- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
válasz
overclockerr #23417 üzenetére
Bár lehet le leszek hurrogva ezen vélemény miatt, de abszolút hobbira, turistafotózni, szerintem csak szimpátia kérdése, hogy mit veszel. Megfogdosod, ami kézre áll/könnyű/szép/nagy akksija van vagy amilyen szempontod neked van, azt veszed. Ha megmutatod a családnak a képeket tökmindegy, hogy egy 1000d-vel, 550d-vel, 7d-vel, vagy akármilvel lőtted őket, ugyanúgy el lesznek ájulva, hogy de szép a gyerek, a táj, az épület, akármi
Ugyanezt tartom a kitobiról is, egy telefon/kompakt váltás után, lehet akármilyen szarnak mondani bármilyen kitobit, nem lesz egy hobbifotód CSAK azért szép, mert nem a 18-55-el készült, hanem egy fix 50-el. Imho
Üdv.: steveetm
-
válasz
overclockerr #23417 üzenetére
Megint az a kérdés, hogy biztos DSLR kell-e. Nem fogod akarni cipelni a 2-3 kilós gépet nyaraláskor...
-
válasz
overclockerr #23413 üzenetére
APS-C-re szerintem a 35mm jobb lenne, mint az 50 fix.
-
copass
veterán
válasz
overclockerr #23413 üzenetére
18-135 ideális utazóra. 1.8fényerő miatt jó,kropp miatt szűk szerinte városi fotózásra.
-
turbobusa
senior tag
válasz
overclockerr #17109 üzenetére
Kezdésnek szerintem egy 550d jó alternatíva lehet, később könnyedén eladod. Inkább obikra költs, ismerd meg a fotózás fortélyait. Ha tényleg érdekel, baj nem lehet. Említetted még a videózást, szerintem arra is kell elég sok időt szentelni.
-
jerry311
nagyúr
válasz
HA (és ez egy elég nagy ha) tényleg komolyan gondolod és tényleg hosszútávra tervezel és később tényleg szükséged lenne egy jobb képességű gépre, akkor megérheti rögtön megvenni azt, ahová évek múltán jutnál el.
Csak kicsit sok itt a HA meg az ÉS.
-
Fandango
veterán
válasz
Eleg meresz lepes teljesen kezdokent, minden ismeret nelkul ilyen draga gepet venni, de a te penzed, ha megengedtheted akkor hajra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest