- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
#92251648 #41119 üzenetére
Én sem szeretek annyira sima emlékeket / helyeket fotózni, főleg nem nagy mennyiségben. Egyrészt az élményt teljesen meg akarom élni és nem a fényképezéssel foglalkozni, másrészt telefonnal 2mp alatt lekattintom és ennyi. Az meg hogy utazás közben fényképezéssel foglalkozzak, kizárt dolog. Elmegyek aztán teszegetném az állványt meg keresném a kompozíciót.... nem azért megyek el, hogy otthon megnézzem, hogy hol jártam, hanem hogy amíg ott vagyok, minden percben ott legyek és szívjam az atmoszférát / élményeket magamba elsőkézből és nem OVF-en vagy EVF-en keresztül. Felmegyek a netre és meg tudom nézni fényképről azt a várost, ahol jártam vagy Google Maps-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest