- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
Tudom, 2016 előtt olyan bundlik voltak, 1$ osban amiknek most 90% a roszabb a 12$ osban.
Brutál mik mentek főleg SEGA meg EA címek terén, pár éves AAA játékok kerültek bele.
Kb mint amit most az Epic csinál.
Azért is tettem be most a Tropico Bundlet, mert az nem volt régen, sőt, a 6 DLC i még egyáltalán nem, szóval az gondolom nincs meg neked meg másnak semDe amúgy ja, pl én is rendszeresen belefutottam olyanokba, hogy megvettem első nagy akciókor 1 évvel megjelenés után mondjuk 60 helyett 20€ ért valamit, hogy aztán landoljon a backlogban, és rá 1évvel később a Choicban, fél évre rá meg Epicen ingyen....Aztán párat ezek közül a felismerés pillanata után végül kijátszottam, de nem kevés azóta sok éve is a backlogba maradt, abból néhány gondolom ott is fog örökre.
És ilyen sajnos nem 1 és 2 vagy 3 volt...
Szerencsére utóbbi időben akadnak pozitív példék is, pl a Plague Tale Innocencere régen fentem a fogam, kitartottam és meglett az eredménye, ingyenesen jött ugye pár hete, ki is toltam és baromi jó volt. a Nioh szintén zenész, tegnapelőtt telepítottem, remélem azzal se fogok csalódni, bár az irányítás eléggé ragequitesnek tűnik
De mondhatnám az 1$ os gamepass alatt kitolt FH4 et, vagy Outer Words ill Jedi Fallen Ordert szintúgy, akár pár kisebb játékot . -
TheNewDawn
addikt
Azért hogy mondjak a közelmúltból egy pozitív példát is bundli ügyben ( nyilván azért sokat tudnék) Battletech. Már nem is emlékszem, hogy Fanatical vagy Humble oldalról lett kukázva részemről valamelyik bundliból, de kemény 2€ ért, gondoltam nyáron hogy mivel Xcom 1,2 meg összes kieget modokat imádtam és belement 3-400 órám, majd csak jó lesz egyszer ez is valamire, ill legroszabb esetben backlog.
Na ebből az lett, hogy feltettem, megtetszett, és végig is toltam izibe augusztusba a kampányt, és bizony 60 óra tök jó szórakozást kaptam 2€ ért cserébe
Ja és hogy legyen végre is egy kis ON isBár a choice szerintem egyre nagyobb kuka, ellenben a sima Bundlek mostanság meglepően jók Humble oldalról, legyen szó akár a
ma este lejáró telitale games bunderólVagy a tegnap este behozott TROPICO TELJES BUNDLEról.
10€ ért akit kicsit is érdekel a Tropico sorozat vagy játszott bármelyik résszel, annak ez szerintem nagyon jó, benne van a 3 a 4 és az 5 is ( nem csak alapjáték hanem összes DLC vel egyetemben), sőt, a Humbletól szokatlanul a 6 esetében se csak az alapjátékot adják, hanem az eddig megjelent 5 DLC ből 4 et dettó, egyedül az 1 hónapja megjelent Festival nincs benne. -
TheNewDawn
addikt
Hát, ha a ma kijött Killer Bundle lesz valóban a legjobb az összes közül, akkor sajnos ez nem az én Bundlefestem lesz
Illetve nem biztos hogy sajnos , ha lenne vmi értelmes akkor riadózna a hörcsög, ellenben most nem nagyon van szükségem új játékra
-
TheNewDawn
addikt
válasz
AxBattler #16787 üzenetére
Rengeteg 1 eurós bundleba is volt már, ha nagyon kell, akkor ritkán szoktam ilyet mondani, de kb 50 szürkeoldalon elérhető 1 euró alatt
Szerintem szinte kizárt, hogy ebbe belevág valaki, Fanatical Platinumok általában nagyon jók vagy átlagosak szoktak lenni, de ez most tényleg nagyon kaki lett.
Amúgy holnapután jön a Bundlefest, 7 napon át minden nap új bundleval, abszolút nem kizárt (sőt) hogy megint bekerül valami 1 eurós bundleba. -
TheNewDawn
addikt
válasz
tisztelturam #16755 üzenetére
Csakhogy ez a szürkeoldalak között is a legalja , majdnem fekete, elég megnézni az értékeléseket... G2A alatt van még 20 klasszissal, szóval ha valahol tényleg van nagy kockázat, hogy egyáltalán megkapja-e a kulcsot az ember, ill érvényeset-e na akkor itt van.
-
TheNewDawn
addikt
Ez a Humble tényleg olyan mint a magyar foci, 200X is azt hiszi az ember hogy ennél tuti nincs lejjebb és mindig kiderül hogy de van
Ennél a 4-5 eurós Fanatical bundlek legalább fele. 100X különb szokott lenni.Pedig pont akartam írni, hogy idei év összeségében sokkal jobb, mint a tavalyi, akkor kb volt 2 értelmes hónap, most meg kb minden 2. hónap értékelhető volt. De az utolsó 2 hónap...atyagatya.. és szerintem lesz ez még roszabb is a maradék 3 ban
-
TheNewDawn
addikt
válasz
SenorGrande #16681 üzenetére
Engem Battletech érdekelne belőle ha valaki bontana esetleg.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
#25237004 #16645 üzenetére
Persze, biztos, de tény hogy eléggé mindenevő vagyok, és kb nincs műfaj amikból ne szeretnék/játszottam volna jó pár játékot, ahogy zenében is nincs műfaj amiből legalább pár dalt ne kedvelnék, de a Metroidvania tényleg kivétel, kb hideg kiráz tőle, na nem pozitív értelemben. Még a JRPG tartozik majdnem ide, de csak majdnem, mert abból legalább ismerem a többségét, meg 1-2 őt legalább tudok mondani ami bejön.
-
TheNewDawn
addikt
Háááát......
Az már megesett, hogy hulladéknak tituláltam egy bundlet, meg az is hogy kivétel nélkül indie csodák voltak benne, de olyan, hogy EGYETLENEGY gameről nem hallottam az összes közül ( miközben 20 éve elég aktív gamer vagyok és végigtoltam sok 100 gamet és sok 1000 ről meg hallottam/ismerem valamennyire..... ).
Azért ez rendesen ráver még a tavaly december hónapra is több klasszissal, persze negatív értelemben, ami nem kis bravúr, mert az sem volt kispálya -
TheNewDawn
addikt
Ha valakit érdekelne innen valami és megvenné, és bontana, akkor én szívesen beszállnék, egy Rebel Galaxy Outlaw erejéig amit megvennék szívesen
-
TheNewDawn
addikt
Amúgy részemről 3€ t gondoltam a DIrt 5 ért, ha én is a 6€ csomag részeként vettem volna a havit, akkor lehet odadnám 2 ért is, de nem így volt . Szóval ha valakinek kell, ennyiért bármikor viheti ha dob egy üzenetet.
-
TheNewDawn
addikt
Igazából már gondolkoztam azon is, hogy akkor egyikünk megvehetné a pakkot, mert 3 an már vagyunk, csak annyi, hogy lehet a holnapi Humble Choicet már meg kellene várni nem ?
-
TheNewDawn
addikt
Ha valaki megvenné, akkor a 3 játékból a Surge 2 re lecsapnék nagyon szívesen.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Kalacskepu #16455 üzenetére
Persze, vágom, csak Ubis játékok nálam pl azon ritka kivételek, ahol rengeteg ismerősömmel egyetemben,a Uplay/Epic kulcsot preferálom a Steamessel szemben mert akkor csak 1 fos klienst kell megnyitnom, a Steamesnél meg kettőt is
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Kalacskepu #16452 üzenetére
Ezt nem igazán értem, Ubis játék szóval MINDENKÉPP kell Uplay hozzá
-
TheNewDawn
addikt
válasz
s7evcsenko #16445 üzenetére
Ahogy előbb írtam, engem érdekelne a Borderlands
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Kalacskepu #16442 üzenetére
HM ennyiért engem érdekelne a Borderlands. Igazából persze nem nekem kell, csak a hörcsög éhes
. De a lényeg, hogy 2ert vinnem, majd szólj please ha lesz belőle valami :)
-
TheNewDawn
addikt
válasz
maross #16338 üzenetére
HM:) A Thea 1-2 már el is kelt valószínűleg, a Cultist SIM+ Neoverset pedig lehet megtartom tényleg, érdekesnek tűnnek, meg hát hörcsög ftw:) Akkor holnap délután behuzom az úgy rendben? Amúgy olyan 1,5 euróra gondoltam ez esetben is, ha megfelel neked, a többit majd PM ben. Ami még akkor kiadó, az az Imperator Rome.
-
TheNewDawn
addikt
Basszus már több mint 1 hete kintvan, és én csak most vettem észre, pedig wishlistem majdnem tetején levő játék van benne.
Szóval itt lenne ez a bundle :
DECKBUILD&BATTLE BUNDLEInnen valakit érdekelne valami esetleg? Mert engem a Fantasy General 2 nagyon, szóval fontolgatom a teljes megvételét, de más nem annyira. Szóval ha valakinek tetszik valami, akkor biztosan megvenném.
-
TheNewDawn
addikt
Hm. Nem terveztem behúzni ezt a hónapot, de ha valakinek tényleg kell belőle a Metro Exodus akkor lehet megteszem
-
TheNewDawn
addikt
Ha már az 1€/játékos bundlenál tartunk itt van ez , szerintem ez megint egy jó bundle, mármint szerintem van több játék is, ami megér ennyit
Fanatical pick and mix bundle -
TheNewDawn
addikt
Akkor lehet beszállnék, mert a népszerű játékok mint a Wolfeinsteinnek Prey meg Dirt Rally már megvannak, szóval engem kifejezetten a Falconer és a Pratorians érdekelne csak
-
TheNewDawn
addikt
Örülök neki, hogy mindenki ilyen lelkes a mostani Choice láttán, nekem ez actually utóbbi év kb leggyorsabb instapause ja lesz , mivel Exodus nagyon régen megvan, a többi meg ugye 100% ban hidegen hagy, de ugye ebből látszik hogy ízlések és....
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #16130 üzenetére
No Way, a tavaly decembert nem lehet alulmúlni :)
-
TheNewDawn
addikt
Természetesen MINDEN IS megvan.... Akinek nincs, azok számára utóbbi évek messze messze legjobb és legdurvább bundleja szerintem, nem semmi
-
TheNewDawn
addikt
válasz
bepken #15881 üzenetére
De akkor miért nem ezt veszed meg ?
[link]
Több mint 20 játék, kevesebb mint 3 euróért. Persze tudom sokan úgy vannak a Steam könyvtárukkal, mint fiatalabb korukban a bélyeggel, hogy hú de jó hogy van benne 4000 játék.
( Félreértés ne essék te is és mindenki más is azt vesz amit akar )Viszont én PC játékokkal is úgy vagyok mint a nőkkel,könyvekkel, filmekkel, , stb.
MINŐSÉG >>>>>>>>> MENNYISÉG
Mi a jó frász értelme van ENNYI játéknak? Lassan havi 15 van a monthlyban, és szerintem ember nincs, aki ezekből 2-3 nál többel játszik rendszeresen.Akkor meg miért? Főleg úgy hogy 95% ban olyan címekről van szó, amiknél nagyságrendekkel jobbakat ad az EPIC.
INGYEN. És ott is, lassan 200 címnél tartunk. Van ember aki ezekből 50 nél többel játszott? Én játszottam ezekből kb 15 el, és van még másik 15 ami érdekel és jó lenne,csak mikor...De szerintem még így is bennevagyok a top 10% ban, a maradék 90% még ennyivel se, ahogy a STeam könyvtárában is a hatalmas többségnek a játékok 90% örökre ott porosodik.
Szóval akkor meg? minek?Mármint mi értelme fizetni a semmiért illetve olyan dolgokért, amit aztán nem használunk ?
-
TheNewDawn
addikt
válasz
FunPro #15876 üzenetére
Mondjuk a Hellblade nálam az a kategória volt pont, hogy pár éve kimaradt, és utána sem vettem meg, ellenben tavaly behúztam pont azt a havit, és iszonyatosan örültem neki, hogy bennevolt, mert maga a játék eszméletlenül tetszett, ha tudom hogy ennyire jó, akkor már jóval előbb megvettem volna
-
TheNewDawn
addikt
Akkor beszéljünk a januári choice pozitívumairól:
6$ ért biztosan elmegy a csomag -
TheNewDawn
addikt
Én is elgondolkoztam ezen a 6 havi 6$ ós bigyón de.....végül ekkora backloggal nope. Meg ugye az is bennevan, hogy cserébe be kéne nyelni a mostani borzalmas hónapot, ergo 6$ menne a kukába rögtön, és no way, hogy a mostaniból én bármilyen játékot bottal is megpiszkáljak.
Meg ugye tekintetbe véve hog előző évben is azt hiszem 2X nem pausoltam, mi értelme ? Mert ha jól tudom első pausenál buktad is a dolgot. Meg úgyis felajánlja a 12$ nál is kb mindig, hogy ad 4$ kedvezményt ha nem pauseolok, szóval az máris 8 vs 6.
És inkább fizetek 8$ azért a 10 ból 1-2 csomagért ami érdekel, mintsem 10ből 10X 6$ azért, ami nem. -
TheNewDawn
addikt
Amúgy a decemberi csodás Humble Choiceal kapcsolatban a legjobb komment redditten szerintem az alábbi volt, ennél frappánsabban én se tudnék fogalmazni:
Indiegala : " Finally, a worthy opponent. Our battle will be legendary
"
-
TheNewDawn
addikt
Ennél 3 € ért jobb bundlek vannak a Fanaticalon.....
De hát ugye miután a BF en bedobták hogy 100$ ért lehetett egy évet előfizetni olyan nagy meglepetés nem ért
Következő 12 hónapban szerintem a kb 150 játék közül lesz vagy 5 amiről hallottam már életemben egyáltalán, és akkor most jóindulatú voltam....Ha Epicen ingyen osztogatnák ezt a sok sz...t egymás utáni 6-7 héten kettesével akkor mindenki fel lenne full háborodva, holott ingyen volt.
-
TheNewDawn
addikt
Akinek még nincs meg, azoknak ez egy NAGYON DURVA bundle....
Csak összehasonlításként, a GRID nemrég Humble Monthy húzócím volt...
Most pedig
GRID ULTIMATE EDITION +DIRT RALLY 2.0 DELUXE EDITION+ MÉG EGY JÁTÉK (köztük Grip , Call of Juarezek, Insomia stb) 10€ ért....
FANATICAL PLATINUM COLLECTION BUNDLEHogy miért voltam olyan hülye, hogy a Dirt Rally 2 alapjátékot behúztam 5 ért anno, meg a Grid miatt a humble havit is... most mindkettőnek a teljes verziója összesen 10
-
TheNewDawn
addikt
Ééééés végre egy tisztességes humble choice, főleg 8$ ért, nocsak.
-
-
TheNewDawn
addikt
válasz
warcat #15525 üzenetére
Nekem a Control Ultimate Editionre fáj a fogam 5000 Ft ért kuponnal
Ez ugye nagyjából 14 euró.
De ahogy nézem, akad még pár HL ajánlat, bármennyire is rühellem a boltjukat, de valamit begyűjtök szerintem, vagy ezt, vagy a Snow Runnert.Amúgy jövő héten ingyen adják a Blair Witchet, 1 végigjátszást tán az is megér , bár nem dicsérték annyira. De emlékszem a filmet anno premierbe láttam, na az nagyon megfogott.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #15522 üzenetére
Megérkezett a Halloween Sale
-
TheNewDawn
addikt
-
TheNewDawn
addikt
Ja arról amúgy senki se feledkezzen el a bundli kapcsán , hogy a Layers of Fear 2 az ingyenes lesz ugye holnap Epicen
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Vertigo18 #15469 üzenetére
Nem éri meg szerintem, ahogy majdnem semmilyen játékból se az alapváltozat.... Lásd Dirt Rally 2, tökre örültem neki mikor egy árazási hiba miatttavaly behúztam20 helyett 5 euróért az alapváltozatot, aztán kiderült, hogy a helyszínek, a szezonok és a kocsik 70% a kb a teljes verzióban van benne...
Miközben manapság akciósan az alap megy kb 8 ért, a teljes deluxe az 12 ért, a season pass pedig 20, és SOHA nincsen akcióban....
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #15444 üzenetére
SZerintem nagyon is valószinű. Úgy általában megfigyelhető, hogy a Fanaticalon futó legütősebb bundle 1-2 játéka bekerül haviba is. Ez volt a Dirt Rally 2 és a F1 2019 esetében is, most ezek megint bundliba vannak, de már voltak haviba, így marad a Shadows Awakening.
Viszont ha igaz lenne, én special nem lennék olyan bánatos, a Tropico 6 speciel érdekelne, főleg ha megint jönne ilyen 4$ kupon.
-
TheNewDawn
addikt
Amúgy én is kaptam 4$ kupont még hónap elején, végül akkor nem is pauseoltam még ( mert gondoltam hátha lesz valami a hónapban és akkor jó ha tudom használni a 20% choice kedvezményt) majd múlt hét csütörtökön rányomtam a pausera ( akkor is adta volna a 4$ kupont ).
Minden ilyen kupon amúgy csak az adott hónapra jó. Ami meg a következő hónapot illeti....Ebben az évben kb 10. re várom hogy végre betegyenek egy AAA gamet a choiceba, vagy legalább 1 olyat ami érdekel is úgy igazán, és elképzelni se tudom hogy ennyi hulladék után hogyan tudnak még egyszer és még egyszer olyanokat betenni, de valahogy mindig sikerül
-
TheNewDawn
addikt
válasz
s7evcsenko #15408 üzenetére
Hát én még choice al együtt is eddig kb sose találtam ott HL t, mert valahol ( GMG, Gamebillet, Voidu, 2game.com) mindig olcsóbb volt.
Persze azt elismerem, hogy néhány alkalommal elképzelhető hogy ez igaz lett volna, csak akkor meg általában az volt, hogy mondjuk 20 helyett 16 lett volna a choice, máshol meg 17 a legolcsóbb.
Csak épp ilyenkor cdkeysen meg volt mondjuk 9-10 euró, és ekkora árkülönbség már nálam elbillenti a dolgot , hogy néha néha szürkeoldalra csábuljak át, bár egyre ritkábban van ez.
Főleg mióta bejött ugye a Gamepass meg az Epic Store, azóta kb vétek játékotat venni -
TheNewDawn
addikt
+1 ugyan nálam még szerencsére nem unpauseolták a havit mikor pausoltam ( utolsó 12 alkalomból 10X de mondjuk azt a kettőt mikor nem tettem is megbántam de mindegy is már )) de ugye anno olyan volt már, hogy rendeltem valamit, és kifogyott, a pénzt viszont levonták, és kénytelen voltam paypal jelentéssel visszaszedni a pénzt.
De nem is ez elsősorban, hanem az, hogy idén ha jól számolom, akkor 0 azaz NULLA db népszerű AAA játékot tettek bele a haviba, az első és az utolsó az a Shadow of the Tomb Raider volt, azóta semmi.
A sima bundlik minősége meg... hagyjuk.... Szerintem megvárom a következő havit, aztán látva az újabb 12 indie noname retket menni fog nálam is a full cancel. -
TheNewDawn
addikt
Bekerült a Humble Better Futures Bundle be a Vanquish a középső tierbe ( tegnap este 3.5 euróért ment) akinek nincs meg, így már akár megérheti.
-
TheNewDawn
addikt
Nyilván, ha valakinek mondjuk egy 1 eurós 20 éves pixeljáték kell szemben mondjuk a Cyperpunk 2077 el, akkor neki az lesz az értékesebb. Csak ahogy túl sok olyan ember nincs, meg olyan se, akinek a This War of Mine lenne az über alles, főleg, hogy már ingyen osztogatták.
-
TheNewDawn
addikt
Igazad van, a TellTale bundli volt kb az 1 kivétel ami tényleg nagyon megérte, ha valakinek nem voltak meg és/vagy szereti a műfajt.
De azért nem véletlen, hogy utolsó 1,5 évben HUmble oldalról vettem összesen 2 db bundlet ( meg 3 havi choicot) míg Fanaticalról legalább 7-8 at. Míg előtte ugyan nem emlékszem pontosan már, db kb fordított volt a helyzet.
-
TheNewDawn
addikt
Ahogy mind a Torchlight 1 és 2, mind pedig a This War of Mine volt már ingyenes, szóval SEMMI se menti meg ezt a tré pakkot.Mióta az összes új bundlihoz humblin jár ingyenes 1 havi csojsz, azóta egyetlen értelmeset nem sikerült/ fog sikerülni összehozniuk.
Még egyszer mondom, összehasonlításképpen Fanaticalon ugyanennyiért a Torchlight 1-2 mellé még jár pl Shadows Awakening meg f1 2019 meg hasonlók, vagy épp az 1$ alappakkban vannak olyanok mint Hub, vagy Car Mechanic Simulator/American Fugitive/Narcos.
-
TheNewDawn
addikt
Kicsinál a Fanatical ezekkel a bundlikkal , avagy szörcsög a hörcsög ( tegnapelőtt már megvettem a killer bundlet, most meg ez..).:
Fanatical pick and mix all star bundle
Szerintem akár a Narcos Rise of the Cartels, vagy az American Fugitive vagy éppen a Hob ( de lehet van akinek más is megtetszik ) 1 kemény eurót bőségesen megér....
-
TheNewDawn
addikt
válasz
bepken #15366 üzenetére
Erre ott a Fanatical Killer Bundle, ami olcsóbb kb, mint a Humblen a középső tier, és mindkét Torchlight mellett tartalmazza többek között a triple A nak számitó és legújabb F1 es gamet, meg Shadows Awakeninget és hasonlókat. Sőt, egy próbát még az Act of Agression is megérhet.
-
TheNewDawn
addikt
Látom megelőztél
Azért a Humbi tényleg sosem látott mélységeket ér el, nemcsak a bundlik " minőségét" tekintve, amikben kb 1 éve egyetlen értelmesre nem emlékszem, holott spamelik őket, hanem először is ugye bannolják azokat akik ajándékoznak játékokat, most meg ez...
Érted, becsalogatják az embereket hogy majd lesznek mystery gamek, majd simán kitörlik az egészet miután megvette valaki, mintha nem is létezett volna a dolog soha
Komolyan mondom, lassan elkezdek aggódni, hogy a valaha onnan vett kulcsaim, beleértve a choice játékokat is egyszer szép lassan eltűnnek. Tényleg már G2A szintje alatt vannak....
-
TheNewDawn
addikt
[FANATICAL KILLER BUNDLE 3.99€]
A következő címeket tartalmazza :
F1® 2019
Act of Aggression - Reboot Edition
Shadows: Awakening
One Finger Death Punch 2 -
F1® 2019 -
Torchlight II -
Torchlight
Totchlight 1 és 2 volt már ingyen epicen, másik 2 meg volt már bundlizva, de se a Shadows Awakening, se a F1 2019 nem, ilyen jó bundlet én még mostanában nem nagyon láttam, nálam ez instabuyDe akit csak mondjuk 1-1 játék érdekelne, lehet megérné megvenni valakinek és osztozkodnunk rajta, nekem pl tuti csak a f1 2019 és a Shadows Awakening kell.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Sirandrish #15286 üzenetére
Szürkeoldalakon már most 3 alatt megy
-
TheNewDawn
addikt
Én is, de egyáltalán nem sajnálom sőt. 5 euró volt, a Choice meg 11, szóval.... A többi fos meg nem nagyon érdekel belőle, csak az, szóval akárhogy is nézem, feleannyiért megúsztam.
Jó, tudom hogy a többit eladogathatnám, de nincs kedvem szaradkodni vele, szóval ez nálam insta pause lesz.
Viszont a bonus game a Wolwes of Midgard kellemes meglepi. -
TheNewDawn
addikt
válasz
bepken #15134 üzenetére
Nem egy korszakos játék, de nagyon élvezetes, és van pár olyan újitás benne, amilyet még semmilyen másik játékba nem láttam, annyi, hogy picikét kicsik a pályák, meg úgy az egész kampány, viszont cserébe van belőle 6 darab is, szóval annyira azért nem rövid.
10€ alatt simán nálam ajánlott kategória. -
TheNewDawn
addikt
Csodálkozom, hogy a Fanatical Nemesis Bundlet 4€ ért senki sem említette.
Pedig vannak benne egész minőségi dolgok, mint
GRIP
Ancestors Legacy vagy
American Fugitive. -
TheNewDawn
addikt
4 szint van, nem rossz ajánlat szerintem. Ja és ha valaki a full csomagot megrendeli, akkor 1 hónap ingyenes Humble Choice, ha új accot csinál.
-
TheNewDawn
addikt
Egész véletlenül nem maradt valakinek eladó/cserélendő Expedition: Viking nevű játéka a nemrégiben végetért Fanatical Bundleból ?
Annyira nem sürgős a dolog, meg bőven van mivel játszanom, de ha esetleg igen, akkor vevő lennék rá szerintem jutányos áron, AC Valhalla előtt szeretném még kipróbálni. -
TheNewDawn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #15048 üzenetére
A techromancer érdekelne , paypalon tudok fizetni csak ?
-
-
TheNewDawn
addikt
Apropó, ha valaki picit is érdeklődik a Battlestar Galactica iránt pl, akkor csak szólok ( lehet nektek feltűnt de nekem csak most ) hogy nem csak az alapjátékot tartalmazza, hanem a teljes első szezont.
Steamen a summer sales akciós ára csak ennek 32$ -
TheNewDawn
addikt
válasz
echterion #14958 üzenetére
Gondolom nem vásárolsz tőlük
Én csomó 1$ packot megvettem a bundlikból , és már vagy 3X dobálta fel a 3$ kedvezményt, az más kérdés hogy eddig így is pausoltam...
Viszont előző hónapba a GRID miatt unpause lett, főleg hogy akkor nekem dobott 4$ kupont, ebbe a hónapba nem voltak olyan nagylelkűek, de 2$ t kaptam.
És számomra ez egyébként eddigi egyik legjobb hónap, 3 wishlistes játékom is van, a Planetfall, a Railway Empire meg a Battlestar Galactica.
És a Void Bastardsról sem hallottam rosszakat. -
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #14949 üzenetére
Mi az a GB ?
-
TheNewDawn
addikt
Ha valakinek esetleg kellene még az XCOM 2 + REINFORCEMENT PACK
akkor dobjon meg egy üzivel, mert akkor megvenném mégis az ehavi humble choicet. ( meg persze a Jurassic Park kivételével minden más is vihető belőle ez esetben )) -
-
TheNewDawn
addikt
Én is régóta játszom nagyon, szóval igazad van, ezt a kinek az apukája nagyobb és erősebbet felejtsük el
Szóval lehet hogy mindketten sokat toltunk, de nem ez a lényeg.
Hanem hogy pont nem kilóra mérem épp ellenkezőleg.Witcher 3 meg btw kb ( egyik) legminőségibb játék a gaming történelemben, de nyilván sorolhattam volna másikat is helyette.
Csak annyit akartam kihozni ebből, hogy igen, ahol 100 vagy 200+ óra tényleg minőségi szórakozást kapok a pénzemért mint ott ( sajnos tényleg nagyon kevés ilyen game van de 1-2 azért akad) ott hajlandó vagyok kipengetni a 60 eurót és előrendelni.
Ahol meg minőségit kapnék valszeg, de csak 4-5 órát mint mondjuk Resident Evil 3, azért meg nem vagyok hajlandó teljes árat fizetni, hanem jó lesz 1 év múlva gamepassben/bundliban/humble choiceban .Az általad sorolt közepesen minőségi és hosszú gamek ( pl Far Cryok vagy legujabb AC ek de nyilván itt is lehetne csomó más példát hozni) meg szintén az a kategória, ahol valóban ha a játékórát nézem, akkor akár 60 at is megérhetne, de mivel nekem a minőség is nagyon fontos, ezért ezeket se veszem meg annyiért, hanem ilyen 1-1-5 év múlva szintén, pl Origins goldot 1 éve húztam be 20 ért, ahogy most nemrég ugyanennyiért az Odysseyt is. Mert van bennük ugyan tartalom, meg egy ideig élvezetesek is, de tényleg sok a grindfest, és a legminőségibb címek közelébe sem érnek.
Szóval csak annyi, hogy én gaming terén csak a hosszú és minőségi szórakozásért vagyok hajlandó teljes árat fizetni, a hosszú de kevésbé minőségi és a rövid de minőségiért nem, ennyi az egész
Nyilván ha valakinek más a preferenciája, azzal sincs semmi gond, sokan vagyunk ,sokfélék.
-
TheNewDawn
addikt
Szerintem 5X annyi minőségi címmel toltam életemben mint amennyivel te valaha is fogod, csak szólok
Sőt, eleve ami nem kiemelkedő minőségű játék, azt meg sem veszem, de jah, egy witcher 3 pl már nyitóárnál is bőven megéri
És valszeg a Cyperpunk 2077 nél sem lesz másképp. De erre van egy megoldás ha ezzel problémád van, pl tolhatod a Fosnájt meg hasonlókat, az ugye alapból ingyen van
-
TheNewDawn
addikt
válasz
bepken #14541 üzenetére
Hát, engem ebből az egészből a Get Evan meg az a bizonyos Dark Pictures Anthology érdekel összesen, ami viszont 23 ért iszonyatosan rossz üzlet egy kb 4-5 órás játék végigjátszását illetően.
Alapelv nálam, hogy min 1óra/1eur ár-érték arány meglegyen, vagyis nem fizetek több €t egy játékért, mint ahány óra játékidő van benne.
Egyébként is, szinte tuti hogy még idén Humble Choice/Epic ingyenes játékként végzi, Gamepassban meg gondolom volt is már, az az igazság utóbbi pár hónapban nem is használtam, pedig van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Micro Four Thirds
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest