Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- LG V30 - vezércsel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz
üzenetére
Katana Zero ide vagy oda, én a Choice tekintetében nagyon nem tudom megvédeni a Humblet, sőt. Mert oké, tegyük fel bejön és tetszik. És akkor ennyi, megérte az az 1-2 óra a 6$ os árat ? Szerintem az lenne az alap, hogy ilyen cím van 2-3, és emellé egy valamilyen húzócím, már mondtam, hogy nem kell feltétlen 100 órásnak és AAA nak lennie, hoztam példákat is már, mikre gondolok.
DE: Mivel az élet minden területén objektivitásra törekszem, azért azt szeretném megjegyezni, hogy míg az utóbbi 1.5 évből kb rendes bundli területén összesen volt 3-4 értelmes bundle Hunble oldalról, azok is mind Paradox játékok ( EU 4 + CK 2 + Survining Mars+ Stellaris) ahol az alapjáték volt 1$, a közepes csomagba volt jó pár DLC, a legnagyobb 12$ osba meg az összes, vagy majdnem az összes. Jah tényleg, Cities Skylinesból is volt ilyen, meg nemrég Tropico 3,4,5,6 összes DLC vel egyetemben.
VIszont jelenleg 4 igen NÉGY bundlijuk is fut, nem tudom mikor volt ilyen utoljára.....
Ugye a FIGHTING JUGGERNAUT
a Hunter Call of the Wild Complete
a Digital Tabletop bundle
És a pár napja kiadott Paradox Stratgems bundleNa mármost 4 nagyon régen volt egyszerre, ráadásul ebből szerintem mindegyik értelmes, és akit érdekel az adott game/genre azoknak nagyon megéri. Olyan is régen volt, hogy az 1$ os tierbe nem 1, hanem 3 game is van, mint a Paradoxosba. Szóval míg vagy 1,5 évig nálam a Fanatical bucira verte a Humblet, az utóbbi 2 hónapban bizony erősen fordított a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Trollok komolyan
- Bittorrent topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- E-roller topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- Eladó Samsung Galaxy A52s5G
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- LG 83G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest