- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz
Diopapa #6981 üzenetére
Igen, persze, de azt ugye láttad, amit én írtam?
A régi CD-s dologhoz képest szinte minden kényelmes. Na meg a régi C16-os magnós betöltéshez képest.
A Steamről írtam, kb. mi érdekel, mi nem.
Én ilyen vagyok, gondolom annak is a szüleménye, milyen korba születtem bele, és mennyire vagyok nyitott az új dolgokra, de a legfontosabb: egyáltalán mennyire érdekelnek?
Engem a játék érdekel, nem az, éppen ki játszik vele, meg hogy megsimogasson egy achival: milyen ügyes vagyok, hogy kétszer bal kézzel nyitottam ki egy ajtót.stb.
Elismerem, praktikus, hasznos sok funkciója a Steamnek, de egy csomó számomra felesleges dolog van benne. Nem vagyunk egyformák. -
reelc
veterán
Hamarosan Groupees Casual Bundle 4 és Be Mine 22.
-
reelc
veterán
Nem csak neked válasz, hanem nekem erről a témáról ez jutott eszembe: amikor pár éve egy halom ember (pl. én is) nem vett digitálisan letölthető játékot, mert nem kapott semmi "kézzel foghatót", nem tudta felrakni a polcra. Mert új dolog, és annyira idegen, stb. Akkor is mindenki egy helyen akarta tudni a játékait: a polcán.
Azóta jelentősen javult a dolog, gondolom elsősorban a sok Steam és egyéb bolt akciónak köszönhetően, másrészt a lemezes játékok nagy részét is aktiválni kell ide-oda. Illetve a bundlek miatt.
Úgy gondolom, hogy futtatni fogjátok az Origint, Uplayt, bármit, ha egyszer azon a platformon jön ki amivel játszani szeretnétek. Ha emiatt mégsem veszitek meg/játszotok vele, mert miért nem xy alatt van, akkor nem is kellett igazán a játék.
Mert az természetes, hogy ha már egy kiadó pénzt, energiát öl a platformjába (azt most hagyjuk, mi mennyire működőképes, ill. minőségi), akkor jogosan akarja használni, azt preferálja.
Nekem még az se tetszett, hogy a Steamet (újra) fel kellett tennem a gépre 6-7 év kihagyás után (nem igazán játszottam évekig), de hozzászoktam. Szeretem-e? Nem. Nem érdekelnek a kártyák, nem érdekelnek az achievementek, barátlista, stb. De nem is utálom, praktikus pl. a patchelés, stb. miatt.
Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki miután régen megvett egy játékot, feltelepítette CD-kről, majd leszedett 3-4 patchet ami azóta kijött, majd szépen feltelepítette egymás után őket, és majd ezután következett a játék. Azért ma már sokkal kényelmesebb az egész.
Ami a szóban forgó Tom Clancy bundlit illeti: én nem abban látom a problémát, hogy Uplayes, hanem abban, hogy 10-15+ év után mennyire futna jól a mai rendszereken, ill. milyen élmény lenne olyan embernek, aki 1 játékkal sem játszott soha sem a bundliból? Megérné megvenni?
-
reelc
veterán
Új Indiegala Every Monday.[link].
-
reelc
veterán
Régóta nem zsákbabundlizok.
Van olyan aki megvette a Build A Greenlight 27-et és próbálta a At the Mountains of Madness-t? Milyen lett?
Ez az egy cím érdekelne a bundliból. Tudom, hogy lehet el sem fog készülni, de még lehet bármi belőle, és szeretem Lovecraft műveit. -
reelc
veterán
Nem tudom meddig tart, de a GMG-n van 2 Pack, nevezhetjük bundlinak is:
Snack Pack 1 és Snack Pack 2 .
0.50 Font/db, és elfogadja a GRAB25-PERCNT-OFFNOW 25%-os vouchert is. -
reelc
veterán
válasz
Stockbauer79 #6637 üzenetére
Mert nyilván az a 2 játék kell másoknak is.
Nekem az a 2 kellene amit írtam, a többi megvan, vagy nem érdekel. De ezért nem akarok kifizetni egy fél packot.
Ahogy fentebb írták, $0.25-ért mennek el a játékok a packból, ennyit én is fizetek. -
reelc
veterán
válasz
Stockbauer79 #6635 üzenetére
Ha megveszi valaki, árarányosan a következő kettőt átvenném:
- Pool Nation
- Broken Sword: Director's Cut. -
reelc
veterán
Szépen megy lefelé a BTA, én még $5,02-ért vettem (ebben a pillanatban $4,57). Ez nem panasz, hiszen ez a nagyszerű csomag megért ennyit.
-
reelc
veterán
Most nézem - tegnap vagy benéztem a számlálót, vagy változtattak - de kevesebb mint 24 óráig tart még a bundli.
(#6166) ruti: Tegnap este indult Girls girls girls!. Szerintem ehhez képest a kalandjátékos jó kis pakk.
-
reelc
veterán
Groupees - Spring Fling Adventure Bundle.
Ok, tudom, többszörös bundliszökevények
Viszont szerintem $1.50-ért nem rossz csomag, ha pl. a Syberia 1-2 nincs meg valakinek, és szeretne az ember egy eléggé régi kalandjáték csomagot.
Ami még említést érdemelhet a Schein amiről még nem is hallottam, de érdekesnek tűnik. Ez még eléggé új játék.Ahogy elnézem 48 órán keresztül $1.50 utána gondolom emelkedni fog az ára, a számlálója 20 napról számol vissza.
-
reelc
veterán
Bundlestars: F1 RACE STARS komplett csomag, 6,02 Euro. A célközönség nem én vagyok.
-
reelc
veterán
válasz
Bluerainbow #6124 üzenetére
Én még sosem jelentkeztem a Bluegiftre, de szerintem nagyon jó dolog amiért életre hívtad ezt a kezdeményezést.
Arról, hogy egyesek belefutnak valamilyen hibába (amiről nem is tehetsz), és úgy gondolják, hogy ez az egész egy vacak, lehúzós valami, arról nem tehetsz.
Igen, észre kell venni az ilyeneket is, de azokat is, akiknek örömöt okoztál. Ez utóbbi adjon erőt hozzá, hogy igenis van értelme.(#6123) maross: egyetértek, és rendes volt tőled.
-
reelc
veterán
Bocs, benéztem. A Dragon Bundle fül aktív, és úgy látszott azon van a HH, de nem azon van. Nem is néztem, hogy nincs ott a bazi nagy Happy Hour felirat az oldalon.
Elnézést.Akkor viszont gáz van, alig több, mint 1 nap múlva lejár. A bánat sem tudja követni őket, hogy lezs-e hosszabbítás, és HH.
-
reelc
veterán
válasz
DrTechnoid #6092 üzenetére
Ahogy (#6093) ZsZso írta, fizesd rá a hiányzó összeget.
Majd várj egy kicsit.
Ha nem kapod meg, írj a supportnak: megvetted xy bundlit, de véletlenül kevesebbet fizettél. Később befizetted a hiányzó összeget, de a magasabb tier nem jelent meg a profilodon. Legyenek szívesek segítsenek. A PayPal ID-ket is elküldtem, hogy betudják azonosítani.
Nekem volt a múltkor egy ilyen esetem, 1 napon belül helyrehozták. -
reelc
veterán
válasz
pigster #6076 üzenetére
Csak ennyit tudok: megvettem, a Humble oldalán kellett beállítani, hogy milyen nyelvet akarsz tanulni, és úgy állította be magát a Humble profilomba. Szóval az adott nyelven tudom beregelni a Steamre.
Gondolom megtudod venni különböző nyelvvel (ha gondoltak arra, hogy giftelni is lehessen), de nem hiszem, hogy megmarad a 2 nyelv, mivel a saját Steam Accodra menne mindkettő.
-
reelc
veterán
válasz
AxBattler #6010 üzenetére
Én most a BTA-t megveszem.
Afölött nekem nem éri meg.
Másfél hete az Eidos Anthology 32 Euróért volt, gondolom lesz még idén kb. ilyen akcióban. Na, ez komoly csomag volt ennyiért.
Nekem is megvan több cím belőle, többek között ezért nem vettem meg. -
reelc
veterán
válasz
Csapoati #6002 üzenetére
Az utóbbi párnak nem "ugrottam be", az árukból most megvettem a most akciós Torchlight II-őt $4.99-ért. Ok, tudom volt valamivel jobb áron, de szerintem ennyiért is best buy.
-
reelc
veterán
válasz
FoxiestFox #5950 üzenetére
Szívesen.
Majd valaki jobban informált elmondja, mi történt. Úgy tudom fent volt egy ideig, csak visszavonták. Volt már példa ilyesmire. Pl. Activision játékokkal (a Marvelesekkel). -
reelc
veterán
válasz
FoxiestFox #5948 üzenetére
Kereső oldalak indiegamebundles, Epicbundle szerint nem volt még bundléban egyik Riddick sem.
Nem tudom esetleg valahol találhatsz-e giftet belőle tardertől, gondolom arany áron van, ha van még.Ha ezt a játékot magamnak akarnám, akkor a GoG-on venném meg egy jó kis akcióban, tartalmazza a régebbi játék felújított változatát is, nem Tagés védelmes, mint egynémelyik oldalon.
-
reelc
veterán
válasz
FoxiestFox #5928 üzenetére
De csak ha az $1-os pakkban benne lenne minden, mind kártyás és achievementes lenne.
-
reelc
veterán
válasz
DrTechnoid #5893 üzenetére
Az elmúlt időszakban volt több bundli, amiben volt Early Access játék. Mondjuk az más kérdés, mennyire voltak jók (én nem foglalkoztam velük), de mondjuk úgy 1 éve még ez nem volt divat. Szóval az esély megvan rá, hogy valamikor, esetleg benne legyen valamiben
Nekem sok címem lett meg bundliból, amire azt gondoltam sosem lesz benne (pl. Bioshock), és mégis.
-
reelc
veterán
válasz
szami777 #5843 üzenetére
A Groupees Be Mine 17 miatt töröm a fejem.
A 16-osban voltak játékok, amikre itt sok ember izgalomba jött (vagy akkor, vagy korábban): Betrayer, Kingdom Rush, 1954: Alcatraz. Eddig a Kingdom Rusht próbáltam belőlük, tetszik.Egyébként én is erősen visszafogom magam, kevesebb bundlit (és általában játékot) veszek, mint tavaly.
-
reelc
veterán
#5684: "Trágya .... és gondolom nem bántok meg senkit!
"
Ha azt írod, hogy a $1-os pakkban vannak jók, de már valószínüleg sok embernek megvannak, a nagyobb csomagok nem érdekelnek - akkor nem is reagáltam volna. De nem vagyok gondolatolvasó. Én úgy értelmeztem, hogy kompletten az egészet minősíted.
Na, de szerintem fejezzük be. Az veszi aki akarja.
-
reelc
veterán
válasz
Csapoati #5690 üzenetére
Mindenkinek szíve joga mit csinál.
Nekem eddig olyan kijelzőim voltak, amiknek a maximum felbontása: 1024x768 (hagyományos monitor), 1280x800 (notebook). Én akarok játszani régi játékokkal, úgyhogy erősen gondolkodom, hogy a hagyományosat cserélem egy 1366x768-as monitorra.Már ez mekkora fejlődés lenne.
Én nem szoktam hozzá a FullHD-hez, a nagy jóhoz. Nem is hiányzik.
Az asztali gépemet nagyon régen raktam össze, még Crytek gépe is rávág, ami az aláírásában szerepel.Az aktuális gépem általában szerényebb képességű volt, ritkán cseréltem. Sosem játszottam max. grafikával, milliószoros élsimítással, stb.
Fusson rendesen a játék, ne akadozzon, ez a lényeg.
Na, én ilyen vagyok.Persze, az újak között is vannak jók, nem vitatom.
-
reelc
veterán
válasz
Csapoati #5687 üzenetére
és Vesa:
Azért ne legyen már egy játék azért "trágya", mert régen készült.
Persze, sokat fejlődött a technika, de ez szerintem nem róható fel a játékoknak. A maguk idejében jó játékok voltak. Azóta van szebb, jobb, stb., de ez az én szememben nem értékeli le a régieket.
Ha meg kijönne HD-sítve, akkor meg azon menne az óbégatás, hogy tizenvalahány éves játékért ennyit elkérni...(pl.: Age of Empires 2, meg az Age of Mythology, és akkor még nem tudjuk, hogy a Heroes 3 HD-s változata mennyi lesz.
Az Oddworldöt nagyon szerettem, akkoriban nem volt divat a normális platformjáték PC-re. Így emlékezetből volt még egy Heart of Darkness, meg Pandomenium akkoriban?
Na, többek között ezért is nem akarok FullHD monitort.
Én néha-néha játszani akarok a régi kedvenceimmel is, normálisan. Végig kellene vinni egy halom játékot... és akkor még nem volt olyan, hogy HD.Ha szeretted a Duke Nukem 3D-t, nézz rá erre.
-
reelc
veterán
A Groupeesnál elég sok a specifikus bundli, pl. csak zene. Igaz a Humblinál is vannak specifikusak, de végre nem a hetiben és a normálban van pl. a books.
A Be Mine 16 teljes lett.
Surgeon Simulator 2013 volt a titokzatos játék. -
reelc
veterán
válasz
Koppanyvezer #5502 üzenetére
Most látom, össze tudok válogatni $1-nyi játékot, a Grotesque játékok nincsenek meg, jónak tűnnek.
-
reelc
veterán
Sajnos buktam. Ráfizettem $1-árt, és jött az autómata levél, semmi.
Lehet új vásárlásként rögzítette, nem 2,49-et fizettem ami a jelenlegi ára. Gondolom az is baj, hogy fentebb ment az ára 1,99-ről. Többet nem fizetek rá.
Majd írok a supportnak, amúgy is kell, mert nem tudom hogyan lehetne elérni a korábbi storeból vásárolt cuccomat. A profilomon üres, mint a Friday 7. A többi vásárlásom ott van. -
reelc
veterán
Most vettem meg, jött levél, de nem aktív valamiért. A többi bundlimat kiírja a linken, amit küldeni szokott. Ennek csak a neve van ott.
Ja, most látom valamiért $1-árt fizettem, nem $2-őt. Már fáradt vagyok, benéztem. Akkor ezt most buktam, gondolom.Pár napja elkezdtem összeírkálni Excelbe a játékaimat, most volt 1 éve, hogy bundlizgatok.
Régen volt vásárlásom a Gala Storeból, ami sokáig elérhetetlen volt. Most már megint van, de nem látom, miket vettem ott. Ha nem vezettem volna a vásárlásaimat txt-be, akkor nem tudnám mim van.
Nem tudom hogy férhetnék hozzá a serialokhoz. Support? -
reelc
veterán
Új Indiegala Friday. Ezúttal 12 játék van, $1,99-ért - az első 24 órában.
Van benne 1-2 ami kifejezetten jónak tűnik, és nem volt bundliban, pár ami volt bundlis és jó, a többi meg... töltelék. -
reelc
veterán
válasz
Koppanyvezer #5422 üzenetére
A Dreamcastos Crazy Taxival is ellehet szórakozni.
-
reelc
veterán
Új foglalósdi a Groupeesen: Build a Greenlight 14.
A Be Mine 16 nem is rossz, amúgy a 2-ik bónusz játék fog unlockolódni hamarosan, és van még egy Mystery Game is. -
reelc
veterán
Indiegala The Mixed up bundle.
-
reelc
veterán
A KissMyBundles 4 aktív.
Arról nem ők tehetnek, hogy mostanában 2 játék ingyenes volt belőle.
A többinek utánanézek, addig nem mondok véleményt.
Megvette valaki? Van öröm? -
reelc
veterán
válasz
ChingChang #5377 üzenetére
Akkor a főoldalon miért írnak min. $1-árt a Be Mine-re?
-
reelc
veterán
Sajnos úgy látszik, állandósul ez az előrendelés... a Be Mineben sokszor voltak jó játékok, elő is rendelem.
A másik, a Kissmybundles 4 picit drágább is a Be Mine-nál, ezt szerintem kihagyom. Valahogy úgy érzem, hogy egy jobb csomag mellett egy kevésbé jó lesz számomra.
Ne feledkezzünk meg a Humbleről sem, nemsokára jön új. -
reelc
veterán
válasz
Hunbeast87 #5371 üzenetére
Akkor benéztem, a Starts Soon felirat ugratott be, azt hittem már végre az előrrendelésnek.
De akkor csak most fog kezdődni. -
reelc
veterán
Most látom, hogy nekem meg is van
, $1-os Groupees Greenlight bundliban volt, meg még egy pár másikban.
-
reelc
veterán
Mert csak úgy szórod a pénzt.
A Depths of Fear számlálója lassan átlépi az 5 napot, ideje van az utolsó bónusz felfedésének, és lassan a HH-nak is.Erről vélemény? Nincs benne bizodalmam, mert nem jönnek be a zsákbabundlik, de ez tőlük most új, ki tudja, lehet igyekeznek kicsit?
-
reelc
veterán
Nem vagyok annyira eleresztve, hogy ilyen összegekkel dobálózzak
, de támogatom az ötletet, legyen rá HH, érdekel engem is.
De ugyanazt tudom mondani, mint az előbb: ha kihírezik, hogy vége lesz, azt be is tartják. Legalábbis az utóbbi időben. Ez nem zárja ki a HH esélyét, van rá majdnem 9 és fél órájuk. -
reelc
veterán
válasz
Agyzuzo #5283 üzenetére
"és persze hogy ekkora a kártyákra a kereslet" = erre utaltam, de nem lúzerezem le megbecsült vásárlói köreimet.
"
Ezt biztosan nagyra értékelik.
Azoknak akik arra számítanak, hogy lesz az Indegala Halloween bundlijának HH-ja: kihírezték, hogy nemsokára vége lesz a bundlinak. Úgy rémlik, hogy ha ezt kiírják, akkor azt tartani is szokták.
-
reelc
veterán
A Depth Hunter 2: Deep Dive elvileg egyszer volt eddig bundliban (FPS Redux by Bundlestars), meg most, ezt még nem nevezném még örökös tagnak.
Még.
Amúgy lehet van benne logika, ha széles körben elterjed az alapjáték, akkor talán többen veszik a DLC-t is, ami nincs bundliban.Az 5-ből 3 elég új megjelenés:
Shadow Puppeteer 2014 szeptember
Depth Hunter 2: Deep Dive 2014 augusztus - másodjára bundlis
Gods vs Humans 2013 szeptember
Squishy the Suicidal Pig 2014 október
Ancients of Ooga 2011 május - még ez volt 1x bundliban.Mindent összevetve számomra nem tűnik rossz csomagnak, még a kezdő áron.
-
reelc
veterán
válasz
KaiotEch #5094 üzenetére
Konkrétan keresel belőle játékot, vagy a játék stílus érdekel?
Most van egy IndieGala bundli, az általad linkelt csomagból tartalmaz 2 játékot, az egész pakk tárgykeresős játékokból áll.
Happy Hour van rajta. Vagy keresel egy group buyt, betársulsz, és megveszed olcsóbban, vagy megvárod amíg vége a HH-nak, akkor elvileg kicsit olcsóbb lesz a csomag.
De még így is sokkal olcsóbb jelenleg, mint az általad linkelt, már lejárt csomag volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest