- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatyo134
csendes tag
válasz
hackeeeee #6271 üzenetére
Hali, én vagyok Jmedve fia.
Köszi a válaszokat. A ház lemaradt, mikor megírtuk, a konfigot, egy Cooler Master HAF XM házba menne a cuccos. A proci - a 8150-es - az egyébként is cserélve lesz, valószínűleg egy 8350-re(Intel nem jöhet szóba), bár attól függ, hogy kijön e az AMD új processzorral, mint az híresztelik. Azért gondolkoztam el a crossfire-en, mert nem akarok két GPU-s videokártyát venni 300k-ért. A táp valóban gyenge lenne, hozáá azt cserélném elösször, és a fentebb említett Sapphire lenne az elsődleges kártya, mivel az am. is vékonyabb 2,5 slot-ot foglal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged