- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajafix
addikt
válasz
jakobkacsa #94 üzenetére
Sütni könnyű, főzni nehéz...
-
lajafix
addikt
bitte nyomd be a ramjaid gyártóját, a procid gyártási hetét, melyik BIOS van fent + alap 166 FSBn mennyi volt terheletlenül/fullban a hőmérséklete a procidnak.
2 hete cseréltem el a 2400+/2ghz/133FSB procimat 2500+ra ami ment 3200+on de nálam alapon 48, fullban(burnk7) 68! fok. Nem jó ez így, nagyon kell az info.
A 2400+ alapon 45 burnk7 alatt 55 fok volt max. De abban tudtommal csak az alaplapi szenzorra lehet hagyatkozni, a BARTONban pedig van proc-szenzor. -
lajafix
addikt
Nekem is ilyen lapom van és nem tudom hogy kell BIOSt frissíteni. Ugye ehhez csak Windowsos BIOS frissítő van. Gyanítom, hogy a BIOSt védő jumper van rossz állásban -pedig szerintem minden kombinációt kipróbáltam- meg tudná valaki írni hogy kell a BIOS frissítést megcsinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest