- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Synthwave #3339 üzenetére
Az a gond a 2 egéren nincs elegendő gomb számomra, a deathadder-en pont van baloldalt ugye a 2 gomb kell legalábbis mindig azokra osztok ki dolgokat játékokban meg a böngészés is kényelmesebb vele. (fps párti vagyok ezért a gránát, kés/ütés elengedhetetlen egéren nekem.)
Diamondback-et meg vadászni kell tényleg, még a rat7 és rat9 pároson gondolkodom, anno játszottam logi G7-el azért is agyalok vezeték nélkülin és az egész jó volt nem volt semmi baj vele egyik ismerősömével.
Igazából a deathadder megmarad tarcsinak ha nem jön be, de ez se az igazi számomra, meg már a szövetet végig levágtam róla mert kb 2hónap után elkezdett foszlani annyira minőségi...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest