- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitfarago
csendes tag
válasz
jakobkacsa #30 üzenetére
Üdvözletem!
nekem is ilyen alaplapom van és a 2500+-os sempron 3200+-on megy. és 512 rammal. szupi gép nagyon semmi gondom nem volt vele. -
Szali
tag
Sziasztok!
Nekem van egy ilyen alaplapom és a Fedora 4 simán felmegy... úgy néz ki, hogy az alaplapi hálókarit is felismeri, de nem tudja aktívvá tenni az eszközt.
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? -
Szali
tag
Az előzőekben felvetett kérdéshez csatlakozva kérdezném, hogy akkor ebben a ECS KT600-A lapban mennek duálban a memók? a gyártó oldalán nem írják azt hogy igen..de azt se hogy nem
Jó lenne tudni, mert akkor csak simán egy 512-es modult veszek, nem 2 db 256-ost
Egyébként ez is kérdés: ha nem lehet a memókat duálban hajtani, akkor melyik a jobb megoldás: 1 db 512MB vagy 2*256MB ?
előre is köszi
Szali
[Szerkesztve] -
szil@'rd
tag
HELP a 2200+ sempronom 1200+ athlonnak ismeri be mit lehetne vele csinálni?????
-
törölt tag
-
harpoon
csendes tag
válasz
#57764352 #128 üzenetére
Vazz'! Baja nincs.
Egy napot tesztelték a lapot és a memóriát és semmi.(Vagy nem mondták meg és adtak egy másik memót)
A másik memóriát nem vittem be mert nam ott vettem azaz máshova szól a gari.
Hazavittem a cuccot és most úgy néz ki,hogy jó!Meg gyógyult?Kár,hogy nem sikerült legariztatni.Jó lett volna az asus....
De hát mindegy,egyelőre jó ez.
Volna itt még valami:El képzelhető,hogy mivel a két ram tipusra nem egyforma csak a többi paramétere az azonos,hogy az okoz gondot?Pl.az időzítés nem mindenben egyezik.Brand és Kingmax 256-os.
...és egy uccsó kérdés:Mi a francot jelent az ha dualban mennek a ramok?
Tudom,hogy nem a két egyforma ramot jelenti és azt is,hogy nem alkalmas sok alalplap rá) Csak érdekelne...
Köszi. -
harpoon
csendes tag
válasz
#57764352 #126 üzenetére
Nem sokat 3.órát.
De amit lehetett kicseréltem(még szerencse,hogy a régi lapom és memóriám még meg van).Azonkívül amikor próbálgattam a telepítést,kivettem a memóriákat is.Azaz a 2x256-os ramokat egyesével is próbáltam telepítés közben.Ugyanúgy nem akart formatálni vagy hibákat jelzett.Mindegy ma voltam a mistralba de hétvégén nincs szervíz
Vszinü,hogy leváltom egy asus-ra.olyan 5k rádobok és megnézem milyen jön ki belőle. -
törölt tag
Úgy néz ki, hogy tényleg a lap a ludas. Memtest mennyit futott??
-
harpoon
csendes tag
Sziasztok!
Gáz van!
Mint már említettem van egy ilyen alaplapom.De újabban leáll.Először az itern.exp hibát észlelt ezért leállt a progi.Utána sorban tünedeztek el az exe-ék,játék közben is leálltak a játékok.Hát mit tehettem?-Xp le,Xp fel.Igen ám de a vinyót nem tudtam formatálni sem ill amikor nagy nehezen sikerült,akkor a telepítésnél állt le és egy rakás ''a telepítő nem tudja olvasni az x.y fájlt''.Az már csak desszert,hogy a drájvereket sem lehetett ezek után telepíteni.Ez érthető!
De mi a bánat lehet a gond?
Ja,azt hittem vinyó gond,hát vettem egy zsír újat.Ugyanaz a hiba!Mindent kicseréltem olyanra amiről tudtam,hogy tuti jó.Kizárásos alapon maradt a lap és a memória.
Most a régi asusom van lapként de az csak az sd-ramokat tudja kezelni.Most műxik.
Tehát melyik lehet gond? A memtest 0.errort jelzett.Mennyire megbízható?
Ugye a lap? Ha igen akkor már visítok is a mistralban holnap. -
törölt tag
válasz
szil@'rd #119 üzenetére
A régi 1400-as Duronom 1800-at ment ebben a lapban. A 2200+ Sempron szinte alapon megy (9*167). Ezt a memóriámnak tudom be.
