- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
Surfym@n #23506 üzenetére
"sem az 5D pöcke sem a 6D SET gombja önmagában nem viszi vissza középre az AF-pontot. Előtte rá kell tenyerelni az AF-választóra "
5d1-en semmire nem kell ratenyerelni. joystickkal allitok fokuszpontot, es a joystick kozepevel ugrik kozepso fokuszpontra. nem kell hozza AF gomb, se semmi. csak a joy. es kb 10x gyorsabb mint ez a modszer.
nem is ertem hogy gondoltak ezt komolyan. ez egy ejjellato, nem fenykepezogep..."AF választó gomb és az első tárcsát megtekerem és prütty prütty ott vagyok pillanatok alatt, ha meg netalán az alsó vagy felsőt akkor Af választó utána SET és csak le vagy fel."
ja mert az egyik tarcsa horizontalisan allitja a pontokat, a masik meg fuggolegesenegeszen elkepeszto...ok hasznalhato, de pillanatok alatt? megnezed ezutan az 5d1 joyt, es elsirod magad. alsohangon 2x gyorsabb. de eosm is! mindjart visszaviszem es elhozok egy nikont basszus...
(#23505) zgospel en azt nem ertem hogy tudok tovabbnagyitani, ha mondjuk 2x nagyitasra van allitva...de annyira ez nem zavar, atraktam 100% nagyitasra. viszont jo helyen van ez a gomb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest