- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xy2003
tag
válasz
dzsavitcu #38557 üzenetére
február 11.én rendeltem és 19.én indult el,közben kétszer is küldtek mélt,hogy bocs lassan indulni fog(már kezdtem gyanakodni,hogy annyi
).
26.án érkezett meg a csomag.viszont az árakat nem igazán értem,van ami majdnem fele annyi mint itthon van ami meg pár %kal olcsóbb csak.
-
p_adam
addikt
válasz
dzsavitcu #38557 üzenetére
Nekem ugyanez történt, nyolc napig semmi (csak valami sablon üzenet volt a válasz) viszont amikor már ott voltam, hogy PayPal-on döntésre viszem a dolgot (ezt azután lehet, ha nem reagálnak arra sem, ha ügyet nyitsz) utána meg elindították és 3 nap alatt pikk-pakk meg is érkezett, ki érti ezt..úgyhogy végül nem írtam rólunk negatívat a Trustpilot-on, mert csak itt volt a legolcsóbb, szerintem nem 100% új bontatlan a termék(nem tudom hogy még hőbörögjek-e az enyhén sérült, bontott csomagoláson), de maga az objektív teljesen annak néz ki (hallottam olyat, hogy valaki belül pár porszemmel kapta meg, nekem 2/2 jó volt, és gyakorlatban egyébként se számít)
-
PuMbA
titán
válasz
dzsavitcu #38531 üzenetére
"Milyen weboldalakat érdemes nézni, ahol ilyen jó áron lehet kapni objektívet?
Fotoplus, 220 Volt, Media Markt
Én csak hivatalos helyről szoktam venni, ha újat veszek.
(#38534) korcsillio: Pár cikket megnézve az autofókusza miatt írnak problémát, de Sigma az ilyen. Sigma, Tamron objektívek között csak az újak vannak közel egy Canon objektívhez, a régiek látványosan rosszabbak.
-
PuMbA
titán
válasz
dzsavitcu #38532 üzenetére
thedigitalpicture.com-on nagyon sok objekítvnek a képe fent van
Amire figyelni kell, hogy ugyanazon a gépen kell az objektíveket összehasonlítani, néhol pedig nem nézték meg több gépen, így ott nem lehetséges.
-
Faby
senior tag
válasz
dzsavitcu #38484 üzenetére
A sport mód azért állít még mást is (igaz, semmi olyat, amit ne tudnál te is egymás után beállítani)
A felvételkészítés módját átállítja egyesről sorozatra, a fókuszt a folyamatos követő fókuszra, a fénymérést pedig a spot mérésre, és ha jól rémlik, a vakut is tiltja (ha jól emlékszem, gép nincs a kezemben, emlékezetből írom). 550D tapasztalat alapján.
Kiindulásnak, gyakorlásnak jó szerintem (igen, én néha használtam, nem is értek a fényképezéshez), hogy lásd, merre-hogyan indulj. Ha már megvan a gyakorlat, mehet a manuál beállítás.
Szerintem. -
*Ropi*
félisten
válasz
dzsavitcu #37700 üzenetére
A Wasabi: "Note: Batteries are NOT DECODED and will not display the remaining time; Batteries must be charged with Wasabi Power charger."
A másikról nincs infó: hívd fel őket és kérdezd meg!
"...a vázat féltem, nem akarok silány minőségűt sem venni."
Akkor ne a legolcsóbbat keresd szerintem: az ajánlott márkák nem véletlenül kerülnek annyiba, amennyibe: a minőségnek ára van. Már csak azért is, mert ha bármilyen, tápellátás okához köthető garanciális probléma adódik és kiderül, hogy nem gyári akkuval volt használva, akkor lendületből tépik szét a garanciapapírt.
És legközelebb használd a "link" gombot kérlek (jobboldalt alul, a hozzászólás szerkesztőmezője alatt)!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest