-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k1csi
senior tag
Engem nem igazán győzött meg egy 70-200-as teszt sem, hogy ha valaha eljutok oda az f/2.8-as verziót kellene vegyem (akár az mk II-t).
Az f/4 IS verzió kb. fele árban ill. súlyban is és végig ott van képminőségben mint az f/2.8 mk II.
A 70-200 f/2.8-as obik azoknak valók akik majdnem minden nap, de legalább hetente használják (ergo munkára) és számithat az 1 Fé előny ill. a valamivel jobb bukeh (ill. nem akarnak külön kondi bérletet
).
Persze, ha valami mélységélesség is kell, akkor oda a Fé előny. OK f/4-es obi a legjobb felbontást f/5.6-on hozza az f/2.8 mk II meg hasonlóan jó f/4-en ill f/5.6/on is. Legalábbis crop-os gépen.
70-200 f/4 IS
70-200 f/2.8 IS mk IIAzaz röviden a véleményem: A 70-200 f/4 IS obi messze a legjobb ár/érték arányt képviseli, persze ha valaki ebből él ill. a megmunkált üveget jó befektetésnek tekinti vsz. a f/2.8 mk II mellett fog dönteni.
Nekem a kis súly=kevesebb elmulasztott kép mert nem volt ott az obi nálam a súly miatt...
És ha lenne tisztán feketében azt venném. A francnak nem hiányzik a feltünés ill. már jártam olyan országban, ahol javasolták, hogy csak az útlevél fénymásolatát tartsuk magunknál mert elfogadja a rendőr...
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest