- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
Igazából minden megvan belőle nekem, kivéve a Battletech Season Passt, de tekintve hogy az alapjátékot játszottam és imádtam, a SP meg 20 alatt nem volt még soha, szerintem én ezt behúzom, ha valakit érdekel belőle más akkor az mind eladó olcsón
Age of Wonders Planetfall Editiont basszus pont Indiegaláról húztam be tavaly 15$ ért, ami akkor is már hatalmas HL volt, mert máshol 25-30 körül volt addig
-
TheNewDawn
addikt
Leelőztél.... Akartam is írni atyaisten mi történt ???? Versenyképes Bundle INDIEGALÁN!!!!
Wtf ?De még csak nem is versenyképes, hanem brutál steal, nem alapjátékok vannak itt, hanem teljes verziók, amik paradox játékokról lévén szó....
Se a Battletech összes DLC vel együtt de az Age of Wonders Planetfall teljes verzió nem nagyon volt eddig 25€ alatt, na most ez a 2 összesen 9.99€ ért...
A POE Definitive Edition meg a Knights of Pen and Paper +és társai már csak bónusz. -
TheNewDawn
addikt
Humble Lego at the Movies Bundle
Akit kicsit is érdekelne a Lego gamek, azoknak ez megint egy nagyon jó kis bundle, engem annyira nem hatnak meg, de az 1$ os tier még így is kihagyhatatlan
-
TheNewDawn
addikt
válasz
juliabrilke #18335 üzenetére
Már jó ideje a Fanatical Platinum Bundlek azok a legalja kategória, és ami még " jobbá " teszi, hogy 11 dollár
És amiért bontani se érdemes SOHA, akkor se ha esetleg van egy játék ami érdekelne, hogy az a vicc ( és ez nem vicc hanem komoly) , hogy MINDEN esetben legkésőbb 1-2 hónap múlva bekerül MINDEN IS egy másik pick and mix bundleba, ahol aztán nem kell mellé mást választanod, hanem viheted simán 1$ ért
És akkor 1$ ért viszont szinte mindig találok valamit, ami viszont annyiért tényleg megéri.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Delávégá #18320 üzenetére
Nem tudom, én pl kijelentettem, hogy szerintem a mostani nem lett jó, és igen, azzal is egyetértek hogy nincs benne húzócím. Az első nyilván szubjektív, és kb lehetetlen vitatkozni vele, mármint vitathatja bárki hogy nekem nem jön be, de ettől még igy van, ahogy én se fogom vitatni ha valakinek meg igen, sőt, örülök neki.
A nincs húzócím az viszont tény, mert sem a DRG sem a Necromnda nem AAA game meg nem kerül 59 dollárba
És ami ennél sokkal fontosabb, hogy szerintem sem kolléga sem pedig én ( tudom őt szólitottad meg csak mivel ebben egyetértettünk remélem nem bánod ha én is reagálok rá) szerintem ő és én sem szoktunk mindent leszarozni, sőt,én pont hogy megvédtem a Humblet ezúttal
És tény, részemről az az elvárás, hogy legyen benne egy nagyjából 2-4 éves húzócím. Ettől még persze ha nincs, de van helyette 1-2 másik kisebb indie cím, ami bejön valakinek, simán megérős lehet az adott hónap, csak szerintem a többséget azért nem ezzel lehet megvenni.
Ami meg az árat illeti, én nem várom el a 6 dollárt, sőt, idén eddig 6 ból 3 hónapot behúztam az szerintem nem rossz, ebből kettőt a kuponnal az tény, 8 ért, de pl a Mass Effectes hónapban ( aszem január volt) ott is volt kuponom de simán megadtam érte a 12 őt, mert úgy voltam vele hogy bőven megérdemlik. -
TheNewDawn
addikt
Hát, ez a mostani hónap/csomag tényleg a full kuka kategória, és picit sajnálom azokat, akik előfizettek a 6$ os kedvezményes 3 hónapra, DE....
Előtte azért volt itt nekünk ME Legendary meg 2 egyéb húzócímes gigahónapunk, és idén még min 2 másik hónap ami szintén a jó/elfogadható kategóriába tartozott 1 igen jó/tisztességes húzócímmel.
És azért a sima bundlek között is akad néha pár havonta 1-2 kiemelkedő, ilyen volt pl szerintem a Cities Skylinesos full csomag is, vagy a nemrég lejárt Capcom Bundle. Nekem pl abból egy darab nem volt meg még, és azért ha megnézem mik voltak benne.... Szerintem kb minden Choiceot nagyon simán lepipált és idézte a sok évvel ezelőtti régi időket amikor még mindegyik kategória megérte és steal volt
Szóval summa summárum, azért mindig ne várjunk el minőséget tőlük ennyi pénzért.
Én azt mondom, ha tartják ezt a színvonalat ( na nem a mostani havit) choice meg sima bundlek tekintetében is az év második felében is amit az elsőben, én azzal simán kiegyeznék.
-
TheNewDawn
addikt
Hosszú hónapok óta az első értelmes bundle Fanaticalon. Kb minden megéri belőle ha valakit érdekel az adott játék ( 1$ ért mi nem ) , és oké hogy ahogy írtad is, minden is rebundle, de a többség még bundleben is csak 3-4$ ért volt csak, szóval vannak szépen HL ajánlatok dögivel.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
***ANDRÁS*** #18263 üzenetére
Gondolom vágod hogy nem 50 Ft on akarok fillerbaszoskodni, viszont új országban melózok új kártyával stb, de valahonnan paypalon maradt fent 3.12$om ami kereken 1200 Ft. Megfelelő lenne így? Mert ellenkező esetben is meg tudom oldani forintban is csak akkor+1nap meg kis macera.
-
TheNewDawn
addikt
Bár ez a hónap is pause lesz nekem, határozottan tetszik az új irány idén, ahová a Humble idén elindult. Mindig van húzócím, több múfaj, és kevesebb és minőségibb játékok.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
atiwrc2022 #17893 üzenetére
Ha valakiben 100% ban megbízok online téren, akkor az a Paypal. Előző 10 évben minimum 5-6 alkalommal fordult elő, hogy vissza kellett szerezzek kisebb-nagyobb összeget 2 től egészen 80$ ig, mert vagy hibásan jött meg egy amazon rendelés, vagy rossz kódot küldött ki pl egy amúgy fehér PC gaminges oldal, és a helpdeskjük sz....t az egészre, stb.
Lényeg, hogy Paypalhoz ment az ügy, és ők minden esetben tök korrekten nekem ítéltek és visszakaptam a pénzt.
-
TheNewDawn
addikt
Egy SATISFACTORY nagyon nagyon komolyan érdekelne.
-
TheNewDawn
addikt
Engem is egy Asetto Corsa Ultimate.... Azért meg kell hagyni, a Humble tényleg nagyon durván összekapta magát...
-
TheNewDawn
addikt
válasz
FunPro #17719 üzenetére
Nagyon nagyon gondolkozom a Scarlet Nexuson, mert nyilván backlogba menne, de 3€ ért az életben nem fogom megkapni többet kb, és ez 100% hogy játszanáám, még ha fél év múlva is. Ember mi történt a Humble el ???? Először a Civ, aztán a choice és most ez....
Szidtam őket eleget jogosan, de most ugyanannyira megérdemlik hogy megdicsérjem őket, ezt nem vártam volna, le a kalappal, elképesztő csomagok de tényleg.Közben behúztam én is a havit, és én is 12 ért. Sőt, a 6 vagy 8 at akkor is meg fogják kapni tőlem, ha a 4 húzócim közül ( ME Legendary, Desperados III, Man of Medan, Nickoledon ) közül mindig 1 lesz legalább, ami érdekel és nincs meg.
-
TheNewDawn
addikt
-
TheNewDawn
addikt
Előttem jelezte Axbatter kolléga hogy neki kell a Chaosbane, mint mondtam nekem nem létkérdés, szóval viheti, és akkor szerintem meg is vagyunk.
És igen bejött a tipp... Anno voltak jó pár éve bődületesen jó havik, de a Choice történetében ez biztosan toronymagasan a legjobb hónap, nem semmi....
-
TheNewDawn
addikt
válasz
FunPro #17662 üzenetére
Szerintem sem fogja , én egyedül pont a Rebel Galaxy Outlaw esetén érzem hogy bennelehet , ( megérzés semmi más aztán nyilván valószinű nem lesz igaza )) de ha benne is lenne, és más nem nagyon ami érdekel, akkor is nyilván ezt a csomagot fogom választani 0.7€ ért, mint ott 8$ ért a havit
Hacsak nem lesz mellette kb 3-4 másik wishlistes ami nincs meg, na most ennek az esélye.....
És továbbra is tartom, a Chaosbanet idén szinte tuti nem indítanám el, szóval ha valakinek jobban kell akkor estig jelentkezzen érte, de ha nem kell senkinek , akkor leszek a hős aki viszi
-
TheNewDawn
addikt
-
TheNewDawn
addikt
Akkor már csak meg kellene venni valakinek, lassan megvagyunk 10 en 10 különböző játékra
-
TheNewDawn
addikt
Én a Rebel Galaxy Outlawra szállnék be a bundlebe nagyon szívesen.
-
TheNewDawn
addikt
Nem azt mondanám, hogy phúúú mekkora nagy dobás, de actually 6 hónap után az első nem full kuka bundle Fanatical oldalon :
Killer Bundle 21 -
TheNewDawn
addikt
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Cheesus #17613 üzenetére
Isten ments hogy lebeszéljelek róla mindenáron, meg szürkeoldalokon én kb évente max 2X vásárolok, olyan 10 ből 1X ( sőt már 1.5 éve konkrétan semmit se vettem ilyeneken) de ez az eset tipikusan az, amikor azt tenném a helyedben.
Konkrétan eddig kb 48489239495X volt bundlizva a játék, az összes Walking Dead epizoddal egyetemben, volt 1$ bundliban is, ergo szürkeoldalakon 1.5€ alatti áron elérhető.Ha meg nem sürgős a dolog, és mindenáron kerülnéd a szürkét, akkor ez a "csodás" platinum bundle úgyis megmarad február végéig, és ráadásul jön a kiváló Bundlefest, ahová beteszik a maradékok maradékának a maradékát, szóval elég valószinű, hogy ezt is beteszik valahová, jó esetben valami pick your own bundlebe, ahol 1€ért választhatsz 1 játékot.
-
TheNewDawn
addikt
Fuck Cancer bundle. 13 játék, legalább 8.86€-ért.
Szerintem ez simán jobb mint a havi, és az ára ugyanannyi. Mármint a játékok zömmel régiek, és a többségünknek minden megvan, ami érdekel, illetve kb a fele legalább már volt ingyenesen Epicen, viszont csupa minőségi játékról van szó szinte.
Ráadásul a húzócím, a WWZ Aftermath most jött ki tavaly októberben, és közel se volt még ennyiért önmagában sem -
TheNewDawn
addikt
Hát... nem mintha nagy csodát vártam volna a Fanatical Platinum Bundletől, de még a nem létező várakozásaim is alulmúlták
Valaki szerint ők előző fél évben adtak ki egyetlen, értékelhető bundlet is ? Pedig.... olyan biztatóan indultak tavaly az év első felében.... Azért Humble adott, nem is egyet, még ha feltétlen nem is a Choiceot, bár a 12 ből kb 2 értékelhető ott is akadt. -
TheNewDawn
addikt
válasz
csuvicsuva #17588 üzenetére
Jah arra. Meg ma este már tényleg beírom mik szerintem a legjobbak kuponnal
-
TheNewDawn
addikt
válasz
csuvicsuva #17580 üzenetére
Az hagyján, de nem 12$ ért adni , ami EPicen kerül keményen 5$ ba, és szinte tuti hogy 1 éven belül ingyenes lesz. Mármint ja... a többi gamet is valszeg el tudod adni a csomagban, kemény 1$ körül, de még akkor is több mint 5$ nem is beszélve milyen macerás.
-
TheNewDawn
addikt
Engem egy PER ASPERA érdekelne occsón ebből a haviból, amúgy repült az insta pause.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
FunPro #17513 üzenetére
Hát ugye ízlések és pofonok, nálam ez messze utolsó 10 hónap legjobbja volt, nem véletlen, hogy 1 db alkalommal unpauseoltam, vagyis most.
Szóval számomra az előtte zsinórban levő 5-6 hónap volt a legalja , ahol ilyen 10$ noname sosem látott és hallott indie tündi bündi címek voltak húzócím gyanánt, kb mintha mystery gameként kapnál egy random Steam kulcsotSzóval ja, nyilván ha van húzócím sem garantált, hogy találkozik a többség ízlésével, ha meg igen, akkor 2 évvel a megjelenés után meg a többségnek már megvan, mivel volt már akcióban 15€ alatt. De azért a többség szerintem ha megszavaznánk a gamer társadalom között a kell e húzócím vs nem témában akkor elsöprő többséggel szavazna az első opcióra.
-
TheNewDawn
addikt
Hát igazából sokminden ( semmi ) nem változik. Hogy jobb lesz-e valami is vagy pont ellenkezőleg az szerintem csak a bundlik minőségétől fog függeni. Szerintem első pár hónapban picit jobb lesz amúgy, utána meg......szokásos.
Mondjuk ha ezt a mostani hónap szintjét tartják, és minden hónaőban lesz valami húzócím, már azt is aláírnám simán. -
TheNewDawn
addikt
válasz
Kalacskepu #17492 üzenetére
Nyilván poén volt a válaszom meg hogy 4 vagy 5 vagy 6.. azért nem ebbe megyünk csődbe, bőven megéri :)
-
TheNewDawn
addikt
Más: Tudom sokan kiköltekeztek, én is kicsit, ( hörcsög über alles) szóval valszeg még oly szuper csomagra se csapnék le most mégis, amit a Fanatical művel utóbbi 4-5 hónapba az nekem kicsit csalódás. Egy értelmes bundlejük nem volt, de még a Platinum se, ami régebben vetekedni szokott simán ( sőt ) a Choice al legalább, de mostanában ők tértek rá a full hulladék minőségre.... De még a Killer Bundleökbe is ... semmi.... Azért remélem összeszedik magukat, sajnos a hörire szinte mindig számithatnának részemről
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Kalacskepu #17488 üzenetére
Hm, ezekszerint túl jólelkű voltam hogy 4 ért eladtam, ráadásul dollárért, ami csak olyan 3.5 euró
Meg a Dirt 5 öt 3$ ért
Amúgy viccet félretéve szerintem tekintve hogy az átlag 8$ ért tudja behúzni a csomagot ( nyilván van ki többért van ki kevesebbért nem véletlen írtam átlagot) ezért a Mafia reális ára 4$ az Iron Harvesté 3, a maradéké összesen meg 2 vagy 3 körül vanP:S Elég vicces mondjuk, hogy kulcsoldalakon 11 et kérnek érte, de még Gruup Buysban is 8 at, ennyire nem szokták hülyének nézni a népet
-
TheNewDawn
addikt
Mafia Definitive Edition Iron Harvest és Retrovawe elkelt, ha valakinek maradékból kellene valami esetleg hiperolcsón akkor dobjon egy DM et. Sorry akiknek nem jutott Mafia DE, remélem mindenkinek sikerül olcsón szereznie
-
TheNewDawn
addikt
Előző kettőt törölje valaki majd please, már nem tudom módosítani. 6528388434. ra sikerült, de most is 5 percet gondolkodott érdekes
Akkor mennek ki a kódok mindenkinek
-
TheNewDawn
addikt
Azt hiszem mára feladom, telóról és sehogy se megy....Hát ez igy k...jó de komolyan.... Úgy látszik Humblenek nem kell a pénzem, cool . Lövésem sincs mi van, pedig kezdő rendszergazda vagyok....
-
TheNewDawn
addikt
válasz
KaiotEch #17465 üzenetére
Böngészőből... NEM enged fizetni.... 10X re se. Végre 8 hónap után behúznék egy havit erre nem hagyja,....
Kivág és kiirja a végén hogy nem vagyook classic, holott épp imént pauseoltam le hogy beadja a 4$ offot, rámegyek a Mafiará hogy megkaptam a kódot, adja is hogy Paypal, 12-4$ = 8$ majd.... homokóra és kidob és beadja ezt a feliratot...
-
TheNewDawn
addikt
válasz
s7evcsenko #17463 üzenetére
Huha ilyen se volt még kaptam vagy 10 PM et
Szerintem megvárom Fun Pro tól a visszajelzést, és utána holnap délelőtt írok mindenkinek
Edit : Közben úgy döntöttem mégis megvszem most és küldöm az első érdeklődőnek.
Edit 2: rámentem hogy paypal fizetés, erre kapom ezt :
here was a problem processing your payment:
Paypal is unable to process the paymentHogy micsoda ? Ilyet még nem dobott a Humble eddig.... Na pillanat türelem akkor
-
TheNewDawn
addikt
Beírom amúgy ide is, én 4$ kuponnal nyomom csak , vagyis 8 ba fáj nekem. Szóval ha é veszem, akkor én 4$ t gondoltam kérni a Mafiáért, szerintem ez korrekt, akkor nekem 4 be lenne meg az Iron Harvest .
Lehet az összes többi 8 at is el lehetne adni összesen 4 ért, de nekem annyit nem ér meg hogy baszakodjak vele, meg játszani se akarok velük, meg ez egyébként is olyan hónap szerintem, hogy van 2 tényleg tök jó húzócím, maradék 8 viszont hulladék
Ha meg más veszi, akkor értelmeszerűen szintén 3-4$ gondoltam adni az Iron Harvestért, tényleg ez a 2 game teszi ki szerintem a bundle értékének a 95% át. -
TheNewDawn
addikt
Szerintem meglepetésre ez megint egy jó erős közepes choice. 2 húzócím is van benne, a Mafia Definitive Edition meg az Iron Harvest. Jó, a többi az kuka, de azért ez nem rossz.
Viszont mivel nekem a Mafia megvan, erősen filózom mi legyen. Behúzzam és ha valakinek kell a Mafia eladom. Vagy valaki más esetleg behúzza és nem kell neki az Iron Harvest ?
-
TheNewDawn
addikt
Régebbi Humble Choiceból (idén volt év elején ) egy ELEX nem maradt elfekvőben valakinek véletlenül? Vevő lennék rá jutányos áron vagy cserealapom is lenne rengeteg
-
TheNewDawn
addikt
Akkor ha lehetséges, szívesen beszállnék a helyedre ha megoldható és ha összeállunk 5 en vagy kevesebben de megvan az 5 játék akkor én vinném 8€ ért a Greedfall Gold Editiont.
-
TheNewDawn
addikt
Akkor ha jól számolom 8€ ra jön ki a Greedfall Gold Edition 5 játék megvétele esetén ha valakinek van Choice a.
-
TheNewDawn
addikt
A Plague Talet már ingyen is osztogatták nem? Amúgy ha lehetne beszállni valakihez akkor nekem egy Greedfall Gold Edition jöhetne, mert ugyan Gamepasson van, de marha idegesítő hogy csak az alapjáték játszható azzal.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
KaiotEch #17335 üzenetére
Röviden és tömören: Eléggé fanatikusan védte a Steamet mindhalálig és gyűlölte az Epicet, és amúgy tök hasznos meg jófej tagja volt a közösségnek többnyire, csomó bundle vásárlást szervezett és bonyolította le a küldést mindenkinek , és így mindenki tök olcsón megkapta amit akart ő meg ingyen is.
A baj az volt, hogy rengetegszer belement parttalan vitákba, és mikor adminok kérték hogy hagyja abba akkor sem hagyta, és egyre hoszabb kitiltásokat szedett össze így, majd a 2.végleges az már tényleg végleges lett. Nekem hiányzik amúgy, mert mondom többnyire nagyon normális volt, de sajnos tényleg rengeteg esélyt kapott és nem élt vele.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #17328 üzenetére
dettó
egyetlen bajom hogy van több multiplayer is, amiket 100% hogy nem indítanék el sohasem.
-
TheNewDawn
addikt
Ejj mennyivel jobb volt mikor kaki volt sok hónapon át zsinórban a Choice... Mostani egy egész tisztességes darab, mondjuk egy játék sincs a wishlistem elején, de cserében semmi sincs meg belőle , és a wishlist végén azért akad pár.
Nagy meccs lesz ez részemről az éhező hörcsöggel, megjósolhatatlan ki fog nyerni -
TheNewDawn
addikt
válasz
FunPro #17288 üzenetére
Nem szeretném hogy az Epic legyen monopolhelyzetben, sőt. De azt sem, hogy a Steam. Valóban nem ideális versenypartner mindenben az Epic, ahogy írtam is, totálisan megértem, ha valaki az exkluzív címek miatt támadja őket, az elég gusztustalan lépés. Meg azt sem értem, mi telik nekik ennyi időbe, hogy megcsinálják normálisra a klienst, töredékébe kerülne, mint pár egyéb más dolog, amire költik a pénzt.
De még egy nem ideális versenytárs is sokkal jobb a semminél. Szóval én azért bízom benne, hogy előbb--utóbb rájönnek hogy ez a dolog amit csinálnak pár dolog kapcsán faszság, és kialakul egy normális verseny. Csak még egyszer mondom, nekem, mint fogyasztónak addig is az a jó, ha valamit amit akatok olcsóbban kapom, mint ugyanazt a konkurenciától. És nem vagyok magam ellensége, hogy ugyanazt 2X drágábban vegyem meg, ha feleannyiért is megtehetem.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
gejala #17286 üzenetére
Egyrészt NEM MINDEN játék esetében fizet le, csak pár játék esetében. Ezt lehet vitatni meg egyetérteni vele vagy sem, én pl nem értek egyet, de az ő dolguk. Érvelési technika meg szokásos, érem egyik oldaláról MINDEN IS, másik oldalról semmi.
Pl milyen fasza a fejlesztőknek hogy Steamen 30% ot kell tejelni, nem 12 őt , meg hogy DE fejlesztik a klienst, csak lassan, meg ha ugyanazt a játékot amit akarsz játszani egyik platformon ingyen vagy 10$ ért kapod meg mint fogyasztó, másikon meg 20 ért akkor végülis mikor jársz jobban ?
Kicsit olyan, mint mikor mondjuk veszel egy csokit, egyik áruház a világ legszebb csomagolópapírba csomagolja, és diszdobozban kapod, 2000 Ft ért, másikban meg sima papírban, de csak 200 Ft. Onnantól kezdve tiéd a döntés melyik kell.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
FunPro #17284 üzenetére
Jah tehát Gaben Gaben uberalles, éljen és viragozzek a párt, meg a Steam egyeduralma, de ha másik platformnak lenne egyeduralma az fujj, meg ellenség, mert..nem Sztim
Arról az alternatívarol nem beszélve, amikor épp piaci verseny van, és az csak nekünk, fogyasztóknak jó . Persze mondom értem a logikát, 100%/ban olyan, hogy amíg a mieink lopnak az jó, mert mi kutyánk kölyke.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
#32839680 #17275 üzenetére
Még soha nem vettem Epic exluzívot, valószinűleg nem is fogok. Ahogy a magyar játékosok 90% a sem. Na de nem azért, mert a platformmal van bajom, hanem azért, mert SEMMILYEN AAA játékot nem vagyok hajlandó megvenni 24.000 Ft ért, főleg hogy évente végigpörgetek simán 15-20 at. Szóval mire első normális akciót megkapja és 10.000 alatt beszerezhető, addigra úgyis eltelik 1 év kb
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Delávégá #17276 üzenetére
Ennyi, elég megnézi hogy mikor Steam Sale van, akkor redditten NAPONTA kap 2 héten át külön topikot, holott végig ugyanazok az árak a sale során
Minden más launcher meg oldal EGYSZER kap összesen topikot, bármilyen jók az árak meg bármeddig tart az akció. Meg elég beírnod bármilyen topikba egyetlen egy hozzászólást, ahol csak annyit leírsz hogy ez és ez már volt ingyen epicen, vagy mondjuk ott kuponnal 5$ nem 15, kapásból kapod a -300 as értékelést, mert mind a 30 db 10 éves Steam fanboy fogja hozni a 10 db kamuprofilját hogy jól lepontozhasson
-
TheNewDawn
addikt
Jaj neeee
Pozitívum, hogy legalább a levelező rendszerem is tudta hová való ez , és a spam mappába rakta
Viszont most hogy mondtad, sajnos megtaláltam....
"Three months. Six bucks. Zero worriesLooking for something new to play, but don’t want to risk getting burned? We’ve got you covered. Come back to Humble Choice by December 6, and you’ll get the next 3 months of games for the burn-free price of $6 per month. November’s mix includes $200 worth of good fun, like House Flipper, Project Wingman, and BPM: Bullets Per Minute—and December’s games are just around the corner."
Kezeket fel, meneküljön ki merre lát
-
TheNewDawn
addikt
válasz
s7evcsenko #17207 üzenetére
Egy Beyond Two Souls engem érdekelne mindenképp.
-
TheNewDawn
addikt
Tudom, ezek közül már nem 1 volt ingyen Epicen, ennek ellenére ez megint egy nagyon jó kis bundle szerintem Fanaticalon :
BUILD YOUR OWN SLAYER BUNDLE -
TheNewDawn
addikt
Akkor holnap átgondolom mi legyen, ha valaki bejelentkezik még egy játékra és meg tudunk mindent beszélni, akkor megveszem én, ha nem, akkor inkább beszállnék, mert tényleg csak engem a Visage érdekelne, minden más vihető lenne
-
TheNewDawn
addikt
Mi a manó....
( mitikus lény, amely a germán és szláv mitológiában tűnik fel] illetve népmesei hős. Az. A mesékben alacsony, de rendkívül erős, okos, olykor rosszindulatú lény. A hiedelmekben azonban nem olyan félelmetes, mint maga az ördög, hanem annak inkább tréfásan emlegetett cimborája. Lakóhelye leginkább az erdő mélye.Meglepően jó lett, megint, ez is sokkal jobb mint a choice. Új megjelenésű gamek is vannak benne, és húzócím is akad. Ha valaki bontana esetleg, akkor én egy VISAGE et nagyon szívesen vinnék belőle, akár a csomag árának majdnem a feléért is.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
bepken #17106 üzenetére
Maximum abból kapcsolnának, ha lemondaná mindenki a f.ba vagy legalábbis az előfizetők 90% a, amíg erre van igény, hogy boldog boldogtalan milliószámra zabálja a csojszt, csak mert 6$ és ezért jaj de megéri, tökmindegy, hogy éppen az a 10 címből mind a 10 Hopp Juliska, hopp Mariska, vagy gyere velem Józsi táncot járni című címekkel van tele, de úristen de jó, mert 1 se volt még meg, és 1 cím kevesebb mint 1$ meg akár csak 1nél a HL ár eddig 9$ volt, ezért már önmagában ezért megéri.......
Szóval addig semmi se fog változni.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #17097 üzenetére
Szerintem ha olyanok vannak benne , amikről mint igen aktív játékos aki követi az indie piacot is, még csak nem is hallott életében sem, és 100% hogy egyiket se venném elő és játszanám, akkor az a csomag nem 6, de még 1$ t sem ér meg
A felhozott példád jó, de nem véletlen hoztam fel a gamepasst. Ha "csak " a Riftbreakert, a Forgotten Cityt és a Forza Horizon 5 öt sikerült végigjátszanom a 3 hónap alatt összesen 1$ ért már akkor is ugye....de kb végtelen számú friss AAA címből lehet válogatni.
De tényleg akkor már ne menjünk máshová, maradjunk Humbe oldalán, a jelenleg futó mind a 4 games bundlijuk fényévekkel veri a choicet, tényleg, ha csak egyetlen olyan bennelenne, mint mondjuk a húzócímek ezekből a bundlikból, már el lehetne lamentálni róla hogy 6$t megér, ha meg 2, akkor ugye a 10vagy 12 őt is. Na de így....
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #17086 üzenetére
Jaja,lenne, először én is meg akartam venni, de mivel a Soulcalibur VI kutyának se kellett, végül még nem vettem. Mondjuk engem még van olyan cím ami érdekelne belőle, de elsősorban ez a 2 kéne pont
-
TheNewDawn
addikt
Legjobb amúgy hogy redditen a topikban többségben vannak a " micsoda nagyszerű hónap végre meg a " ez és ez egymaga megéri a 12$ végre unpause " meg " wooow 4-5 játék is a wishlistemen volt " típúsú hozzászólások
-
TheNewDawn
addikt
Szerintem viszonylag könnyű eldönteni, hogy 18$ ért a 3 hónap csojsz vagy 1$ ért a 3 hónap gamepass a jobb ajánlat
Abszolút nem értem ezt, de komolyan, főleg hogy ahogy írtam nemrég, a rendes game bundlek mostanában tényleg teljesen jók.
-
TheNewDawn
addikt
Booom, headshot, újabb bundle a Humble oldalán mééégpediiiig :
ASPYR 25 éves évfordulós bundle
Akinek nincsenek meg belőle a dolgok , annak nem rossz. Ha valaki megveszi és bont, engem olcsón nagyon érdekelne belőle a Sid Meier’s Civilization®: Beyond Earth™ - The Collection.
Többségnek gondolom úgyis a Bioshock Infinite meg Borderlands Handsome Collection kell. -
TheNewDawn
addikt
válasz
gyimger #17044 üzenetére
Abból nem, ellenben a SONIC 30. évfordulós bundle
ból nagyon is. Főleg a Sonic Transformed Collectiont. Érdekes, hogy a legfelső tierből amúgy semmi sem érdekel, tehát adná magát, hogy megvegyem a középsőt, csakhogy ugyan 6$ ról indul, mostanában kb 10 percen belül felmegy 11 re, miközben a felső 12, szóval.....Mindenesetre ezzel együtt már ÖT bundle fut Humblen, ráadásul ez megint egy jó, és ezuttal HAT dolog is van már az 1$ osban is
-
TheNewDawn
addikt
válasz
#25237004 #17012 üzenetére
Katana Zero ide vagy oda, én a Choice tekintetében nagyon nem tudom megvédeni a Humblet, sőt. Mert oké, tegyük fel bejön és tetszik. És akkor ennyi, megérte az az 1-2 óra a 6$ os árat ? Szerintem az lenne az alap, hogy ilyen cím van 2-3, és emellé egy valamilyen húzócím, már mondtam, hogy nem kell feltétlen 100 órásnak és AAA nak lennie, hoztam példákat is már, mikre gondolok.
DE: Mivel az élet minden területén objektivitásra törekszem, azért azt szeretném megjegyezni, hogy míg az utóbbi 1.5 évből kb rendes bundli területén összesen volt 3-4 értelmes bundle Hunble oldalról, azok is mind Paradox játékok ( EU 4 + CK 2 + Survining Mars+ Stellaris) ahol az alapjáték volt 1$, a közepes csomagba volt jó pár DLC, a legnagyobb 12$ osba meg az összes, vagy majdnem az összes. Jah tényleg, Cities Skylinesból is volt ilyen, meg nemrég Tropico 3,4,5,6 összes DLC vel egyetemben.
VIszont jelenleg 4 igen NÉGY bundlijuk is fut, nem tudom mikor volt ilyen utoljára.....
Ugye a FIGHTING JUGGERNAUT
a Hunter Call of the Wild Complete
a Digital Tabletop bundle
És a pár napja kiadott Paradox Stratgems bundleNa mármost 4 nagyon régen volt egyszerre, ráadásul ebből szerintem mindegyik értelmes, és akit érdekel az adott game/genre azoknak nagyon megéri. Olyan is régen volt, hogy az 1$ os tierbe nem 1, hanem 3 game is van, mint a Paradoxosba. Szóval míg vagy 1,5 évig nálam a Fanatical bucira verte a Humblet, az utóbbi 2 hónapban bizony erősen fordított a helyzet.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
ForRedGlory #16995 üzenetére
SHENMUE III at vinném szívesen ha lehet
-
TheNewDawn
addikt
Én közben megvettem a csomagot, akkor ahogy mondtam, SOULCALIBUR VI, Power Rangers battle for the GRID, Slap City és One Finger Death Punch 2 is vihető belőle.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
s7evcsenko #16974 üzenetére
Ezt holnap letárgyalhatjuk DM ben
3 ért simán, a kettőt picit keveslem
-
TheNewDawn
addikt
HUMBLE FIGHTTING JUGGERNAUTS BUNDLE
Hm, ez utóbbi évek legjobb bundleje szerintem. Ha valakinek esetleg olcsón ilyen max3 euróért kb kellene belőle a SoulCalibur VI, vagy még olcsóbban ( 1 euró) a Slap City, akkor szerintem venném is azonnal.
-
TheNewDawn
addikt
Teljesen bölcs döntés, csatlakozom
Ha többen lennénk, akkor talán változtatnának a hozzáálláson idővel, és belátnák, hogy vagyunk azért elég sokan, akik hajlandóak lennének minőségi csomagért 12$ is kifizetni bőven, viszont a hulladékért 6 vagy 4 et sem.
Hozzáteszem azért, hogy nincsen könnyű dolguk, és nyilván nem szabad csak őket hibáztatni, mivel nyilván egyre kevesebb az a cég, aki hajlandó betenni a játékát egy filléres bundliba, kivéve ha fizetnek érte nem keveset. Szóval IGN erre meg azt mondja nyasgem, amire a cégek válasza dettó ugyanez. Innentől meg jön az, amit most látunk....
Pedig szinte biztos vagyok benne, hogy tényleg megérné nekik többet fizetni és minőségibb csomagot adni minden hónapban egy húzócímmel, aminek még feltétlen nem is kellene AAA+ 60 eurósnak lennie, egy 30-40 es AA cím mint mondjuk a Greedfall vagy Outer Words vagy anno a Senua és hasonlók (Plague Tale Innocence is ez lehetne csak volt már ingyenes ugye Epicen ezért nem hiszem sokan vinnék ) simán megtenné. Meg ugye ha már Choice a neve, akkor 12 vagy 15 hulladék helyett lehetne mondjuk 9 játék, amiből választhatsz 6ot.
Innentől kezdve a sokkal több előfizető meg a magasabb ár miatt simán bejönne az a plusz költség, amit kifizetnek a fejlesztőknek. Persze tudom, ki kéne vennem a kezem a biliből. Mindegy amíg élek remélek, mert volt azért már rá példa, lásd Control vagy Metro Exodus.
Az persze más kérdés, hogy ezek addigra nekem megvoltak régen, de ettől függetlenül azok a hónapok szerintem elég népszerűek voltak a többség körében. -
TheNewDawn
addikt
Még sosem kaptam ilyet a Humblitol, akkor se mikor mindenki is kapott kb, most viszont én is kaptam, ráadásul az aktív Classic elofizus pauseolt fiókra, szóval tényleg nagy a baj. November és december kb olyan lesz mint egy Fanatical mystery bundle, 12 random indíe tündi bundi kulcs.
-
TheNewDawn
addikt
Jó lett az októberi choice is
Ja nem ide.
-
TheNewDawn
addikt
FANATICAL OCTOBER PLATINUM BUNDLE
Ha valakit érdekelne belőle valami , jelezze, akkor lehet megvenném és bontanék szívesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged