- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigatt
őstag
Lehetséges, nyugodtan megcsinálhatod, majd írd már be ide, hogy mizu van.
Más: Szétszedtem az előbb a monitoromat, hát kemény látvány fogadott.
Valahonnan ment a képcsőbe egy nagy vastag fekete kábel, takarítás után kiderült, hogy az a kábel fehér.
Viszont nincs púpos kondi! -
pigatt
őstag
Igen elég az egyik végén. Az történik, hogy a 12-es pin-el Generic-PNP Monitornak ismeri fel, a pin nélkül Pedig Generic NON-PNP monitornak, és enged mindent még azt is amit nem tud a monitor. Ha van drivered a monitorhoz, win x86 alá akkor küld át nekem és átírom, hogy felmenjen x64, és pin nélkül driverrel ez is kiküszöbölhető. Ne drága kábelen csináld, nekem szerencsére volt itthon egy tartalék azon megcsináltam és tényleg működik.
-
veze
őstag
ez érdekes. én is jártam igy a sony G500-al,hogy win 7 alatt " inaktiv volt "monitor által nem támogatott frekvencia megjelenitése" és 85Hz volt a max. driver meg win7alá nincs
Probalkoztam én is progikkal ami feloldana , de nem ment.
Aztán egyéb miatt ujra telepitettem a win7-et, ugyanarra a vasra (semmi sem változott) és most meg nem inaktív a fentebb emlitett pipa, bármit megjelenit, "nem szabványos PnP monitor" ként azonositotta. a színprofil fájlokat az XPhez való driverböl hozzá tudtam adni. (de ennek elötte is ment 100Hz-en)
pigatt: a szervizkönyveket este felteszem, belinkelem ide
Ez a 12-es tű kitörése engem is érdekel, jol jöhet még ez az infó
én már cseréltem 15 tűs csatit bekötött monitor kábelén mert meg volt törve közvetlen a csatlakozó mögött, és az R G B böl egyik másik szín kimaradt, ha meg lett mozditva
Az egyik tűt én is kihagytam, de az a signal jelet adja ha nincs rádugva a videókártyára.
Igy most ha rá is van dugva, amig nincs bekapcsolva a gép kiirja hogy nincs csatlakoztatva.
Arrol is van rajzom hogy 1-15-ig melyik lábra mi van kötve, este azt is felteszem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest