Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr. Y

    senior tag

    LOGOUT blog

    Sziasztok!

    Adott egy Canon EOS 200D masina, jelen esetben egy 28 mm-es Canon objektívvel volt használva, manuális fókusszal.

    FAT32-ra formázott SD kártyával FullHD 30 FPS beállítással kb 19,5 percet tud videófelvételként rögzíteni, aztán átlépi a FAT32 megengedett legnagyobb méretét és megszakítja a videót. Van annyi benne legalább, hogy egyből megpróbál egy újat indítani, több-kevesebb sikerrel, értem ezalatt, hogy pár másodperc kimarad, csak ezt az időintervallumot felvétel közben nem jelzi a képernyőjén.

    A másik fő gond, hogy az újabb elindított videófelvételt 11 perc után lekapcsolta és csak annyi jelent meg a képernyőn, hogy "A videó automatikusan mentésre került az SD kártyára". A kártyán még volt hely bőven, az akku sem volt lemerülve és amikor észleltem a feliratot (~ fél perc múlva), akkor minden további nélkül engedett egy újat indítani.

    Szeretném megfejteni, hogy mi volt főként az utóbbi jelenség. Valamint, hogy van-e mód arra, hogy ha új felvételt indít, mert elérte a max méretet, akkor ne legyen pár másodperc szünet benne?

    Az már rejtélyesebb kicsit, hogy miért nem fogadja el a többcsatornás külső mikrofonokat, amikor azok átmennek egy egyesítőn? Értem ezalatt, hogy egy mezei mikrofont (3,5-es Jack, 3 pólus) gond nélkül kezel, de egy 3,5-es Jack 4 pólusú csatlakozóval szerelt mikrofon esetében csak letiltja a sajátját is és nem vesz fel a külsővel se.

    Valaki tud ezekre esetleg értelmes magyarázatot? Köszönöm előre is

    But who is watching the guardians?

Új hozzászólás Aktív témák