BIOS frissítés: Az ECS már Windows alól nyomja a frissítést a gyártó oldalán megtalálsz mindent, a friss BIOS-tól kezdve a flashelő progiig. Az a progi meg nem igényel nagy szaktudást.
Ha nagyon kell és lesz kedvem, akkor leírom majd, de ma b@szott szar napom van, már így reggel 8 körül is. -
Gabi[mf]
aktív tag
nem lehet vagy legalábbuis én nem találtam rajta meg azt hogy hol lehetne a szórzót állítani egyébként teljesen jó lap lenne ha ez is benne lenne...
-
szil@'rd
tag
csak 200MHZ-t tudok húzni a 2000XPm en ugy hogy stabil maradjon.Miért?
-
törölt tag
-
törölt tag
Én mindig a hivatalos oldalon található winflash progival frissítttem BIOS-t...
Esetleg megnézheted a BIOS-ban a Virus Protection opciót, nálam disabled, lehet bekavar... -
csongi
veterán
Az első ramjaim Hynx ramok voltak. Most infineon , de a hőmérsékletben változást nem tapasztaltam, A biosom ha jól emlékszem 2003-as 1.0b de nem biztos, megnézem hétfőre. 166-nál nem megy 46C főlé. Aida szerint. 200fsb-n 52C körűl mozog, pedig nincs rajta valami márkás hűtő, és azt is csak 2500-ig ajánlották,igaz nem kérdezetm meg hogy névleges értékre vonatkozik-éé? A biosomat frissíteni kellene az biztos. Csak azt még nem csináltam és ezért inkább meghagyom a havernak.
-
lajafix
addikt
válasz
jakobkacsa #94 üzenetére
Sütni könnyű, főzni nehéz...
-
lajafix
addikt
bitte nyomd be a ramjaid gyártóját, a procid gyártási hetét, melyik BIOS van fent + alap 166 FSBn mennyi volt terheletlenül/fullban a hőmérséklete a procidnak.
2 hete cseréltem el a 2400+/2ghz/133FSB procimat 2500+ra ami ment 3200+on de nálam alapon 48, fullban(burnk7) 68! fok. Nem jó ez így, nagyon kell az info.
A 2400+ alapon 45 burnk7 alatt 55 fok volt max. De abban tudtommal csak az alaplapi szenzorra lehet hagyatkozni, a BARTONban pedig van proc-szenzor. -
superxaba
tag
Akkor is az Asus alaplap a leglibazsirabb!!!
-
jakobkacsa
senior tag
nincs PCI eszkozod?
hmm, most nem keresem meg a KT600 chipset leirasat, de pl. az integralt LAN biztos PCI-on keresztul kapcsolodik, talan a hang is, az AGP az bizony PCI, csak 2x orajellel, es 8x/4x savszellel, az IDE eszkozok pedig ugyan nem PCI, de ugyanazt a frekit kapjak, ha a Samsung SATA, akkor az meg erzekenyebb...
szoval van ott minden
A Whisperrock pedig akar el is birhatna a procit, megfelelo hazszellozessel
es mondom, probald ki 2200MHz-en (200as FSB), akkor helyben hagy minden frekvenciat, csak a procit piszkalja -
sasa133
tag
ja és nincs PCI eszköz a gépben...Barton 2500+ (aqzfa), Geforce 6600 AGP, 512 400-as Hynix, 1 Samsung 120as vinyó, CDRW, ennyi. Azt hittem alapfeszen megy 2000Mhz-et, de sajna úgy tűnik nem...Nem hiszem hogy a hűtés a kevés, Whisperrock4 azért talán megbírkózik 2ghz-el..Fesz kéne egy kicsi...
-
sasa133
tag
ok köszi! csak nem értem, az abit kd7-en lehet feszt emelni, ezen meg nem..szal...na mindegy. Tudom h nem tuningbajnok, jó kis lap, de akkor minek van mhz-enkénti FSB állítás rajta?? Az tuningra kell, de ahhoz meg nagyon sok esetben feszt kell emelni. Szóval ellentmondásos. Azért próbálkozom. köszi!
-
jakobkacsa
senior tag
haaaat, nincs elottem sem a lapom, sem a manual, de ha jol remlik, ilyen ''tre'' alaplap, nem lehet magfeszt allitani rajta
spec ez a lap _nem_ arra keszult, hogy agyontuningoljak, egyaltalan nem ''tre'', egyszeruen csak ennyit tud, de azt nagyon olcson es megbizhatoan
azonkivul lehet, hogy nem is a procid nem birja, hanem az egyeb eszkozok (AGP, PCI, HDD-k), merthogy 180as FSB-nel a PCI 35,6MHz-en megy, az IDE vezerlo is, AGP ugye a duplajan. siman lehet, hogy a proci meg menne feljebb, de a vinyo kifagyasztja a gepet
ergo - mivel nincs PCI fix - probald 200as FSB-n, ahhoz olyan az oszto, hogy 33MHz-en fut PCI/IDE (nekem egy 2100+ Sempron fut 1800MHz-n, vagyis 200as FSB-n - neki nem kellett feszemeles)
ha nem megy, sorry, ez tenyleg nem az a lap - az ECS lapok tobbsege nem tuningra keszult, a VIA chipsetesek pedig altalaban nem tuningbajnokok PCI fix nelkul -
sasa133
tag
valaki? seni?
-
sasa133
tag
pliz vki válaszoljon! Köszönöm! (nem hiszem el hogy ez olyan tré alaplap hogy nem lehet rajta feszt emelni...)
-
sasa133
tag
üdv
hogyan lehet ECS KT600-A-ban a Vcore-t megemelni??? egyáltalán lehetséges ebben a lapban? mert nagyon kéne a tuningnak, a 2500-as Bartonom alapfeszen 180-as FSB-vel fagy a WINxp. -
Oraculus
tag
Sziasztok!
Tegnap este elinditottam a Memtest 21.00-től reggel 7.00-ig a köv. beállításokkal:
Enter megabyte:
All unused RAM
kb. 8300% lett a Coverage, és 0 errors talált
(Ez lett az eredmény ma reggelig, persze tovább is mehetet volna de leállítottam).
Ma reggel megpróbáltam megint elindítani a Prime95 progit és elindult.
A self test módban az 5-k teszt-nél megált és a következőket írta:
ERROR:ROUND OFF (0.4999997616)>0.40
A torture test módban a 14-k teszt-nél megált és ugyanazt írta error-nak mint egy nappal ezelőtt (lásd előző üzeneteimet).
Megint a Readme file-ra hivatkozik, hogy nézzem meg de nem találtam mit kell csinálni.
(Mr. Ricsi: elküldtem az E-mail címedre a Readme file-t hátha te jobban érted)
Üdv. oraculus
[Szerkesztve] -
Oraculus
tag
Sziasztok!
A hibakód és szöveg amelyek a Microsoft-nak akar küldeni a köv.:
A hiba paraméterei:
BCCode:10000050 BCP1209563C BCP2:00000000 BCP3
F0C5F50
BCP4:00000000 OSVer:5_1_2600 SP:2_0 Product:256_1
(megjegyzés: nem mindig ez a hibakód amelyek elakar küldeni)
A hibajelentés tartalma:
A program a köv. fájlokat csatolja a hibajelentéshez:
C:\DOCUME~1\LOCALS~1\Temp\WER5623.dir00\Mini33005_01.dmp
C:\DOCUME~1\LOCALS~1\Temp\WER5623.dir00\sysdata.xml
(megjegyzés: nem mindig ez a fájl amelyek csatol a hibajelentéshez)
A felügyeleti eszközöknél található eseménynaplóban a próblémához a köv. ír:
Kategória: 102
Esem.:1003
(megjegyzés: Itt mindig ezek a kódok)
Lefuttatam a Memtestet 1 órán át és nem talált hibát.
A Prime95 futtatása közben viszont már az első tesztnél megszakadt és a köv. írta:
ERROR:SUM(INPUTS)!=SUM(OUTPUTS),2537516688843.916!=-9.867192431504129e+143
Possible hardware failure, consult Readme file
Mit csináljak most, mi lehet a probléma?
Üdv.: Oraculus
[Szerkesztve] -
Oraculus
tag
A hibakód amit elakar küldeni a Microsoftnak elég hosszú legalább fél oldalas.
Viszont a vezérlőpulton található figyelő prog.-nál 1001, vagy 1002-es a kódszám (nem emlékszem pontosan) otthon megnézem melón vagyok.
Üdv. Oraculus -
lajafix
addikt
Nekem is ilyen lapom van és nem tudom hogy kell BIOSt frissíteni. Ugye ehhez csak Windowsos BIOS frissítő van. Gyanítom, hogy a BIOSt védő jumper van rossz állásban -pedig szerintem minden kombinációt kipróbáltam- meg tudná valaki írni hogy kell a BIOS frissítést megcsinálni?
-
Oraculus
tag
Köszönöm a tippeket, a Memtest és a Prime95 ki fogom probálni.
A tápegység új (max. 1,5 hónapos) az előző tápegységel (300W Noname) is ugyanúgy megvoltak ezek a problémák. Tehát a táp nem lehet a gond ''szerintem''.
Üdv. Oraculus -
AMD Power
titán
Én maga az ECS márkárol hallottam sok jót! Mivekl az MSI leányválalata ezért szerintem is jó lehet! Bár nekem csak eddig MSI illetve ASUS lapom volt , ECS még nem volt nálam!
-
Oraculus
tag
Sziasztok!
2004 közepén vettem ezt a lapot és 2005 januárig semmivel nem volt próbléma.
Januártól viszont folyamatosan kilép az alkalmazásokból és újraindul a gép (általában filmek és játékok közben, vagy ezek kilépésekor).
Volt olyan nap amikor 5x indult újra a gép, de olyan nap is volt amikor egyáltalán nem indult újra a gépem (ugyanazok a filmeket és játékokat használtam akkor is).
Azután, hogy a gép újra indul egy üzenet jelenik meg, hogy súlyos hiba történt - küldjem el az üzenetet a Microsoft-nak (Az üzenet tartalmaz egy hiba kódot amelyek mindig ugyanaz).
A következőkkel próbáltam megoldani a problémát de továbbra is folyamatosan kilép:
1. Vírus keresés (nem talált semmit)
2. Operációs rendszert újratelepítése (WindowsXP)
3. ServicePack2 telepítése
Ha valaki tud segítsen!
A gépem konfig.:
Alaplap: ECS KT600-A
Proc.:AMD AthlonXP 2400+
Mem.:Samsung 512MB 400Mhz
HDD:Seagate Barracuda 80GB/7200Rpm
VGA: Inno3D GeForceFX5200 128MB
Optikai:LG DVD olvasó, LG CD-író
Táp:350W (Codegen)
Üdv.: Oraculus -
petya013
csendes tag
A Case oldalán azt írják, hogy ECS forgalmazók ill. képviselet, de nem válaszoltak
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
törölt tag
Ez sajnálatos.
Ha garis még, akkor vidd vissza, vagy próbálkozz valami hazai disztribútorral.. -
petya013
csendes tag
Két hét alatt senki sem válaszolt az ECS képviseletről
Pedig olvasták a leveleket -
törölt tag
ha jól emlékszem, akkor a manualban jól le van írva a dual channel...
Én nem használom, mert csak egy öregecske ramom van... -
harpoon
csendes tag
A konfig:ecs-kt600,1.6+Ath.xp.(palomino),9600.sapphire rad.vga 128Mb,128 bit, 40.gb.maxtor,chiftec.360-s táp,2db.kingmax 3200,256MB.DDR.
Érdekelne az is,hogy miként kell szinkronba hozni a ramokat. -
harpoon
csendes tag
Sziasztok!
Össze raktam én is egy ilyen vasat.A régi a7v-met cseréltem le vele.Jól működik és elég megbízható.
Viszont proci vásárlás előtt állok és érdekelene milyet javasolnátok hozzá.
Jó kis ütős processzorra volna szükségem.
Szerintetek milyet vegyek?Gondolom,hogy nem a legdrágább a legjobb.
Nem vagyok a tuning híve így inkább befektetek egy drágább prociba.
Ja ,általában milyen értékeket mutat a 3DMark 2003? Nekem mindössze 2068 pontot adott,bár csak egy xp.1.6.van benne. -
petya013
csendes tag
Nekem is mindenféle rossz értéket mutatnak a teszt progik!
(feszültségek pl.: +5V helyett 1.4V, +12V helyett 3.8V, +3.3V helyett 1.8V, -5V helyett -6.7V, -12V helyett -16.5V)
Gariba egyet már cseréltek e miatt.
Mi lehet a gond? -
MoVieFaN
aktív tag
válasz
Angelripper #47 üzenetére
Jumperrel kell az fsb-t 166ra állítani. 9x166=1500MHz-en kell mennie a 2200+ Sempron-nak.
-
Angelripper
csendes tag
Üdv!!
Most szereztem egy ilyen lapot. Egy 2200+ os Semptron procival. Az a gondom hogy a proci 1200 on fut és sehogy nem tudom 2200+ ra tenni . Nem találom a szorzót. Ha meg nincs akkor hogy a túróba fog ez 2200+ on menni.Ha tudja valaki ne kíméljen. -
csanika
tag
Valaki szánjon meg egy hátlappal
LÉGYSZIIIII -
törölt tag
Haj!
Nekem egy 1300 duron megy benne 1890 MHz-en, és a PC 2100 ramok 166-on.
esetelg állítsd az időzítést, stb... -
Solarian
csendes tag
Hello.
Nemrég vettem egy KT600-A lapot, de gondom van vele. Athlon XP 2200+ TBred-B és 2x256/400 Hynix rammal nem hajlandó 133 fölött menni. Ha átjumperelem 166-ra, akkor már fel sem áll a rendszer. A memóriát még megszámolja, de utána nem folytatja a bott-ot,csak fekete képernyő a jobb fölső sarokban egy villogó kurzorral. Mi a rák lehet a baja? Előre is köszi a segítséget.
Üdv: Solarian -
Hellas
senior tag
Sziasztok!
Az említett lapba belemegy egy AMD Sempron 2600+ cpu?
Légyszi gyors választ,köszi! -
G U E S T
csendes tag
Hi! Egy másik topicban Bővebben: link arra terelődött a szó, hogy a SATAs vinyóm nem bírja a procihúzást, s összeomlott.Van valakinek ötlete, hogy mit kéne beállítani, hogy mehessen 166FSBvel, mit eddig? Természtesen KT600-A alaplap, nincs osztóállítási lehetőség. Flashy hsz-a: ''ha jól értem. nem feltétlenül 133on menjen a proci, hanem olyan szabvány fsb-n (100-133-166-200), amihez van megfelelő osztó. pl abit kd7a hiába tud 200-as fsb-t de osztó csak 166oshoz van max, afölött már mindenképp viszi a pci/agp frekit.'' Ez működik ennél a lapnál is? Köszi, ha segítetek!
[Szerkesztve] -
Draki
aktív tag
Semmi reakció
Pedig szvsz nem kérdeztem olyan nehezet... -
Draki
aktív tag
Hali! Érdeklődöm tőletek ECS KT600A tulajoktól, hogy igaz-e a hír miszerint nincsen alaplapi infra kivezetés az alaplapon. Magyarul nem lehet alaplapi infrát használni ezzel a lappal? Kicsit ledöbbentem mikor egyik haverom elpanaszkodta ezt nekem. A 8 éves Chaintech P1-es lapomon is volt alaplapi infra kivzetés...
Igaz ez?
[Szerkesztve] -
Dawee
tag
Hi!
Most szereztem zsír újonnan ezt a lapot és teljesen meg vagyok vele elégedve. Sztem az int hang egész jó, a 2500+ Bartonom 3200+-on megy, mindent felismer, gyors, szóval eddig semmi gondom nem volt vele. -
Folze
aktív tag
Sziasztok! Haverom nevében beszélek, súlyos problémája van!!!
SATA problémája pontosan! 133-on ment neki az a bizonyos 2000+-os barton (256k), és mikor 150-re állította az FSB-t SATA vinyó meghalt. Az xp nem ismeri fel. Persze én is meglepődtem a 133-as használaton, mondtam is neki, tegye 166-ra (most azon megy). Szóval a lényeg a SATA probléma!!! Üres lemeznek ismeri fel az xp. FSB jumper 166-200-ason van. A vinyó maxtor 80 gigás.
Ha valaki tud segíteni, megköszönném haverom nevében!!! -
törölt tag
válasz
jakobkacsa #30 üzenetére
Bios-t sorba érdemes frissíteni, vagy mndig a legújabbat elég?
Nekem sincs AIDA-ba CPU TEMP, csak alaplapi, de az elég korrektnek tűnik!
Feszültségek AIDA-val:
Érzékelő tulajdonságai
Érzékelő típusa ITE IT8705F
Érzékelő elérés ISA 290h
Hőmérsékletek
Alaplap 38 °C (100 °F)
Hűtőventilátorok
CPU 2519 RPM
Feszültség értékek
CPU mag 1.46 V
+2.5 V 2.54 V
+3.3 V 2.16 V
+5 V 3.33 V
+12 V 5.89 V
VBAT telep 3.22 V -
jakobkacsa
senior tag
na, beuzemeltem a jo kis sulinetes KT600-A-mat
teljesen jol megy egy 2100+-os procival, egy 512MB-os 400-as Elixir rammal
semmi gondom nincs vele, illetve...
AIDA (es Everest) szerint teljesen rosszak a feszultsegertekek, pl a 12V-ra 0,6V es 8V kozott barmit kiir(ami ugye lehetetlen, nem menne a gep, raadasul egy 360W-os Chieftec-re van kotve az egesz)
illetve nem meri a procihomersekletet - pontosabban: BIOS meri, Everest viszont alaplapi homersekletnek ismeri fel, es nincs CPU temp sor...
mintha beszart volna az erzekelochip (Winbond, asszem)
BIOS-t frisitettem 10d-rol 10f-re, nem javitott
valaki otlet? -
.Unnamed.
csendes tag
hi all
nah egy überláma kérdés,,,
nekem a biosban semmit se lehet állitani , se fsb t se szorzókat se semmit
néhány dolgot lehet állitgatni , de bármit elállitok behal minden , és nem indul el
alaplapon jumpert áttrakom , akár 133-166 ig akár bármi másra , meghal nem indul
alaplapon ilyen, proci 2400+ os amd (Thoroughbred-B)
(1875 mhz 7.5 X 250 en megy és gözömnincs hogy lehet állitani
) ééééés 512 mb 400mhz es memória.....
a témában láma vagyokde kiváncsi
)
valaki help mit hogy merre meddig miért minek ,meg ilyenek
ßyeZz.... mailbe is jöhet ahogy jobb( mrc200@freemail.hu) -
caleb
aktív tag
UP
-
uzsz
senior tag
Nekem NF7-esem van és sosem cserélném le egy viásra!!!!!!!
))
-
klewy
aktív tag
Én már raktam össze ilyen lappal gépet.2000+ xp került bele,meg 400 hynix ram,2 hónapja nincs gond vele.Ha olcsó és stabil gép kéne nekem,akkor biztos ilyet vennék.
Mondjuk nem túl jó hogy csak 4 PCI hely van.
Ha beraksz 1 Radeont,akkor ugye az AGP melletti PCI-is lefogja-->maradt 3 PCI
Ide viszont bekerült egy SB Live!(jó az alaplapi hang, de ragaszkodott az illető a Live!-hoz)+1 Winfast TV tuner és egy Wireless LAn kártya.
Nem akadt össze semmi sem.
Ez az ECS lap jó -
bar
csendes tag
Emelkedik itt is.
-
nemtommi
senior tag
Kérdésem lenne!
Vajh ha emelem az fsb-t, emelkedik vele a pci is?
Gigabite 7vt600 nál fellép a jelenség, ennél is? -
bar
csendes tag
Tegnap vettem egyet én is.Stabil jó lap.
1700+ xp(Thoroughbred-A) megy benne 140 fsb-n.Próbáltam 166 fsb-n ,sajnos nem ment.
A Speedfan elég fura értékeket ír ki cpu -ra 32 fok,másik lapban 43 fok volt .Ez hihetőbb szerintem (hűtő ugyanaz, 2300rpm).Többi hőfokot nem méri nálam.Legutolsó bios van (10d) felrakva
Ti mivel nézitek a hőfokot.
CPU mag 1.42 V (másik lapban 1.50 V).Ha meg lehetne emelni egy kicsit ,talán menne a 166 fsb is. -
barzo
csendes tag
köszönet!!!!
-
barzo
csendes tag
Még egy utolsó kérdés!
Szorzót lehet állítani ?
a 2200+ -on nincs szorzózár ugye? -
törölt tag
Nekem bejön a lap!!
Csak ajánlani tudom! -
barzo
csendes tag
milyen procival használod ,és mekkora fsb-n megy?
-
barzo
csendes tag
Sziasztok!
Gépvásárlás előtt állok,és ez a lap az egyik amely érdekel.
Érdekelne,hogy egy 2000+ vagy 2200+ -al menne-e a lap 333-as vagy 400-as fsb-n -
törölt tag
UP!
-
törölt tag
Hello!
Ide várok mindenkit akinek ilyen lapja van, de az érdeklődök is bekukkanthatnak.
Várok panaszokat, örömhíreket, eredményeket (kizárólag a lappal kapcs, nem érdekelnek a ''lebabázások'', maj' nyitok arra is egy külön topicot!)
Szal, az első.
Duron 1400/100 FSB -> 1874MHz/170 Mhz FSB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest