Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ZsZso

Közösségépítő

válasz bepken #18603 üzenetére

Amazonnál ugyanúgy vehetsz fel egy rakat címet mint eMAGon pl. vagy bármely más piactéren. Ott az egyiknek töröknek kell lennie és lehet, hogy az előfizu megkezdésekor annak kell defaultnak lenni. Van ott nekem amerikaitól kezdve németen keresztül a magyarig minden (világutazó vagyok :D). A fiókomhoz valós adatok vannak megadva - pl. a nevem, telefonszámom (ahogy a címekből is 90% valós, mert külföldön élő ismerősöké, családtagoké) és azzal van összekapcsolva a többi gaming fiókom is. Voltam már Amerikai is, amikor csak úgy lehetett megvenni digitális címeket az Amazonon :).

Fosós vagyok, biztos nem csináltam volna, ha nagy kockázattal járna. Nincs ordas nagy himihumi, meg VPN és hasonló trükközések, csak egy török kiszállítási cím, ami előfizu kezdetekor kellett.

Egyébként ha nagyon durván tolja valaki, akkor hónap közepétől kell hónap közepéig fizetni, aztán egy hónapot kihagyni :D. Így megkapod mindkét hónap játékait és csak fele annyiba kerül. Fillérkufic level 200! :)) Az havi 100 Ft megtakarítás, ember! :D

Új hozzászólás Aktív témák