- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
Keresek egy pga tour 2021-et, valamint szivesen adnek egy framed collectiont ingyen olyannak, aki jatszana is vele, puzzle-adventure, csak ajanlani tudom. Aki vinné, szoljon itt plz, hogy ne irjanak ram utana tobben.
-
maross
nagyúr
engem hitman 1+2 erdekelne
Valamint most indult fanaticalos omega bundli, ha valaki bontana, egy wanderer-re szivesen beneveznélk "PAYDAYAUG21" 7% off coupon...talan erre is megy
-
maross
nagyúr
Hero Siege Completem lenne fölösbe, egyéb mostani aktív humblebundle jatekokert (seven deadly sims vagy stealth bundli), privat ha valakit erdekelne.
-
maross
nagyúr
válasz
TheNewDawn #16643 üzenetére
Durva, hogy gyakorlatilag nincs benne huzocim. Cartot es nowhere prophetet probaltam, elso aranyos, jatszatja magat, masodik a szokasos kartyas-roguelike, vagy beszippantja az embert, vagy elfelejti egy-ket jatek utan. Nekem a tobbi hasonszoru jobban tetszett. Maradek jatekok kozul csak a superliminalrol hallottam, jutbob videok alapjan biztos jo.
-
maross
nagyúr
válasz
DrTechnoid #16487 üzenetére
Koszi, akkor ezek szerint giftelni se lehet, kar erte.
-
maross
nagyúr
válasz
SenorGrande #16484 üzenetére
Esetleg tudja valaki, kulcsokat ad a bundli? Ha nem, akkor lehet oket giftelni? Elég hézagosan kellenének belőle dolgok, ha a többi az accountomon ragad, inkább elengedem.
-
maross
nagyúr
válasz
tisztelturam #16435 üzenetére
Nem, mar ramszoltak paran.
-
maross
nagyúr
válasz
tisztelturam #16432 üzenetére
ha valakinek kellene a wildlands, szoljon ram, engem a tobbi erdekelne.
-
maross
nagyúr
válasz
TheNewDawn #16339 üzenetére
johet, a rome is, ha az is 1.5 eur. idoben nekem raer.
-
maross
nagyúr
válasz
TheNewDawn #16337 üzenetére
Engem hand of gilgamech erdekelne. Cultist sim es neoverse volt regebbi bundlikban, kiprobaltam, ajanlottak
.
-
maross
nagyúr
fanatical mega bundle 4, 20 jatek, 2.99 eur. Ha valaki beruhaz ra es nem kellene neki a one deck dungeon, egyeb aprosagra elcserelnem. Reg kerult mar le a polcrol, szivesen jatszanek vele egyet digitalisan.
-
maross
nagyúr
válasz
s7evcsenko #16082 üzenetére
koszi!
-
maross
nagyúr
humbli mikor vonja a penzt az uj korszak ota? levonta mar a kov honapra, vagy csak fogja?
-
maross
nagyúr
deponia complete, 90% hogy mukodik: 2B4VH-hájéGP2-ikszDLRL
-
maross
nagyúr
válasz
kigyi_23 #16058 üzenetére
jo ara van igy az anno 1800nak. vajon kulcsokat ad? mert ha nem, eleg macera ot fele dobni.
szerk: only Rocksmith is a Steam key. All others are for Ubisoft Connect (uPlay) HOWEVER they are not keys, instead they are activated via an API to your Ubi Account, so whatever you buy cannot be gifted -
maross
nagyúr
gyulik a vagyon groupees-on
regenmindenjobbvot -
maross
nagyúr
Ha esetleg van itt valaki, aki hasznát tudja venni EaseUS Partition Master Pro -nak, daemon tools pro lifetime licence-nek, Backblaze online backupnak, szoljon ram privatban vagy steamen ha epp friendlistben van. Humblis software bundlibol maradtak. Nem steames cuccok, nem lesz +1 sor. Valamint egyaltalan nem biztos, hogy még mindig mukodnek, bar nem latok expiration date-et felirva.
-
maross
nagyúr
válasz
FunPro #15944 üzenetére
Nohat, nalam is van
. En ilyeneket latok, es a legalso a mostani, nem dob at semmi bundlira, csak sajat magara.
Tales from the Borderlands - Humble Telltale Bundle 2017
Tales from the Borderlands - Humble Telltale Bundle
Tales from the Borderlands - Tales from the Borderlands -
maross
nagyúr
fanatical killer bundle 14-bol keresek close to the sunt, csere/paypay
-
maross
nagyúr
válasz
K1LLMy53Lf #15547 üzenetére
esely van ra, de tegnap jott mail, hogy indult a legeslegujabb bundli, learn animation from pros , mastering animation.
-
maross
nagyúr
válasz
TheNewDawn #15535 üzenetére
Kozben valamit elcsesztem/elcseszodott, vegul csak meg tudtam venni a snowrunner season passt is kuponnal. Mindig azt irta, hogy az egyik kupon mar az alapjatekhoz van applikalva, gondoltam akkor b+, hogy pont azt applikalta alapjatekra a ketto kuponom kozul, ami jo lett volna season passra is, nyomtam egy cancelt, visszakaptam a kupont, es megvettem vele a season passt. Erre mint kiderult, nem az alapjatek vasarlast cancel-ozte a rendszer, csak ugy latta a rendszer az egeszet, mintha még egyszer meg szeretnem venni az alapjatekot, es csak a vasarlasi szandekot canceloztem...fura ez az egesz. Na mindegy, boldogsag van, 2x3000 kuponnal vegul csak tudtam ertelmeset venni, 5k-bol megvan a snowrunner + season pass, gyerek boldog, en is jol eljatszogatok vele, sokkal pofasabb es jobb a questrendszere miatt, mint a mudrunner.
-
maross
nagyúr
válasz
TheNewDawn #15526 üzenetére
itt snowrunner lett a kuponbol, par napja még 9k volt akciosan, most 6500, erre még rajon a kupon, szoval egesz normalis ara lesz. season passre sajna nem mukodik, kulonben azt is behuznam.
-
maross
nagyúr
válasz
Beniii06 #15399 üzenetére
sose volt ilyen, rengeteget pauseoltam. viszont szinte biztosra mondom neked mi a gond, mert en is megcsinaltam parszor: 4 vagy 5x kell azt a k* pause+biztos+biztos+biztos+biztos gombot megnyomni, mire tenyleg lepauseolja. Emailbol konnyen leellenorizheto egyebkent - ha lepauseoltad, kuld rola emailt. Ha nincs ilyen email, akkor elvesztél a pauseolas labirintusaban.
-
maross
nagyúr
fm2020-ra en is vevo lennek 10 euroig ha valaki tervez csomagot venni.
-
maross
nagyúr
egy barotrauma-t is keresnék a mostany humbli monthlybol, csere vagy penz is jo.
-
maross
nagyúr
egy supralandot (~2eur) es egy stillnesst keresek (~0.5eur), avagy csere.
-
maross
nagyúr
nekem egy facerig johetne (esetleg port royale 3, es a skullgirls+2nd encore, ha hianyzik a boldogsaghoz)
-
maross
nagyúr
indiegalas larrys bundlira varhato happy hour?
-
maross
nagyúr
válasz
Ferke[HUN] #14357 üzenetére
butasag lenne ertekeset benne hagyni - hacsak nem hosszutavra terveznek, es csak emiatt megveszi majd az ember a majusi bundlet HÁTHA az az egy jatek jo lesz.
-
maross
nagyúr
Ha a jo vetel alatt azt erted hogy kilopod a szemuket is, akkor lehet igaz az evi 1-2 jo vetel. Egyebkent pedig humble szinte mindig utos, aproert vannak tenyleg kivalo jatekok. Max nincs ra szuksegunk, mert mar tulzottan el vagyunk kenyeztetve olcso aaa jatekokkal meg game passokkal.
-
maross
nagyúr
Hero Defense siman lehetne early accessben. Az hogy rogton a main hero lovese nem a nyilpuskabol, hanem a karakter alol a foldbol lovodik ki....haaaat. Jatek ossze-vissza akad, amit azert annyira nem kellene egy gepen amin ac odyssey elfut. 29.99 euros árat az egvilagon semmi nem indokolja, feleannyi boven eleg lett volna.
-
maross
nagyúr
válasz
Executioner #13604 üzenetére
"submitted 6 months ago " "unique link"
latott mar ilyet valaki eleteben? en biztos nem.
-
maross
nagyúr
synthetik nagyon jo jatek, ennyiert ajandek.
-
maross
nagyúr
ahogy nézem a "we hope" 2019-es launchot , és hogy lehet notificationt kerni a choice indulasanak datumarol , nem ez a honap lesz a vizvalaszto, még nem kell szaladni feliratkozni. kwzatz: a 10-et tartom az elso honapra
. de az is lehet hogy modositanak ezt-azt ha nagy lesz a nepharag. pl kozel 0db 5$-os subscriber lesz
.
-
-
maross
nagyúr
válasz
Sirandrish #13322 üzenetére
ticket to ride junior/europa van, love letter valamelyik verzioja talan, de nem biztos. twilight struggle kulon kategoria, ebbol 100darab letezik, az egy vagyon lenne
, pandemic, carcassone van, ascension nincs, mysterium van, scythe van, pathfinder nincs. Digitalisan és magyarul: passz, nem hiszem.
-
maross
nagyúr
egy 11-11 memories retold engem is erdekelne.
-
maross
nagyúr
válasz
Anonymus23 #13065 üzenetére
pause is trukkos mar, ha jol emlekszem négyszer (!!) kell megnyomni a pause/next gombokat mire tenyleg vege. es kozben valtogatja is a "pause" oldalt az ablak aljan, nehogy mindig csak a jobb alsot tudd nyomkodni. Valoszinu az utolso kimaradt vagy masra nyomtal, nekem is sikerult mar.
-
maross
nagyúr
dead island definitive csak az elso resz lenne?
-
maross
nagyúr
Indiegala VR32 bundli erdekel valakit? 5 darabosat szerveznék.
-
maross
nagyúr
válasz
Marcoo017 #12639 üzenetére
honap elso péntekén megkapod a tobbi jatekot abbol amit kifizettel (és egyben felfedi a kovetkezo havi huzocimet is). Ha semmit nem csinalsz, augusztus utolso péntekén levonja a kovetkezo havira valot, ugyhogy ha nem tetszik a felfedett huzocim, akkor majd lemondod aug folyaman valamikor.
skippeles = pause a month = az egesz havit atugrod. nem csak randomokra vonatkozik, nem lehet trukkozni a rendszert. lehet fizetni meg nem fizetni, miutan latod a huzocimeket.
-
maross
nagyúr
válasz
Sirandrish #12569 üzenetére
Kb egy hete vettem egy ragnarök dlc-t magamnak, amint kijott a monthly, ket napja pedig steamtol ez jott:
g2a ftw
. Pedig biztos voltam benne, hogy azok szorjak ki olcson, akiknek megvan/nem kell, de persze tevedtem, akadnak ugyeskedok is. irtam a kedves eladonak, sehol semmi valasz, remelem majd jovairjak. Vagy nem persze
. Ugyanakkor vettem ket this strange realm of mine-t is...remelem az nem tunik el. Csak azert emlitem meg, mert ajanlott cucc
.
-
maross
nagyúr
-
maross
nagyúr
Most vettem észre, hogy volt kb 3-4 euronyi humbli walletem, ami ki tudja miért lejár, és pár euronyi amit ki tudja miért nem sorol oda...hát jó, vettem valamit a shopban, erre mi van? Nem ám a lejárót költi el, hanem arányosan vesz le mindkettőből...jó fej. Így még mindig maradt 0.59 eurom...
-
maross
nagyúr
válasz
SenorGrande #12434 üzenetére
jo lenne ha még villantananak valamit, par darabbal beragadtam
-
maross
nagyúr
válasz
s7evcsenko #12402 üzenetére
igen, es a 25$ eloszor konvertalodik kb 21 eurora, es azt koltheted, es csak a storeban, bundlira nem.
-
maross
nagyúr
válasz
interstate76 #12206 üzenetére
a gyujtoszenvedely a parhuzam. az en szememben pont annyira normalis 1000 tok folosleges sort gyujteni, mint ugyanannyi penzbol venni 1 darab belyeget, es a vegen tokegyforman boldog mindket ember. mindketto elfogadhato vagy elitelheto, igazabol tokmindegy, ha boldog lesz tole, akkor tegye. sima gyujtoszenvedely mindketto, es mindkettot lehet tartani egeszseges merteken belul, es tul is lehet tolni egeszsegtelen szintre. az hogy te egyiket tobbre tartod mint a masikat, vagy ha nekem az a hobbim hogy utazom 200 kilometert hogy kulonleges alaku pocsolyakat fenykepezzek valahol, ami a vilagon jo esellyel csak nekem ertekes...hat no..
-
maross
nagyúr
válasz
interstate76 #12201 üzenetére
kb annyira esszeru ezt gyujteni, mint belyeget vagy barmi mast. ott is ranezel az inventorydra, meg itt is. belyeg kevesbe ertekveszto, steamen meg van esely hogy neha belefeccolsz neha par boldog orat. en mar leszoktam, belyegrol kb husz eve, steam nagyipari halmozasrol egy-ket eve. most a tarsasjatekok vannak soron
.
-
maross
nagyúr
válasz
bepken #11951 üzenetére
hát, pedig elég semmi
. regi szep idok, mikor még a grand theft auto collection (!!) 5.99euro volt steamen...orosz felezos-harmadolos "kuponrol" nem is beszelve.
-
maross
nagyúr
Ha esetleg valaki aktivalt a mostanibol egy pillars of eternityt, meg tudná nézni, hogy van-e benne deadfire pack dlc (esetleg mas?). Koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest