-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirpi
senior tag
Indiegala 1 nappal lejárat előtt hozzáadta a Rise of Flight bundle-höz a Megabyte Punch-ot.
-
Sirpi
senior tag
A Humble weekly sale-ről még hogyhogy nem írt senki? 10 kalandjátékot tettek fel az "The adventure company and friends" pakkba (plusz a The Raven: Legacy of a Master Thief - Digital Deluxe Editiont 15$-ért)
-
Sirpi
senior tag
válasz
KaiotEch #2497 üzenetére
Tegnap este szüttyögtem mind a 4 játékkal az egy dodós pakkból (a kártyák miatt is), és tök jó mind. A swappernek a grafikája is állat, meg a klónozás érdekes lehetőségeket is rejt. A másik 3-at nem sorolom fel, de azok is szerintem bőven megérték az árukat (főleg, hogy az 1 dollárból visszajön kb. 60 eurócent a kártyák miatt, számold ki, mennyibe kerül így a csomag
)
-
Sirpi
senior tag
Humble Weekly Sale:
1$-ért:
And Yet It Moves
The Dream Machine (Chapters 1, 2 and 3)
Luxuria Superbia6$-ért:
Dear Esther
The Bridge
7 Grand Steps -
Sirpi
senior tag
válasz
ujlakany1993 #2235 üzenetére
Amik még a címben lévő 4 mellett eszembe jutnak:
groupees, blinkbundle, flyingbundle, és most év elején a lazyguysstudio.com-nak is volt egy bundle-je. -
Sirpi
senior tag
válasz
BomiBoogie #2192 üzenetére
Melóban vagyok, majd otthon aktiválom a kulcsot. Csak mivel láttam, hogy hozzáadták, gondoltam szólok, hátha más is megvette.
-
Sirpi
senior tag
A blinkbundle-ben megjött a BTA ajándék: Astro tripper
-
Sirpi
senior tag
válasz
albert8 #1752 üzenetére
Ami lejárt, annál már sehogy. Amik még futnak, pl. az Indie X, azt kiválasztod a My library alatt, és a tetején, a steam kulcsos link felett van ez: "Like what we're doing? Click here to increase your order amount!"
Itt tudsz pluszban fizetni.
Szerk: megnéztem, a réginél is engedi (pl. Android 8), $4.44-nél többet kéne fizetnem, de kétlem, hogy adna plusz kulcsokat (mind2 említett bundle-ből az 1 dollárosat vettem meg)
írja is felül:
Note: use this form if you'd like to boost the amount recorded on your order. We can no longer accept brand new orders and distribute new bundles.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest