a Large? 450*400, nekem elég 400DPI-n alacsony senzi mellett. Ráadásul a szegély nélküli a jobb, a szegélyes csak első pillanatra tűnik jó ötletnek, de a gyakorlatban úgyis rátévedsz akadást okozva a játékban és mind a szegélyt, mind a mouse skatezt feleslegesen koptatod.
Nekem van mindenféle egérpadom, qck large kettő (hogy tudjam cserélgetni ha az egyik a mosásban van) és van ebből XXL is, de csak a két Large padot használom, sokkal egyszerűbb őket kezelni.
Szerintem ha egy nagy padot veszel utálni fogod, mindig függtök egymástól, egyik oldal még tök tiszta, másik oldal pedig koszos és mosni kell. Feltételezem az asszony oldala lesz tiszta, tiéd pedig a koszos, tehát ő fog utálni téged.
A QCK padokat lehet mosógépben mosni mindegy mekkora, gumival a dob felé fordítva, 30 fokon centrifugálás nélkül, csak kevés mosószer, semmi ecet vagy ilyesmi. Ilyen 15 perces gyorsmosás vagy ami ehhez közeli van a mosógépeden.Az én javaslatom két Qck Large pad szegély nélkül (450mm*400mm*2mm).
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
RAMyMamy #14650 üzenetére
Hát, ekkora méretben nem várnék csodát. A legminőségibb deskpad, amit ismerek, az az LGG Saturn Pro XSOFT, de az csak 1000x500 mm, és azt nem mosógépezzük. Vagy 1200x600 mm-esben az Endgame Gear MPC450-es Cordurája.
Az a QcK olyan, mint egy QcK, csak terítő méretben. És durva, hogy az árából HA-s forrásból NÉGY L-es Artisant lehetne venni. -
válasz
RAMyMamy #14647 üzenetére
Kb. csak ezt találtam:
https://www.thermaltake.com/m900-xxl-rgb-mouse-pad.html -
Mephike
őstag
válasz
RAMyMamy #14645 üzenetére
Szia! Nem hinném, hogy ekkora méretben fogsz találni olyan egérpadot, ami még minőségre is jó lesz. (Ha tévednék valaki majd megcáfol.)
Sokkal egyszerűbb szerintem (legalábbis én így csinálnám), ha vennél kettő Aliexpresses 800mm-es padot a neked tetsző szélességgel és vastagsággal. A kettő együtt kiadná a 160 cm-es hosszt. Innen rendeltem már több alkalommal is, hatalmas a választék.
Erre rámehet a billentyűzet és kettő olyan egérpad, amit preferáltok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest